volkan karakuş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2017 tmm özer abi erol ato yu birdaha arayım ben Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Ekinci Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2017 13 dakika önce, Özer Aksu yazdı: Olmaz fakra -C female kablo alacaksın abi bir ucu erkek bir ucu dişi sen kamera ve modül işini hallet gerisi kolay bulunur o kablo Bizim arabaya modul gerekmiyor diye biliyorum, yanlışmıyım? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2017 Bizim arabaya modul gerekmiyor diye biliyorum, yanlışmıyım?Gerekmiyor o işi APIM modülü yapıyor sanırım MCA'da. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Ekinci Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2017 19 dakika önce, Serkan Karakoca yazdı: birazdan ilan açacağım focus 3 mca kamera braket ve f3 için kamera braket ve dip soket yapımı hakkında ... Aç Serkan abi de uğraştırma bizi --2 dakika sonra eklendi-- 16 dakika önce, Özer Aksu yazdı: Olmaz fakra -C female kablo alacaksın abi bir ucu erkek bir ucu dişi sen kamera ve modül işini hallet gerisi kolay bulunur o kablo Bu bahsettiğin kablo kameradan çıkan bagaj içi kablo mu yoksa ön taraftaki modulden ekrana giden mi? Bu kablolar ı nerden temin edebiliriz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2017 Bu bahsettiğin kablo kameradan çıkan bagaj içi kablo mu yoksa ön taraftaki modulden ekrana giden mi? Bu kablolar ı nerden temin edebiliriz?Ilk sayfada yazıyor olması gerekiyor on yolcu ayağından ekranin arkasına çekeceğiniz kablodur fakra soketli kablo . Tesisat zaten öne kadar geliyor olması gerekir araca bakmak lazım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Ekinci Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2017 Anladım teşekkürler açıklama için, peki kameradan çıkıp bagaj içindeki module giden kablo nasıl bişey? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
volkan karakuş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2017 özer abi erol otoyu aradım berk bey dışarı çıkmış kamera ve modül kodlarını vermiştim ona bana geri dönecekti bakalım yarım saat sonra tekrar aricam kendisini Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2017 Bir saat önce, Fatih Ekinci yazdı: Aç Serkan abi de uğraştırma bizi --2 dakika sonra eklendi-- Bu bahsettiğin kablo kameradan çıkan bagaj içi kablo mu yoksa ön taraftaki modulden ekrana giden mi? Bu kablolar ı nerden temin edebiliriz? Açtım yönetici onayından sonra gözükür ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
volkan karakuş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2017 onlar bana uymazki --0 dakika sonra eklendi-- ama fatih alabilir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2017 10 dakika önce, volkan karakuş yazdı: onlar bana uymazki --0 dakika sonra eklendi-- ama fatih alabilir sizin araç focus 3 değil mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
volkan karakuş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2017 evet focus 3 benzin serkan bey az önce konuştum berk bey ile ona kamera ve modülün kodlarını yollamıştım kamera elinde varmış modülü yarın sorgulatacak geriye kablo kalıyor serkan bey kabloda 250 tl dedi olmazsa onuda alıcaz bakalım --4 dakika sonra eklendi-- özer abi erol oto berk bey ile konuştum elinde senin yazdığın koda uyumlu kamera var yarın modülü sorgulatacak forda kablo işini nasıl yapıcaz peki Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2017 --4 dakika sonra eklendi-- özer abi erol oto berk bey ile konuştum elinde senin yazdığın koda uyumlu kamera var yarın modülü sorgulatacak forda kablo işini nasıl yapıcaz pekiIlk sayfada verilen kablo koduyla isteyebilirsin. HB, Sedan dikkat ederek . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
volkan karakuş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2017 tamamdir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Ekinci Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2017 14 dakika önce, volkan karakuş yazdı: tamamdir Volkan abi kablo icin fiyat donulunce buraya yazarmisin. Benzer kablolar kullanacagiz sanirim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
volkan karakuş Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2017 ok bilgilendirme yaparım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap