Semih O. Oluşturma zamanı: Mart 31, 2016 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mart 31, 2016 IOS 9.3 sanırım bazı cihazlar için geri çekilmiş ama son durum ne anlamadım. Ipad'de güncelleme gösteriyor ancak yükleyemiyorum. Fırsat bulup ITunes'a bağlayamadım daha. Sıkıntı yaşayan ya da son durum hakkında bilgisi olan var mı acep? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 Arkadaşımın söylediği kadarıyla internette gezinirken arama yaptığında linklerin açmadığı sorunu varmış. Belki ondandır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan Tekin Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 Ben herhangi bir sorun yaşamadım ıphone'da. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Dursun Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 Iphone'da kilitlenme yapıyor; Ipad 2'de ise başka bazı sorunlar (hatırlayamadım şu an, bakmaya da üşendim) oluyor diye okudum. Iphone6 güncel, herhangi bir sorunla karşılaşmadım; Ipad eski diye riske girmedim, yapmadım henüz... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 Temiz kurulum yaparsanız sorun yok. Nedir bu? ipsw dosyasını indirip o dosya ile restore etmek Apple gerekli müdahaleyi en kısa sürede yapar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 9.3 yüklenen bazı iphone'larda safaride arama yaptıktan sonra linke tıklamayla program donuyor ve kullanılamıyor. Aynı şey diğer tarayıcılar içinde geçerli, o yüzden henüz geçiş yapmadım bende Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 2 dakika önce, Semih G. said: 9.3 yüklenen bazı iphone'larda safaride arama yaptıktan sonra linke tıklamayla program donuyor ve kullanılamıyor. Aynı şey diğer tarayıcılar içinde geçerli, o yüzden henüz geçiş yapmadım bende Temiz kurulum yap bakma sen millete Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 2 dakika önce, Yakup Çağatay said: Temiz kurulum yap bakma sen millete Güncellemenin içeriğine baktımda ilgimi çeken bir şey olmadı, o yüzden çalışıyorsa dokunma modundayım şimdilik 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 Çalışıyorsa dokunma +1. Akşam itunes'a bağlarım artık paşa gönlü bilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 5c'ye yükledimdi iki gün önce. Sorun yok, eskisi gibi çalışıyor. Onunla ilgili mi değil mi bilmiyorum ama, diskteki boş yer biraz artmış. Başka değişik bir şey görmedim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 Son yılların en stabil sürümü 9.3 http://www.macrumors.com/2016/03/31/ios-9-3-most-stable-new-release-in-years/ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 6 dakika önce, Yakup Çağatay said: Son yılların en stabil sürümü 9.3 http://www.macrumors.com/2016/03/31/ios-9-3-most-stable-new-release-in-years/ Peki temiz yükleme yapınca safarideki sorunlar aynen devam ediyor mu? Denedin mi sen. Ona göre ipad i felan silip yeniden tek yazılım atıyım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 2 dakika önce, Doğan Kurban said: Peki temiz yükleme yapınca safarideki sorunlar aynen devam ediyor mu? Denedin mi sen. Ona göre ipad i felan silip yeniden tek yazılım atıyım Abi dedim ya o olay herkeste yok zaten. Kullanabilirsin. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 Yedek alıp normal kurulum yaptım, uğraşamadım temizle sıkıntı yok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2016 Şimdi, Onur Sezgin said: Yedek alıp normal kurulum yaptım, uğraşamadım temizle sıkıntı yok OTA ile mi kurdun? (Ayarlardan yükselt diyerek) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap