Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Lastik Seçimi (Genel Sorular ve Yorumlar Burada)

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Yakup Çağatay yazdı:

Simetri lastik değiller, yani yön etkiler hocam. Doğru yönde takılması gerekir. 

inatla desen yönleri aynı diyor:) yahu dedim önümde var..sende ki nasıl aynı..aynı işte diyor..yarın okulda bakarım..desenlerde ters hareket ve tahliye olacak

• Yanıt 1,3k
  • Görüntüleme 239,8k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Yeni lastik takanların mutlu olmasına sevindim. Ancak bu mutluluğu lastiğin tipinin değil de yeniliğinin bir sonucu olduğunu da unutmayalım. Üç sene ve 30.000 km ve üzerinde yapmış herhangi 

• Yahya Akman
    Yahya Akman

Sipariş verdigim lastikler geldi. Hepsi 2016 50. Hafta üretimi.

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Son sayfalara bakınca konuyla alakasız, ama heyecan için (sanırım) gerekli ve kaçınılmaz itiş kakışları bir kenara bırakırsak nesnel cevap arayan şu sorular ve tartışmaya açık şu tespitler çıkıyor:

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
2 dakika önce, Halit AYDIN yazdı:

inatla desen yönleri aynı diyor:) yahu dedim önümde var..sende ki nasıl aynı..aynı işte diyor..yarın okulda bakarım..desenlerde ters hareket ve tahliye olacak

Şu an satılan 3 tane kışlık Lassa modellerini ekliyorum bakın hepsinde Rotation yazılı ile birlikte yön mevcut. 

Arabanın ileri gideceği yönü gösteriyor. Bunlardan başka renk,işaret önemli değil.

1777-iceways.jpg

2111-snoways-era-.jpg

2346-snoways-3.jpg

Yanıtlama zamanı:

Benim hatırladığım. Yazlıklarda tarih kısmı dıştan 4 üde görünür. Ama kışlıklarda 2 si içte kalır, diye hatırlıyorum.

Yanıtlama zamanı:
17 saat önce, Teoman S. yazdı:

Benim hatırladığım. Yazlıklarda tarih kısmı dıştan 4 üde görünür. Ama kışlıklarda 2 si içte kalır, diye hatırlıyorum.

yazlık kışlık farkı değilde, dönüş yönü belli olan lastiklerde (genelde kışlıklar öyle oluyor tabi) ikisi (bir taraf) içte kalır. 

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

O değil de şimdi lastik boyutunda %1'e kadar fark kabul edilebilir ya, uygun boyutlu daha ucuz 5 adet 4 mevsimlik lastik peşine düşecek biri olarak sorum:

Orjinal lastik boyutunu girip kabul edilebilir farkta olan tüm boyutları listeleyen bir yer/site vs. var mı?

aradım ama anahtar kelimeleri doğru seçemedim sanırsam.

Yanıtlama zamanı:
2 saat önce, Mertcan Çelik yazdı:

Orjinal lastik boyutunu girip kabul edilebilir farkta olan tüm boyutları listeleyen bir yer/site vs. var mı?

http://www.1010tires.com/Tools/Tire-Size-Calculator

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Herkese selamlar, genellikle sorumu forumda araştırıp bulamayınca yazmayı tercih ediyorum. Bunu da araştırdım ama görememiş olabilirim zira mutlaka konuşulmuştur bu konu.

17 inç jant lastik takımı buldum, mondeo orijinal ebatlarında 235/50/17 lastikler janta takılı durumda ve 2017 11 hafta üretimi Contisportcontac5. Ebat büyütüldüğü için ikisi de 5000 km görmeden çıkarılmış ve Mart 2017 den beri yatay olarak üst üste istiflenerek depolanmış. Aralıklarla yerleri değiştiriliyormuş. Ben ciddi olarak almayı düşünüyorum, bu konuda yorumlarınız ne olur? 1 sene depoda o şekilde bekleyen lastikler sorun yaratır mı sizce?

Yanıtlama zamanı:
3 saat önce, Erdem B. yazdı:

Herkese selamlar, genellikle sorumu forumda araştırıp bulamayınca yazmayı tercih ediyorum. Bunu da araştırdım ama görememiş olabilirim zira mutlaka konuşulmuştur bu konu.

17 inç jant lastik takımı buldum, mondeo orijinal ebatlarında 235/50/17 lastikler janta takılı durumda ve 2017 11 hafta üretimi Contisportcontac5. Ebat büyütüldüğü için ikisi de 5000 km görmeden çıkarılmış ve Mart 2017 den beri yatay olarak üst üste istiflenerek depolanmış. Aralıklarla yerleri değiştiriliyormuş. Ben ciddi olarak almayı düşünüyorum, bu konuda yorumlarınız ne olur? 1 sene depoda o şekilde bekleyen lastikler sorun yaratır mı sizce?

her sene yazlıklar 4 kışlıklar 8 ay duruyor o şekilde :) 

Yanıtlama zamanı:

Fifteen52

D90131C8-4AB6-4D49-983C-D9A5D427BA7B.jpeg

Yanıtlama zamanı:

Merhaba atkadaslar herkese merhaba ben emre yeniyim aranizda. Yazlik lastik almak icin zaman yaklasti 205 50 17 olcusunde tavsiywleriniz fiyatlar yuksek oldugunocin kredi katti taksitbyapacagim gonul ister goodyear alauim ama butce zorluyor taksitle zorlasam 1500 cikar sizce yan urunler almalimiyim kullananlar catmi dunlop sava gibi good year yan urunleri var atada tavsiyr varmi acaba guvenebilecegimiz matkalar. Oetlasta uygun ama guvenemedim..

Yanıtlama zamanı:
2 dakika önce, Emre.Yılmaz yazdı:

Merhaba atkadaslar herkese merhaba ben emre yeniyim aranizda. Yazlik lastik almak icin zaman yaklasti 205 50 17 olcusunde tavsiywleriniz fiyatlar yuksek oldugunocin kredi katti taksitbyapacagim gonul ister goodyear alauim ama butce zorluyor taksitle zorlasam 1500 cikar sizce yan urunler almalimiyim kullananlar catmi dunlop sava gibi good year yan urunleri var atada tavsiyr varmi acaba guvenebilecegimiz matkalar. Oetlasta uygun ama guvenemedim..

Mesajını daha okunaklı şekilde düzeltirseniz seviniriz. Bu kategorideki mevcut yorumlara bakabildiniz mi? 

Yanıtlama zamanı:
9 saat önce, Emre.Yılmaz yazdı:

tavsiyr varmi acaba

Ebad nedeniyle ucuz bulmanız zor. 

https://kolayoto.com/falken-ze914-215-50r17-95w.html

En mantıklı seçenek bu.

Bir de lütfen Türkçe'ye ve okuyucuya saygı.

Yanıtlama zamanı:

bir öneri alayım araç A6 ölçü 225/50/17

michelin crossclimate plus ile continental premium contact 6 arasında kaldım.

• crossclimate 4 mevsim olduğundan yılda bir kaç kere uludağa yada kartepeye çıkış yapılabilirmi? genelde yollar temiz oluyor. 
  • mevcutta conti fanı olarak aynen devam edip kar yağınca taksi ile devam etmek
Yanıtlama zamanı:
38 dakika önce, Olcay Sert yazdı:

bir öneri alayım araç A6 ölçü 225/50/17

michelin crossclimate plus ile continental premium contact 6 arasında kaldım.

• crossclimate 4 mevsim olduğundan yılda bir kaç kere uludağa yada kartepeye çıkış yapılabilirmi? genelde yollar temiz oluyor. 
  • mevcutta conti fanı olarak aynen devam edip kar yağınca taksi ile devam etmek

Ben sadece yılda birkaç kere için, günlük yaşantımın konforunu bozmak istemezdim sanırım. 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.