Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 201610 yıl comment_354674 Ford Avrupa, crossoverlara olan talep patlaması nedeniyle Audi Allroad serilerini örnek olarak , ana akım (mainstream) modellerinin de arazi görünümlü versiyonlarını (rugged) çıkarmayı düşünüyor. Ford Avrupa COO su Barb Samardzich abla "Bu tip araçlarda büyük gelecek görüyoruz" demiş (tekrar edeyim rugged demiş ben onu arazi diye çevirdim ) "Bunlar SUV değil ama onlar gibi aktif bir arazi aracına benziyor" diye eklemiş. "Bu görünüm tüm segmentlere uygulanabilir, subkompakt fiestaya bile " diye devam etmiş.. "Doğru yerlere bir kaç tane siyah panel ekle, tavana 2 tane çort bagaj çıtası ekle oldu da bitti" demiş. Önümüzdeki 3 yıl içinde ford suv ve crossover bölgesinde 5 yeni veya makyajlı model çıkaracak. Mondeonun arazi versiyonu olacak mı sorusuna cevap vermemiş. EDGE ve KUGA kesin demiş. http://europe.autonews.com/article/20160326/ANE/160329909/ford-of-europe-mulls-cars-with-rugged-look-to-benefit-from-booming Volvoda da cross country adıyla benzer bir örnek var değil mi ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 201610 yıl comment_354676 Şubat'ta da Autocar bahsetmişti. İşte böyle bir şey http://anasayfa.focusclubtr.com/fordun-allroad-pazarina-giriyor/ Ford Focus X Road gibi Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 201610 yıl comment_354716 Aha bir "mış gibi" ürün grubu daha. Birader Audi Allroad'u zar zor sattı, Subaru Outback aldı, kendime geldim dedi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 201610 yıl comment_354718 Her ne kadar "mış" gibi olsada bence alıcısı olur. Crosscountry benim normalinden daha çok hoşuma giden bir model. Eğer birkaç santimde araç yükseltilirse benim gibi düşünen ülkemizde de çokça vardır bence. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 201610 yıl comment_354722 biz buna kısaca .... ..vakası diyoruz. (bkn.tosbağa'nın tamponuna "büyüyünce porsche olucam!" diye sticker yapıştırmak." Nisan 1, 201610 yıl Kaan Yagizer tarafından düzenlendi büyüyünce yerine biyiyince yazmak ... biyiyince ne demek be? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 201610 yıl comment_354730 1 saat önce, Cem Boneval said: Subaru Outback aldı tebrikler... subaru tercih eden insanlara nedense sempatim var... ikinci el, servis vs. gibi şeylere takılmayan, keyif almaya çalışan insanlarmış gibi hissediyorum sanki onları. güle güle kullansın. Bende bir LEVORG olsa hayır demezdim... Vahşi SW, tam benlik Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 201610 yıl comment_354740 15 dakika önce, Mert Yürüyen said: tebrikler... subaru tercih eden insanlara nedense sempatim var... ikinci el, servis vs. gibi şeylere takılmayan, keyif almaya çalışan insanlarmış gibi hissediyorum sanki onları. güle güle kullansın. Bende bir LEVORG olsa hayır demezdim... Vahşi SW, tam benlik Mert seni bir an 5 çocuklu olarak düşündüm Ford'un paldır-küldür 5 koldan böyle arabalar yapmasına karşıyım... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 201610 yıl comment_354743 Şahin görünümlü doğan segmenti de vardı bir aralar hey gidi .. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 201610 yıl comment_354746 1 dakika önce, Özer Aksu said: Şahin görünümlü doğan segmenti de vardı bir aralar hey gidi .. muHAHAHA ... o ne be abi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 201610 yıl comment_354747 muHAHAHA ... o ne be abi? [emoji4] celik jant, genis tabanli lastikler, sisirilmis camurluklar, sis farlari, film cam, ve tabii ki arkada dogan sxlkljhk gibi bir model ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 201610 yıl comment_354748 Doğan görünümlü Şahin ... Şahi görünümlü Doğan değil ... Allah sana uzun ömür versin ... iş yerinde anırttın beni. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 201610 yıl comment_354749 Doğan görünümlü Şahin ... Şahi görünümlü Doğan değil [emoji4] ... Allah sana uzun ömür versin ... iş yerinde anırttın beni. Efem abi banamı seslendin şahin e mi Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 201610 yıl comment_354811 Bunların böyle olacağı skoda Yeti'den beri belliydi bence, pek geç kaldı Ford. 18 saat önce, Cem Boneval said: Aha bir "mış gibi" ürün grubu daha. Birader Audi Allroad'u zar zor sattı, Subaru Outback aldı, kendime geldim dedi. Allroad seven biri olarak pek şaşırdım açıkçası. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 201610 yıl comment_354817 Küçük SUV mu desek B segmentine ilave bir sınıf ta desek olability yüksek ? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın