Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

  • 0

Aziz Akın

Soru

Arkadaşlar merhaba;

Aracımı sadece ben kullanıyorum ve standart kiloda bir insanım 85 kg kadar agırlıgım var.Aracımın bakımını yaptırırken koltuğumdaki kırışmaları danıştım hemen oturma pozisyonuna bagladılar benimde işim olduğundan fazla kurcalamadım.

 

Aracımı sadece ben kullandım ve 1 yıllık  bir araç 10.000 KM'de sonuçta bu oturulucak bir yer ve farklı pozisyonlarda oturulcak bir tarzıda yok araç kullanılırken.. Bu koltuk üreticileri bunu hesaba katmadan mı üretim yapıyor yada hata benim mi?

 

Bu kadar az bir zamanda böyle bir hal alan koltuk ilerleyen yıllarda param parça olur.

 

Sizce nasıl bir yol izlemeliyim.

Şikayet talebi açtırdım 3 hafta sonra tekrar gittim dönüş oldu mu diye sormaya biz size mesaj attık onaylanmadı suratıma bakmamalar felan bende bana mesajınız gelmedi niye aramadınız üstelemeye başlayınca müdürle diyaloğumu kurdum ve tekrardan garantiyle konuşacagını söyledi 2 gün sonra yani bu gün Ford'dan mesaj atıldı başvurunuz değerlendirilmeye alındı diye daha önce böyle bir bildirim gelmemişti işlerine gelmediğinden başvuru bile yolladıklarına inanmıyorum. 
 

Ford'da  Şikayetin değerlendirilmesi kaç gün sürüyor  normal şartlarda ? 

 

 

 

A6l7Aq.jpg

 

 

 

A6l7Aq.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu soruda 10 cevap bulunuyor

Önerilen Mesajlar

  • 0
32 dakika önce, Yakup Çağatay said:

Yıllar sonra parçalanmaz abicim en azından bizimki 8 yıldır parçalanmadı. :) 

 

Ayrıca kopyala yapıştırdan sonra lütfen format silmeyi unutmayınız.

Düşen kalite farkından parçalanabilir.:)

Dalgınlığıma gelmiş kusura bakmayın.

 

Aziz Akın tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Aynısı bizim sağ ön koltuktada var. Son 1 yıldır gözüm takılıyor ama hiç uğraşasımda gelmedi açıkcası servisle falan. Uğraşsam oyalanacağım biliyorum,neyse.. Dediğim gibi 1 yıldır öyle duruyor ne arttı ne yırtıldı ne söküldü. Bu hiç bir şey olmayacağı anlamına gelmiyor tabi ama o kadar çabuk deforme olacağınıda sanmıyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Birkaç gün kullanmazsanız kırışığın kaybolduğunu göreceksiniz. Kumaşın altında çok özel bir sünger var, bu sünger yıllarca insanları taşıyıp formunu bozmayacak mukavemetli aynı zamanda konforlu olacak kadar da yumuşak üretilir. Bu bir dengedir. Bu yumuşaklık sonucu kalıp değişse de bir kaç gün sonra tekrar eski halini alıyor. Nerden biliyorum? Koltuk kılıfını yıkamak için çıkardığımda bir-iki gün içinde kılıfın sıkıştırması sonucu oluşan kırışıklık kayboluyor.
Mobilyacılar bazı koltukları, kanepeleri imal ederken araba süngeri tabir edilen bu süngeri kullanırlar. Bu süngerin kullanıldığı koltuklar oldukça pahalıdır ve yıllarca evimizde kullanabiliriz.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Aziz'im tecrübelere dayanlı yorumlardan ziyade bu sorunun cevabını almak istiyor sanırsam :P 

''Ford'da  Şikayetin değerlendirilmesi kaç gün sürüyor  normal şartlarda ? ''

 

Gelir 1 hafta içinde cevabı, sonuçta yoğunluk ve araştırma süreci probleme göre değişir. Ford veya başka firma fix bir zaman vereceğini sanmıyorum.

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Merhabalar. Benim aracımda da aldıktan 6 ay sonra sağ koltukta aynı çizgiler oluştu. Bana da oturma şeklinden olmuş dediler. Uğraşacak vaktimde olmadı. Ama önceki aracım 2011 comfort HB idi ve titanyumdaki birçok problemi o araçta yaşamamıştım.  Şoför kapısının camı daima gıcırdıyor, tavanda sarı lekeler oluştu, koltuk döşemeleri kırılıyor, göğüste kabarma oldu değiştirdim. Arka cam renkli ve içinde beyaz lekeler var. Herşeye de bahaneleri var. Bunların hepsi ilk yedi ayda oldu. Kapıya en ufak değmede kaporta göçüyor. Kullanım olarak çok memnunum, ama kaporta döşeme biraz hayal kırıklığı yarattı. Bu konuda Ford u kınıyorum. Küçük sinek mide bulandırıyor maalesef.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.