Yanıtlama zamanı: Mart 22, 201610 yıl comment_352606 Merhaba, araç içerisinde ısıyı algılayan kaç tane sensör var acaba. Şu nedenle soruyorum; ısıyı 22 derece yapıyorum sessizce çalışıyor klima. Ama ayaklara hafif sıcak bir hava üflerken, cama ve göğüs ortasında ki ızgaralara serin bir hava üflüyor. 24 derece yapıyorum ama bu seferde araba çok ısınıyor. Acaba arabanın bir kaç yerinde sensör var ve oraya göre farklı sıcaklıkta mı hava üflüyor diye düşünüyorum. O kadar da değildir herhalde diyorum. Yoksa O kadar mı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 22, 201610 yıl comment_352615 Aracınız Titanium ise sağ ve sol yolcu için 2ayak hizasına 2, araç içinde ön camın en önünde ortada bir sensor bulunur buda ortam ısı algılama sensorudur. Onun haricinde sensor bulunmaz Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 22, 201610 yıl Yazar comment_352646 2 saat önce, Özer Aksu said: Aracınız Titanium ise sağ ve sol yolcu için 2, araç içinde ön camın en önünde ortada bir sensor bulunur buda ortam ısı algılama sensorudur. Onun haricinde sensor bulunmaz Evet aracım titanium. Peki sizce bu durum göğüs ve ayaklardan gelen havalandırmanın ısı derecesinin farklı olmasına sebep midir. Bunu deneyebilecek varsa ve görüşlerini paylaşırsa memnun olurum. 22 derece göğüs ızgarasından serin üflerken ayaklara sıcak üfleme durumu var mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 22, 201610 yıl comment_352656 Nasıl çalışıyor bilmiyorum ama hava üfleme noktalarında toplamda 4 tane sıcaklık sensörü var, ikisi sağ-sol ayak hizası, ikisi sağ-sol merkez diye geçiyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 201610 yıl comment_376968 Bu sensörler bozuk olabilirmi, neden soruyorum sol soğuk sağ normal fan üflüyor ne sıcak ne soğuk (yandık ya ) Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın