Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 201114 yıl comment_37362 Arkadaşlar,Ön yolcu kapısındaki tutamaç üzerindeki koyu gri bÖlümde soyulma oldu bende...Sürücü tarafında yok ama yolcu tarafında var...Müsait olunca fotosunu çektim,koyacağım...Servis yolu gÖzüktü..Garantiden ilk değişim yapılacak galiba... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 201114 yıl comment_37367 üstteki tutamaç mı kastediliyor yoksa kapıdaki kol yaslama bölümündeki tutamaç mı? tam anlaşılamadı.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 201114 yıl comment_37368 Çin malı işte.. Soyulmaya başlamış bile.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 201114 yıl comment_37371 Çin malı işte.. Soyulmaya başlamış bile.. hahahaha vallahi yazacaktım mertol abi kesin "Çin malı işte" der diye... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 201114 yıl comment_37374 E haksızmıyım? Benim hakiki amerikan yerlisi Apaçi Stayla focusumda ne soyulma var ne birşey. Hatta ağustos ortasında güneşte bıraktım değil derisinin soyulması bronzlaşmadı bile.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 201114 yıl Yazar comment_37388 Mertol seninkisi nasıl amerikan oluyor?Amerikanyadan mı gelmiş sanki...Hahahaha...Çin malı dediğin arabanın arka bagaj kaputunda Made in Mexico,gösterge altında Slovakya,disklerde Germany,Farlarda U.S.A yazıyor ..Sanırım hoparlörler ÇİN malı ....O zaman kafadan Çin malı mı oluyor...?? Bu arada hani şu kapıda yukarı doğru eğimli koyu gri kaplamalı bölümler var ya işte orası soyuluyor..Zaten şöyle tırnağınızla bastırınca oranın hafif yumuşak bir yer olduğunu görüyosunuz,sanırım iyi kaynatamamışlar orayı,Çünkü kabarmalar falanda var,o kabaran yerlerden soyuluyor işte..Akşam fotoyu koyarım,ayfonu bağlıyamıyorum işyerinden.... Aralık 19, 201114 yıl YkP CgTy tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 201114 yıl comment_37393 Mertol seninkisi nasıl amerikan oluyor?Amerikanyadan mı gelmiş sanki...Hahahaha...Çin malı dediğin arabanın arka bagaj kaputunda Made in Mexico,gösterge altında Slovakya,disklerde Germany,Farlarda U.S.A yazıyor ..Sanırım hoparlörler ÇİN malı ....O zaman kafadan Çin malı mı oluyor...?? Adı üstünde "ApaÇi" olm. Doğu asyalı "apaÇi" olmayacağına göre benimki amerganyalı. Dua et araba siyah değil. Siyah olsa zenci apaÇi kırması olacaktı.. Meksikanın Çin mahallesinde üretilmiş olan dandik Çin malı kol saati tadındaki teybi ile Pempe araban hepten kaybederdi.. Aralık 19, 201114 yıl Mertol Kip tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 201114 yıl Yazar comment_37395 Adı üstünde "ApaÇi" olm. Doğu asyalı "apaÇi" olmayacağına göre benimki amerganyalı. O zaman şööle,Benim araba Candy Red...Çin Bayrağı da kırmızı...üzerinde orak ÇekiÇ var..Çin'in ingilizcesi CHINA,Candy Red'de C ile başlıyor,o zaman benim araba Çin Malı )) Eheheheheüüeee....Sokrata rahmet ettireceğiz bu gidişle....Biraz da Devlet BahÇelinin Formüle etme sistemine benzedi sanki...Keh Keh Küh.... :wacko: Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 201114 yıl comment_37396 Bak gugıl dedeye pembe elbise amerika dedim ne çıktı.. Ahahahahaha. Üstelik hangi sitede.. http://www.kadinplus.com/tag/christina-aguilera/ Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 201114 yıl comment_37397 Al bu da bir başkası.. Gene senin arabanın rengi, yanındaki ızbandutun elbisesi de benim arabanın renginde.. Getir senin arabayıda benim delikanlı ile bi fotoğrafını çektirelim bari.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 201114 yıl comment_37404 Ya güzel kardeşim sen bu Ford un renkleri adlandırmasına bakma.. Cidden işin içinden çıkamazsın. Onlara bakarsan bildiğin teneke grisi olur sana "aytozu gri". focus 1 lerde hacı yeşili vardı adına "neptün yeşili" demişlerdi.. Ulen hadi amerikanyalılar tartışmalı da olsa Ay'a gittiler diyelim. Neptüne gidip dönenmi varki neptün yeşili diye isim koyuyorsun? Şimdide elektrik kırmızı dediler. Baktılar olmadı kimse sallamadı o şekilde bu sefer "şeker kırmızı" dediler.. Yukarıdakilerin tonunu beğenmediysen aşağıdakine bak.. Hatuna değil kardeşim elbisenin rengine... Ya vücuduna nasıl oturduğuna da değil sadece rengine.. Tövbe tövbeeee. İspiyonlarım ba.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 201114 yıl Yazar comment_37405 Fotoğrafta görülen çember içindeki bölümü kastediyorum soyulmadan..Oranın ön yolcu tarafındaki simetriğinde var soyulma .... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 201114 yıl comment_37427 Daha dur bora abi vites kenarındaki çakma krom görünmler,klima yanları hepsinin olacağı o Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 201114 yıl comment_37432 O parçalar boya yahu. Boyattırın gitsin.. Garantideykende çok farklı şey yapmayacaklardır muhtemelen. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 201114 yıl comment_37438 Fotoğrafta görülen çember içindeki bölümü kastediyorum soyulmadan..Oranın ön yolcu tarafındaki simetriğinde var soyulma .... Yengenin yüzüğü yapmış olabilirmi abicim ? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın