Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Kapı Kolu Soyulması Problemi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

ben copyleyip attım zaten birbucuk dost olarak imzalı...hemde tüm ford ve focusu karalayan sözlerinle...hiç amerikan dizisi seyretmemişsin evlat....orda hep demezlermi söyleyeceğin herşey aleyhine delil olarak kullanılabilir diye...bittin sen artık Boracım... :kıhkıh:

• Yanıt 101
  • Görüntüleme 19,9k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Eveeeeeet,soyulmanın kaynağı belli oldu beyler...Aynalara asılan araba kokusu !!! Ne alaka yaaa demeyin..Olay Şöyle...Ben o araba kokusunu aynada sallanıyor diye kapı açma mandalına asmıştım..Kokuda o

• zaten 70000 bine alıp SOYULMUŞTUNUZ...bir boya soyulması olmuş nolacak yawwwww.....

• Yok Bora sen 70 kere şerbetlisin sana yapmazlar böyle bir şey, ben ihbar etsem bile yapmazlar. Endişeye gerek yok... Bir de olayın başka boyutu var: Boyayı sökecek kadar güçlü bir madde niye koku ni

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Harbiden iyi fikirmiş. Dur ben yarın bi değerlendireyim bu durumu.. :wacko:

Yani böyle dostlar düşman başına...İntikamım kötü olur ama bak,söylemedi demeyin..Aha sizi buradan aççık açık tehdit ediyom ^_^) :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

en beteri böyle olsun ne diyim...

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Tevfik ve Mertol denen şu iki arkadaş ayağını denk alsın bundan sonra..Her an başlarına kötü bişey gelebilir..Ne diye sormayın...Benim intikamım bir anda olur...Nihohahahaaa haaaaaaa....... :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

Bugüne kadar sitede olduğum sürece başıma gelen en kötü şey seni tanımak oldu zaten daha ne olablirki.... :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

Tevfik ve Mertol denen şu iki arkadaş ayağını denk alsın bundan sonra..Her an başlarına kötü bişey gelebilir..Ne diye sormayın...Benim intikamım bir anda olur...Nihohahahaaa haaaaaaa....... :kıhkıh:

Benim tehtid etmeme gerek yok. Sen kendi kendine yeterince zarar/ceza veriyorsun zaten.. :wacko:

Yanıtlama zamanı:

Eskileri hatırladım da abicim :wacko:

Neyse ^_^

Yanıtlama zamanı:

Bora oldumu kapışmalarımızda güzel oluyor ya...bende özlüyorum adamı napayım....tirkayi ediyor kendine bir şekilde...

Yanıtlama zamanı:

Bora oldumu kapışmalarımızda güzel oluyor ya...bende özlüyorum adamı napayım....tirkayi ediyor kendine bir şekilde...

Ama Bora abinin asistanlarıda kaçak ya :kıhkıh: Bi varlar bi yoklar :wacko:
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Benim tehtid etmeme gerek yok. Sen kendi kendine yeterince zarar/ceza veriyorsun zaten.. :wacko:

Senin beni tehdit etmen mümkün diil,çünkü sende apaçi stayla vaaaar ben de çin malı Focus....Eheheheheüüeee.....Benim arabam seni döver zati,korkmuyom senden....Hıh....Hem zaten sendeki göbek çok büyümüş,okula yolla artık sen onu...Ahahahaaahüeeee.....

Bugüne kadar sitede olduğum sürece başıma gelen en kötü şey seni tanımak oldu zaten daha ne olablirki.... :kıhkıh:

Başına gelen en kötü şey ben olduysam dua ette başka bir tarafına benim kadar kötü bişey gelmesin...Ahahahaaüüüeee....

Yanıtlama zamanı:

birde ikinci derece yanık esprilerin olmasa....hiç gülünmeyen sitcomlardaki gibi kahkaha efekti koymasan...dahada kötü duruyorki... :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bazen kötü espri yapıcanki iyilerinin kıymeti bilinsin...Seni okuyunca zaten kendimi birden alt klasmanda buluyom naapiiim,o yüzden de esprilerin kalitesi düşüyor otomatikman..Aha..kessssss........Yok gülmeyin lan,dağılın dağılın.......siiieeeeee......sieeeeee..... :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

Senin beni tehdit etmen mümkün diil,çünkü sende apaçi stayla vaaaar ben de çin malı Focus....Eheheheheüüeee.....Benim arabam seni döver zati,korkmuyom senden....Hıh....Hem zaten sendeki göbek çok büyümüş,okula yolla artık sen onu...Ahahahaaahüeeee.....

Ben salon beyefendisiyim tehtid etmem yaparım. Bak iki dakikada nasıl gönderdim resimlerini OTosana.. Bittin sen hayatta kabul etmezler artık onu. Linkide ekledim, kendi itiraf etmiş bak burada yazıyor diye. Şimdi cevap geldi "he o mu boşver biz zaten ondan peşin peşin aldık bunların parasını" dediler.. Yırttın yani. Dandik focusunun dandik plastik zamazingosunu değiştirecekler.. :kıhkıh:

Başına gelen en kötü şey ben olduysam dua ette başka bir tarafına benim kadar kötü bişey gelmesin...Ahahahaaüüüeee....

Yuh...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.