Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Kapı Kolu Soyulması Problemi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ben forumun bu iki "ağır top" uyl başa çıkamam abi,fazla gelirler sooracıma,ben kaçiim,erkekliğin 10 da dokuzu kaçmakmış,10 da biri de hiç gözükmemek..eheheheheeeüüeeeee......

• Yanıt 101
  • Görüntüleme 19,9k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Eveeeeeet,soyulmanın kaynağı belli oldu beyler...Aynalara asılan araba kokusu !!! Ne alaka yaaa demeyin..Olay Şöyle...Ben o araba kokusunu aynada sallanıyor diye kapı açma mandalına asmıştım..Kokuda o

• zaten 70000 bine alıp SOYULMUŞTUNUZ...bir boya soyulması olmuş nolacak yawwwww.....

• Yok Bora sen 70 kere şerbetlisin sana yapmazlar böyle bir şey, ben ihbar etsem bile yapmazlar. Endişeye gerek yok... Bir de olayın başka boyutu var: Boyayı sökecek kadar güçlü bir madde niye koku ni

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Erkekliğin 10 da 9 u kaçmaksa sen kalabilirsin.

O zaman Onda birlik hakkımı kullanıim ben,sizzinle yanyana görünmeyim,sonra dedikodu falan olur mazallah ..eheheeüüeee.... :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

Merak etme sizin mahalleyede gelsek, abin de olsa farketmez. Bizim oralarda bi laf vardır, "kıçından korkusu olan mantar toplamaya çıkmazmış" derler.. :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Konumu dağıttığınız için sizi kınıyorum....Beni de kötü emellerinize alet ettiniz.... :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Her halinle derken başkanım ...?? :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Yakup ne drbesi yhu,soyuldu işte orası,adam tırnağıylaiyice soydu hatta...Garantiden normalde değişmezlerdi belki ama ben o koku mevzuunu söylemedimki...Boya hatası var dedim...Sanırım sorun çıkmayacak..Ayrıca Müşterinin memnuniyeti asıldır ilkesini ford oldukça başarılı uyguluyor özellikle garanti süresi içinde..Ben öteki eski focusumda tam 17 kez garanti kapsamında parça değiştirttim,1 kez bile olmaz,bu garantiye girmez demedi otosan...Fordun işte bu yönünü sviyorum ben :kıhkıh:)

Yanıtlama zamanı:

Yakup ne drbesi yhu,soyuldu işte orası,adam tırnağıylaiyice soydu hatta...Garantiden normalde değişmezlerdi belki ama ben o koku mevzuunu söylemedimki...Boya hatası var dedim...Sanırım sorun çıkmayacak..Ayrıca Müşterinin memnuniyeti asıldır ilkesini ford oldukça başarılı uyguluyor özellikle garanti süresi içinde..Ben öteki eski focusumda tam 17 kez garanti kapsamında parça değiştirttim,1 kez bile olmaz,bu garantiye girmez demedi otosan...Fordun işte bu yönünü sviyorum ben :kıhkıh:)

Sen adamlara ben hakimim tepenize binerim dersen adamlar değil 17 117 parça bile değiştirirler.. :kıhkıh:
Yanıtlama zamanı:

Kapı kolu soyulma ibaresi hatalı sadece bunu belirtmek istedim..Neyse geyik dönmüş yeterince..

Buttan ufak bi parça rica ettik ama gönderen yok.. Pilav + şarap eşliğinde ne güzel götürecektim oysa..
Yanıtlama zamanı:

Bora abi, Ankara'da 17 kez parça değiştirecek kadar anlayışlı hangi servise götürüyorsun acaba? ben tan oto'dan aldımi servise de oraya götürürdüm diyordum ama sen nereye götürüyorsun?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bora abi, Ankara'da 17 kez parça değiştirecek kadar anlayışlı hangi servise götürüyorsun acaba? ben tan oto'dan aldımi servise de oraya götürürdüm diyordum ama sen nereye götürüyorsun?

Bunu özelden cevapliim istersen...:dontknow:) Yalnız şunu söyliim,abartmıyorum.tam 17 kez parça değişimi oldu..ön farlar 2 kez,far ampulleri 2 kez,sileckler 1 kez,vites topuzu 1 kez,silecek suyu haznesi 1 kez,baskı-balata 1 kez,kapı fitili 2 kez,arka park lambası 2 kez,iş hava sirkülasyon fanı 1 kez,bagaj lambası 1 kez değişti...Hiçbirinde de hiç bir şekilde otosandan sorun çıkmadı....üstelik ne hakimim dedim ne başka bişey (This world is for Mertol :yeah:))

Yanıtlama zamanı:

Bu soyulma değil ki Darbe gelmiş

Garanti değişmez normalde ama müş. mem diyebilir...

Sorun göremedim, geyik olmuş yine konu

Resime çok iyi bak; soyulmanın solunda çok minik kabarcıklar var bu da soyulmanın kabarma neticesinde olduğunu gösterir %95 ..

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.