Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 201114 yıl comment_37667 ben copyleyip attım zaten birbucuk dost olarak imzalı...hemde tüm ford ve focusu karalayan sözlerinle...hiç amerikan dizisi seyretmemişsin evlat....orda hep demezlermi söyleyeceğin herşey aleyhine delil olarak kullanılabilir diye...bittin sen artık Boracım... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 201114 yıl Yazar comment_37668 Harbiden iyi fikirmiş. Dur ben yarın bi değerlendireyim bu durumu.. Yani böyle dostlar düşman başına...İntikamım kötü olur ama bak,söylemedi demeyin..Aha sizi buradan aççık açık tehdit ediyom ) Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 201114 yıl Yazar comment_37676 Tevfik ve Mertol denen şu iki arkadaş ayağını denk alsın bundan sonra..Her an başlarına kötü bişey gelebilir..Ne diye sormayın...Benim intikamım bir anda olur...Nihohahahaaa haaaaaaa....... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 201114 yıl comment_37679 Bugüne kadar sitede olduğum sürece başıma gelen en kötü şey seni tanımak oldu zaten daha ne olablirki.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 201114 yıl comment_37680 Tevfik ve Mertol denen şu iki arkadaş ayağını denk alsın bundan sonra..Her an başlarına kötü bişey gelebilir..Ne diye sormayın...Benim intikamım bir anda olur...Nihohahahaaa haaaaaaa....... Benim tehtid etmeme gerek yok. Sen kendi kendine yeterince zarar/ceza veriyorsun zaten.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 201114 yıl comment_37683 Bugüne kadar sitede olduğum sürece başıma gelen en kötü şey seni tanımak oldu zaten daha ne olablirki.... Oooo, çok ağır oldu bu..... sonu kötü olur Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 201114 yıl comment_37686 Tevfik ve Mertol denen şu iki arkadaş ayağını denk alsın bundan sonra..Her an başlarına kötü bişey gelebilir..Ne diye sormayın...Benim intikamım bir anda olur...Nihohahahaaa haaaaaaa....... Eskileri hatırladım da abicim Neyse Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 201114 yıl comment_37688 Bora oldumu kapışmalarımızda güzel oluyor ya...bende özlüyorum adamı napayım....tirkayi ediyor kendine bir şekilde... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 201114 yıl comment_37689 Bora oldumu kapışmalarımızda güzel oluyor ya...bende özlüyorum adamı napayım....tirkayi ediyor kendine bir şekilde... Ama Bora abinin asistanlarıda kaçak ya Bi varlar bi yoklar Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 201114 yıl Yazar comment_37691 Benim tehtid etmeme gerek yok. Sen kendi kendine yeterince zarar/ceza veriyorsun zaten.. Senin beni tehdit etmen mümkün diil,çünkü sende apaçi stayla vaaaar ben de çin malı Focus....Eheheheheüüeee.....Benim arabam seni döver zati,korkmuyom senden....Hıh....Hem zaten sendeki göbek çok büyümüş,okula yolla artık sen onu...Ahahahaaahüeeee..... Bugüne kadar sitede olduğum sürece başıma gelen en kötü şey seni tanımak oldu zaten daha ne olablirki.... Başına gelen en kötü şey ben olduysam dua ette başka bir tarafına benim kadar kötü bişey gelmesin...Ahahahaaüüüeee.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 201114 yıl comment_37696 birde ikinci derece yanık esprilerin olmasa....hiç gülünmeyen sitcomlardaki gibi kahkaha efekti koymasan...dahada kötü duruyorki... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 201114 yıl Yazar comment_37698 Bazen kötü espri yapıcanki iyilerinin kıymeti bilinsin...Seni okuyunca zaten kendimi birden alt klasmanda buluyom naapiiim,o yüzden de esprilerin kalitesi düşüyor otomatikman..Aha..kessssss........Yok gülmeyin lan,dağılın dağılın.......siiieeeeee......sieeeeee..... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 201114 yıl comment_37699 Senin beni tehdit etmen mümkün diil,çünkü sende apaçi stayla vaaaar ben de çin malı Focus....Eheheheheüüeee.....Benim arabam seni döver zati,korkmuyom senden....Hıh....Hem zaten sendeki göbek çok büyümüş,okula yolla artık sen onu...Ahahahaaahüeeee..... Ben salon beyefendisiyim tehtid etmem yaparım. Bak iki dakikada nasıl gönderdim resimlerini OTosana.. Bittin sen hayatta kabul etmezler artık onu. Linkide ekledim, kendi itiraf etmiş bak burada yazıyor diye. Şimdi cevap geldi "he o mu boşver biz zaten ondan peşin peşin aldık bunların parasını" dediler.. Yırttın yani. Dandik focusunun dandik plastik zamazingosunu değiştirecekler.. Başına gelen en kötü şey ben olduysam dua ette başka bir tarafına benim kadar kötü bişey gelmesin...Ahahahaaüüüeee.... Yuh... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın