Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Featured Replies

• Yanıt 82
  • Görüntüleme 29,2k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Fatih Gokluoglu
    Fatih Gokluoglu

bolu-seben yayla yolu-karlastikleri(zincir yok)

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Kesinlikle, alabileceğiniz en iyi kış lastiklerinden biri ve fiyat iyi. 2015 üretimi yazıoyr ayrıca.  Lastik tamirinin etkinliği deliğin yeri, çapı, daha önce tamir edilip edilmediği ve yüksek hızl

• Fatih Gokluoglu
    Fatih Gokluoglu

Rabbimizin bizlere sunduğu mühteşem güzellikler..

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Teşekkür ederim Yakupcuğum bilgiler için

kış lastiği mutlak suretle takılmalı.

Burda kar yağmıyor demeyin lastiktir aracımızın yola bizimde hayata tutunmamızı sağlayan

Yanıtlama zamanı:

Lazım 4 adet kış lastiği de bu kışı ASR ESP ve kar zinciri üçlüsüyle kazasız belasız bitirmeyi planlıyoruz şimdilik.

Bu kış baya ağır geçecek diyorlardı umarım yanılıyorlardır.

Yanıtlama zamanı:

Eline sağlık Yakup abi :P

Yanıtlama zamanı:

Ben bugun goodyear ultragrip 8 leri taktirttim beyler.Tanesi 230 kaymak . Nitrojenli havada bastilar.Otokoctan aldim.205:55:16 taktirttim.Otokoc servis israrla 215:55:16 takalim dedi ama ben istemedim.Kışa hazırım :yeah:

Yanıtlama zamanı:

hayırlısı olsun :yeah:

Yanıtlama zamanı:

Ben bugun goodyear ultragrip 8 leri taktirttim beyler.Tanesi 230 kaymak . Nitrojenli havada bastilar.Otokoctan aldim.205:55:16 taktirttim.Otokoc servis israrla 215:55:16 takalim dedi ama ben istemedim.Kışa hazırım :kıhkıh:

Doğru ve iyi yapmışsın, güle güle zor durumda kalmadan kullan

Yanıtlama zamanı:

U.Grip 8 yoktu Performance 2 almıştım ama havalar sabah 16-18 derece hala..

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Eski focusumu kar lastikleri üzerinde sattım cillop gibiydiler daha, bu saatten sonrada yeni arabaya kış lastiği almazdım ama bu ay bizi Ankara-Bursa-İstanbul ve bu yolların dönüşü bekliyor yine dayanamadım siparişi verdim yarın gelecekler fakat UG8 215x55x16 diye bir lastik yok, bayii bizzat akrabam olur listeyi açtık baktık hatta good year'ı aradı yanımda MS serisi 215x55x16 kış lastiği var ama UG8 değil ve çok pahalı yani iskontosuyla 300 TL civarında bende tanesi yaklaşık 230 TL ye 205 taban UG8 almak durumunda kaldım.

Aslında lastikçideyken almaktan vazgeçmiştim ama hemen orda telefondan focusclubtr.com'a girdim Bora bey'in de 205 taban taktığını okudum :) siparişi verdim.

Yanıtlama zamanı:

Eski focusumu kar lastikleri üzerinde sattım cillop gibiydiler daha, bu saatten sonrada yeni arabaya kış lastiği almazdım ama bu ay bizi Ankara-Bursa-İstanbul ve bu yolların dönüşü bekliyor yine dayanamadım siparişi verdim yarın gelecekler fakat UG8 215x55x16 diye bir lastik yok, bayii bizzat akrabam olur listeyi açtık baktık hatta good year'ı aradı yanımda MS serisi 215x55x16 kış lastiği var ama UG8 değil ve çok pahalı yani iskontosuyla 300 TL civarında bende tanesi yaklaşık 230 TL ye 205 taban UG8 almak durumunda kaldım.

Aslında lastikçideyken almaktan vazgeçmiştim ama hemen orda telefondan focusclubtr.com'a girdim Bora bey'in de 205 taban taktığını okudum :) siparişi verdim.

Zaten Ford'un kullandığı onaylı bir ebad 205/55-16, endişeye mahal yok, dar tabanın tutunması daha iyi olacağından da karda avantajlı.

Yanıtlama zamanı:

Bugün 4 adet UG 8 205x55x16 lastiklerim gelmiş taktırdım, Lastikte jant koruma sistemi varmış takan elemanlar söyledi, lastik yanakları biraz dışa bombeli, bu da kaldırıma yanaşma gibi durumlarda jantın sürtünmesini engelliyormuş.

Hoşlaştım :blink:

Yanıtlama zamanı:

bolu-seben yayla yolu-karlastikleri(zincir yok)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.