Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Fatih Gokluoglu

Üye
  • Toplam İleti

    38
  • Katılım

  • Son ziyaret

Fatih Gokluoglu Hakkında

İletişim - Sosyal

Profil Detayları

  • Şehir:
    sakarya
  • Arabam:
    '12 mndeo 1.6tdci selct
  • Meslek:
    satış müd.
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

620 profil görüntüleme

Fatih Gokluoglu's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

31

Toplam Beğeni

  1. forumun aracılığı ile erkan beye ulaştım.mondeo çift egzos difuzor lazım oldu 2 gun içinde parça tedarik edildi.önce foruma emeği geçenlere sonrada er-ol otomotiv ve erkan beye tşekkür edrz.
  2. Fatih Gokluoglu

    Mondeo 1.6 TDCI

    focus 3 sattım 1.6 tdci selective aldım.1.5 ay oldu. yakıt aynı geresini düşünün
  3. bu konu fazla uzamaması adına bende tecrübelerimi anlatayım.pazarlama sektöründe bende şehirler arası çalışıyorum.fluance megane 2 ve focus 2-focus3..+toyota corolla(2011 dizel9 kullandım.şuan focus 3 üm 78.000 kmde sıfır aldım. megane 2-eski bir araç oldugu için o dönemde sınıfının en sessiz aracıydı,ama sorunluydu...o donem sınıfının en sessiz aracı olmasının pskolojik etkisiyle bence hala oyle sanılıyor.focus 3 den sessiz değil.aracımda suan 18 jant ve 40 yanak lastik var.yaklasık 35-bin kmsini bu sekilde yaptım... focus 2-2.5 deki uzun yol sesi otoban e 5 hala bugun kulaklarımı çınlatıyor.uzun yoldan geldıgımde kulaklarım uyuyana kadar çınlardı...şuan hatırlayınca yine duyar gibi oluyorm. focus 3 tecrubem(kendime göre):dağ bayır geziyorum jettayıda çok olmasada kullandım.sessizlik konusunda şuan focus 3 üstünlük sağlayacak araç yok diye düşünüyorum...megane 3 ve golf nasıl olur bilmem... aracımda 78 binde,yağ bakımları hariç herhangi bir sebeple.servise uğrmadım...seneye nasip olursa yaz sonu aynı aracın sıfırını alırım.
  4. arkadaş o işlemleri yaptı.ilacı varmış.ama nedir bilmem.macunmu yoksa farklı bişeymi.oda bana direk boyamayalım demişti.ama yakın ardaşım oldugu için aldıgı para gerçek değeri oldugunu düşünmüyorum.
  5. aracın rengınde boya sadece boya.arkadaşa guvendıgım için ona bıraktım o halletti.cok gezmeme ragmen herhangi bir problem yok.
  6. servistede arkadaşlarım var ama daha güzel iyi olması güvendiğim bir boyacı arkadasıma yaptırdım... boyacı parçaları kaportacıya söktürdü,ön ve arka tampon alt parçaları üzerinde boyandı.sabah bıraktım ertesi gün oglen aldım.hepsi 250 sokme takma ve boyama dahil tuttu.
  7. sen jantlarını şimdiden ayarla:)lastikler bitine kadar belki vazgeçersin.ben ucuz diye kumho aldım.yoksa secenek cok
  8. tesekkür ederim.eski 17 c-max jantı aradım aslında.Sonra dedim 18 olsun.18 oluncada st de karar verdim...sadelikten yanayım cok fazla üzerine değişikik yapmak istemiyorum.tavsiyelerinizle 1-2 olabılır
  9. ben işim gereği aracımlayım o halde hiç olumsuz sonuçlar yuzunden 16 ya dönmek istemedim.lastiklar 225-40-18,,yay yok düşünmüyorum.45 yanak nasıl olur onuda merka ediyorum
  10. araç14 aydır bende.yaklaşık 70 bine dayandı.jantların kattıgı güzellik hepsinini önünde şuan.tavsiye ederim...bi kere artık fiesta demiyorlar:
  11. Canımın çekirdeğinde diken Gözümün bebeğinde sitem var...
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.