Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

soğutma sıvısı haznesi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
4 dakika önce, Cem Boneval said:

Bence çok heyecan yapmayın:

1. İlk defa kontrol yaptığınıza göre eksik miydi, eksildi mi bilemeyiz. Takip etmek bunu açıklığıa kavuşturur.

2. Motorun sıcak veya soğuk olması seviyeyi değiştirir unutmayın.

3. 5,8L'lik soğutma sıvısına taş çatlasın %5-10 su eklenmesinden bahsediyoruz ki bu da antifriz konsantrasyonunu sakıncalı seviyelere getirmez. 

Seviye düşüşü devam ederse protokola uygun kaçak kontrolu yapılması gerekir, o zaman tamamlama esnasında antifrizi de uygun şekilde eklerler. Şimdilik birkaç hafta haftalık kontrol edin yeterli.

Not: Ben aynı durumda kalsaydım suyu kendim ekler ve takip eder, eksilme tekrarlarsa servise giderdim. 

yorumlarınız için teşekkür ederim Cem bey. :) su eklemek aklımdan geçmişti aslında ama işte maksat bakıma kadar dokunmayıp eşe dosta Ford övmek, " kapak bakımdan bakıma açılıyor sorunsuz araba" diye :):) takip edeyim bakalım umarım sorun çıkmaz. her ne kadar garantisi olsa da öncelikli beklentim bir sorun olmamasından yana.

• Yanıt 43
  • Görüntüleme 34,5k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Önemli not: Benim arabamda genleşme kabı alttan çatlamış hafiften sızdırıyormuş, bakımda farkedildi ve değiştirildi. Dikkat edin soğutma su seviyelerine.

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Bakın burada ne var   http://www.focusclubtr.com/topic/10468-makyajlı-ford-focus-mca-teknik-detayları-2014-2015/  

• Cem Boneval
    Cem Boneval

@Serkan erden soruyu niye sordun? Bu cevabı da etkileyecektir. Öncelikle haznenin kapasitesinin önemi pek yok, çünkü sonuçta bu hazne bir yanda

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
4 dakika önce, Doğan Kurban said:

Kerem geçmiş olsun. Takip et mutlaka.

teşekkür ederim Doğan abi, senin yaşadığın sorunları bilmesem ihtimal vermezdim yeni arabada kaçak vb sorunlar olabileceğina ama şimdi bakıma gidene kadar takipteyim :) 

Yanıtlama zamanı:
teşekkür ederim Doğan abi, senin yaşadığın sorunları bilmesem ihtimal vermezdim yeni arabada kaçak vb sorunlar olabileceğina ama şimdi bakıma gidene kadar takipteyim [emoji4] 

Ben de onu diyecektim tamda. İnş benim sorunlar gibi olmaz sonu.

Yanıtlama zamanı:

Önemli not: Benim arabamda genleşme kabı alttan çatlamış hafiften sızdırıyormuş, bakımda farkedildi ve değiştirildi. Dikkat edin soğutma su seviyelerine.

Yanıtlama zamanı:
11 saat önce, Servet Özkan said:

Önemli not: Benim arabamda genleşme kabı alttan çatlamış hafiften sızdırıyormuş, bakımda farkedildi ve değiştirildi.

Benimki de hortum değişirken çatlamaya ramak kalmışken değişti, ama araba 4 yaşındaydı. 

Yani erken dönemde olma ihtimali düşük.

• 2 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:
On 31.01.2016 at 17:59, Kerem Bozdoğan said:

teşekkür ederim Doğan abi, senin yaşadığın sorunları bilmesem ihtimal vermezdim yeni arabada kaçak vb sorunlar olabileceğina ama şimdi bakıma gidene kadar takipteyim :) 

Merhaba 

Kerem bey aynı sorun bendede var.gecen gun baktim aynen sizinkinin seviyesinde benim sogutma suyum.servise gittim onlar bise olmadigini okadar eksilme normal deyip ilave yaptilar.ama içim rahat etmedi.aca sizde eklemeden sonra sorun oldu mu? Birdaha eksilme yapti mi? Kacak sizinti varmi?

İbrahim Aydın tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
8 saat önce, İbrahim Aydın said:

Merhaba 

Kerem bey aynı sorun bendede var.gecen gun baktim aynen sizinkinin seviyesinde benim sogutma suyum.servise gittim onlar bise olmadigini okadar eksilme normal deyip ilave yaptilar.ama içim rahat etmedi.aca sizde eklemeden sonra sorun oldu mu? Birdaha eksilme yapti mi? Kacak sizinti varmi?

takip etmedim aslında. iyi oldu hatırlattığınız, bu akşam kontrol ederim.

Yanıtlama zamanı:
3 saat önce, Kerem Bozdoğan said:

takip etmedim aslında. iyi oldu hatırlattığınız, bu akşam kontrol ederim.

Tamam baktiktan sonra burada yazarsaniz cok iyi olur

Yanıtlama zamanı:
12 saat önce, İbrahim Aydın said:

Merhaba 

Evet normal ama en azından bu modellerde böyle. İçiniz rahat olsun. Sitede bir çok örneğini görebilirsiniz. 

Yanıtlama zamanı:
On 05.04.2016 at 13:07, Yakup Çağatay said:

Evet normal ama en azından bu modellerde böyle. İçiniz rahat olsun. Sitede bir çok örneğini görebilirsiniz. 

Cevaplarırınız icin cok tesekkürler.ama ben daha önce bircok arac kullandım böyle birsey görmedim.normal denilmeside ilginç.eksilmemesi gerekir bence.demekki bunlar böyleymis.alısmak lazım..

Yanıtlama zamanı:
9 dakika önce, İbrahim Aydın said:

Cevaplarırınız icin cok tesekkürler.ama ben daha önce bircok arac kullandım böyle birsey görmedim.normal denilmeside ilginç.eksilmemesi gerekir bence.demekki bunlar böyleymis.alısmak lazım..

Sürekli alçalmıyor (düşük değil) ama. Biraz forumu okumanız fayfanıza olur :) 

Yanıtlama zamanı:
3 saat önce, Yakup Çağatay said:

Sürekli alçalmıyor (düşük değil) ama. Biraz forumu okumanız fayfanıza olur :) 

Yakup bey dediginizi hic anlamadim?? biraz alcalma olabilir mi dediniz?

İbrahim Aydın tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
14 dakika önce, İbrahim Aydın said:

Yakup bey dediginizi hic anlamadim?? biraz alcalma olabilir mi dediniz?

Yeni alındığında zaten az konulmuş oluyor :) Ama siz arada sırada kontrol etmeye devam edin. 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.