Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 201610 yıl comment_343741 Ford, Avrupa’da sürekli kar için dönüşüm planını hızlandırıyor. 2015 yılında tekrar kar etmeye başlayan Ford Avrupa, 2016’da ve ilerleyen dönemde karlılığı sabit ve yüksek tutmak istiyor. Ürün stratejisi değiştirilerek daha fazla tutulan araçlar ve yeni araçlar ile devam edilecek şuan yapılmakta olan Crossover ve SUV seçenekleri gibi. Ayrıca daha az kar getiren araçlar artık satılmayacak. 2016 yılında 7 adet yeni veya yenilenmiş (makyaj) model tanıtılacak, bunların üçü bildiğimiz üzere Focus RS, Makyajlı Kuga ve Edge. (Ek yorum: Yeni Fiesta (%100) ve makyajlı Mondeo yüksek olasıdır.) Devamı: http://anasayfa.focusclubtr.com/ford-avrupa-yeniden-yapilaniyor/ Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 201610 yıl comment_343815 Bu konuyu paylaşacaktım ki dün paylaşılmış. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 201610 yıl comment_343817 Yakubum bir tanedir. Daha ondan önce davranabildiğim olmadı ki kaynak araştırmada pek de fena sayılmam. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 201610 yıl comment_343823 10 dakika önce, Cem Boneval said: Yakubum bir tanedir. Daha ondan önce davranabildiğim olmadı ki kaynak araştırmada pek de fena sayılmam. @Cem Boneval Bey bir bilgi var sanırım bu paylaşılmamış. Bir bakayım paylaşılmamışsa paylaşacağım. İlk olur herhalde focusclubtr ' de Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 201610 yıl comment_347157 Merakla ve dört gözle bekliyoruz özellikle fiestayla ilgili gün yüzü görmemiş gerçekleri heyecanla bekliyorum Yakup Bey Bir Fiesta aldım ne hale geldik ya focusa üvey evlat muamelesi yapmaya başladım? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 201610 yıl Yazar comment_347158 Bende Fiesta'yı merak ediyorum. Focus Mondeo vs belli tarzı var, onlar gider aynı kafada 2-3 Mart gibi kopar kuyruk. Araba muhtemelen tasarım olarak bitmiştir ama iyi sakladılar. Hiç görsel düşmedi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 201610 yıl comment_347159 5 dakika önce, Yakup Çağatay said: Bende Fiesta'yı merak ediyorum. Focus Mondeo vs belli tarzı var, onlar gider aynı kafada 2-3 Mart gibi kopar kuyruk. Araba muhtemelen tasarım olarak bitmiştir ama iyi sakladılar. Hiç görsel düşmedi. Sizden bile saklamayı başardılarsa kutlamak lazım? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 201610 yıl Yazar comment_347160 3 dakika önce, Hasan Seyyitoğlu said: Sizden bile saklamayı başardılarsa kutlamak lazım? Çekenlerin eline sağlık Ben oturuyorum sadece 10 gün daha sabredeceükk. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın