Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 20178 yıl comment_453439 Şimdi, Yakup Çağatay yazdı: Simetri lastik değiller, yani yön etkiler hocam. Doğru yönde takılması gerekir. inatla desen yönleri aynı diyor:) yahu dedim önümde var..sende ki nasıl aynı..aynı işte diyor..yarın okulda bakarım..desenlerde ters hareket ve tahliye olacak Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 20178 yıl comment_453441 2 dakika önce, Halit AYDIN yazdı: inatla desen yönleri aynı diyor:) yahu dedim önümde var..sende ki nasıl aynı..aynı işte diyor..yarın okulda bakarım..desenlerde ters hareket ve tahliye olacak Şu an satılan 3 tane kışlık Lassa modellerini ekliyorum bakın hepsinde Rotation yazılı ile birlikte yön mevcut. Arabanın ileri gideceği yönü gösteriyor. Bunlardan başka renk,işaret önemli değil. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 20178 yıl comment_453481 Benim hatırladığım. Yazlıklarda tarih kısmı dıştan 4 üde görünür. Ama kışlıklarda 2 si içte kalır, diye hatırlıyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 20178 yıl comment_453590 17 saat önce, Teoman S. yazdı: Benim hatırladığım. Yazlıklarda tarih kısmı dıştan 4 üde görünür. Ama kışlıklarda 2 si içte kalır, diye hatırlıyorum. yazlık kışlık farkı değilde, dönüş yönü belli olan lastiklerde (genelde kışlıklar öyle oluyor tabi) ikisi (bir taraf) içte kalır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 20188 yıl comment_459213 O değil de şimdi lastik boyutunda %1'e kadar fark kabul edilebilir ya, uygun boyutlu daha ucuz 5 adet 4 mevsimlik lastik peşine düşecek biri olarak sorum: Orjinal lastik boyutunu girip kabul edilebilir farkta olan tüm boyutları listeleyen bir yer/site vs. var mı? aradım ama anahtar kelimeleri doğru seçemedim sanırsam. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 20188 yıl comment_459223 2 saat önce, Mertcan Çelik yazdı: Orjinal lastik boyutunu girip kabul edilebilir farkta olan tüm boyutları listeleyen bir yer/site vs. var mı? http://www.1010tires.com/Tools/Tire-Size-Calculator Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 20188 yıl comment_460532 Herkese selamlar, genellikle sorumu forumda araştırıp bulamayınca yazmayı tercih ediyorum. Bunu da araştırdım ama görememiş olabilirim zira mutlaka konuşulmuştur bu konu. 17 inç jant lastik takımı buldum, mondeo orijinal ebatlarında 235/50/17 lastikler janta takılı durumda ve 2017 11 hafta üretimi Contisportcontac5. Ebat büyütüldüğü için ikisi de 5000 km görmeden çıkarılmış ve Mart 2017 den beri yatay olarak üst üste istiflenerek depolanmış. Aralıklarla yerleri değiştiriliyormuş. Ben ciddi olarak almayı düşünüyorum, bu konuda yorumlarınız ne olur? 1 sene depoda o şekilde bekleyen lastikler sorun yaratır mı sizce? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 20188 yıl comment_460542 42 dakika önce, Erdem B. yazdı: lastikler sorun yaratır mı sizce? Saklama koşullarına uymuşlar, yazdığın gibiyse al elbetteki. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 20188 yıl comment_460559 3 saat önce, Erdem B. yazdı: Herkese selamlar, genellikle sorumu forumda araştırıp bulamayınca yazmayı tercih ediyorum. Bunu da araştırdım ama görememiş olabilirim zira mutlaka konuşulmuştur bu konu. 17 inç jant lastik takımı buldum, mondeo orijinal ebatlarında 235/50/17 lastikler janta takılı durumda ve 2017 11 hafta üretimi Contisportcontac5. Ebat büyütüldüğü için ikisi de 5000 km görmeden çıkarılmış ve Mart 2017 den beri yatay olarak üst üste istiflenerek depolanmış. Aralıklarla yerleri değiştiriliyormuş. Ben ciddi olarak almayı düşünüyorum, bu konuda yorumlarınız ne olur? 1 sene depoda o şekilde bekleyen lastikler sorun yaratır mı sizce? her sene yazlıklar 4 kışlıklar 8 ay duruyor o şekilde Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 1, 20188 yıl comment_461891 Merhaba atkadaslar herkese merhaba ben emre yeniyim aranizda. Yazlik lastik almak icin zaman yaklasti 205 50 17 olcusunde tavsiywleriniz fiyatlar yuksek oldugunocin kredi katti taksitbyapacagim gonul ister goodyear alauim ama butce zorluyor taksitle zorlasam 1500 cikar sizce yan urunler almalimiyim kullananlar catmi dunlop sava gibi good year yan urunleri var atada tavsiyr varmi acaba guvenebilecegimiz matkalar. Oetlasta uygun ama guvenemedim.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 1, 20188 yıl comment_461892 2 dakika önce, Emre.Yılmaz yazdı: Merhaba atkadaslar herkese merhaba ben emre yeniyim aranizda. Yazlik lastik almak icin zaman yaklasti 205 50 17 olcusunde tavsiywleriniz fiyatlar yuksek oldugunocin kredi katti taksitbyapacagim gonul ister goodyear alauim ama butce zorluyor taksitle zorlasam 1500 cikar sizce yan urunler almalimiyim kullananlar catmi dunlop sava gibi good year yan urunleri var atada tavsiyr varmi acaba guvenebilecegimiz matkalar. Oetlasta uygun ama guvenemedim.. Mesajını daha okunaklı şekilde düzeltirseniz seviniriz. Bu kategorideki mevcut yorumlara bakabildiniz mi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 2, 20188 yıl comment_461913 9 saat önce, Emre.Yılmaz yazdı: tavsiyr varmi acaba Ebad nedeniyle ucuz bulmanız zor. https://kolayoto.com/falken-ze914-215-50r17-95w.html En mantıklı seçenek bu. Bir de lütfen Türkçe'ye ve okuyucuya saygı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 2, 20188 yıl comment_461961 bir öneri alayım araç A6 ölçü 225/50/17 michelin crossclimate plus ile continental premium contact 6 arasında kaldım. crossclimate 4 mevsim olduğundan yılda bir kaç kere uludağa yada kartepeye çıkış yapılabilirmi? genelde yollar temiz oluyor. mevcutta conti fanı olarak aynen devam edip kar yağınca taksi ile devam etmek Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 2, 20188 yıl comment_461967 38 dakika önce, Olcay Sert yazdı: bir öneri alayım araç A6 ölçü 225/50/17 michelin crossclimate plus ile continental premium contact 6 arasında kaldım. crossclimate 4 mevsim olduğundan yılda bir kaç kere uludağa yada kartepeye çıkış yapılabilirmi? genelde yollar temiz oluyor. mevcutta conti fanı olarak aynen devam edip kar yağınca taksi ile devam etmek Ben sadece yılda birkaç kere için, günlük yaşantımın konforunu bozmak istemezdim sanırım. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın