Tamer Perperek Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2018 Youtube'taki Autogefuhl kanalina sardim bu aralar 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2018 neden utanasın? kanalı adından belli zaten Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2018 hırsız trolcüsü Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2018 29.06.2018 - 15:40 tarihinde, Olcay Sert yazdı: hırsız trolcüsü O gulus.... Nasil imitasyon nasill samimiyetsiz. Oeeh... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2018 4 saat önce, Servet Ö. yazdı: O gulus.... Nasil imitasyon nasill samimiyetsiz. Oeeh... bide diğer videolara bakınca hep hırsızlar kaçıyor, istanbullu hırsızlar bu elemandan pek kaçmazlardı herhal Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2018 Bunun hayvansı şekilde bir şeyler yemesine çok gülüyorum ? Tazmanya canavarı gibi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2018 evlenipte balayını dünyada yapalım diyen bi çift. kanal oldukça amatör çekimlerle dünyayı onların gözünden göstermeye ve bi miktarda gelir sağlama amaçlı kurulmuş. şurdan buyrun --0 dakika sonra eklendi-- Bu arada karavan FORD unutmdan belirteyim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2018 resimdeki gibi soğuk espriler deryası, https://www.youtube.com/watch?v=WTLzlelJKFo 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2018 18 saat önce, Olcay Sert yazdı: resimdeki gibi soğuk espriler deryası, https://www.youtube.com/watch?v=WTLzlelJKFo Bu elemanların geyikleri benim de baya hoşuma gidiyor, çok saçma ama komik şeyler var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
okan ali Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2018 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tayfun Göktaş Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2018 Barış Özcan kanalı. Son zamanlarda konseptinden şaşmış durumda diyebilirim. Eskisi kadar takip etmiyorum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
okan ali Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2019 Değişik takip edilebilir.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2019 29.09.2018 - 20:17 tarihinde, okan ali yazdı: Asgari ücrete askeri ücret diyen birinin videosunu izlemedim bile, böylesi kanalları yayına bile almamalılar... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
okan ali Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2019 Bir saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Asgari ücrete askeri ücret diyen birinin videosunu izlemedim bile, böylesi kanalları yayına bile almamalılar... Haha haklisin abi.. bide bu elemanin 3.5 milyon abonesi var ? belki dil sürçmesidir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2019 06.01.2019 - 19:16 tarihinde, okan ali yazdı: Değişik takip edilebilir.. bunları karavanla gezerlerken her hafta izliyordum, lakin yayan gezmeye başlayınca sihirleri söndü sanki Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap