Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Lastik Seçimi (Genel Sorular ve Yorumlar Burada)

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, İsmail Doğanay yazdı:

205/55/16 lastik alacam arkadaşlar

brıdgestone turanza t001 ile continental contak 5 arasında kaldım siz hangisini önerirsiniz?

Ben conti alırdım ama T001 de iyi lastik.

• Yanıt 1,3k
  • Görüntüleme 242,8k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Yeni lastik takanların mutlu olmasına sevindim. Ancak bu mutluluğu lastiğin tipinin değil de yeniliğinin bir sonucu olduğunu da unutmayalım. Üç sene ve 30.000 km ve üzerinde yapmış herhangi 

• Yahya Akman
    Yahya Akman

Sipariş verdigim lastikler geldi. Hepsi 2016 50. Hafta üretimi.

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Son sayfalara bakınca konuyla alakasız, ama heyecan için (sanırım) gerekli ve kaçınılmaz itiş kakışları bir kenara bırakırsak nesnel cevap arayan şu sorular ve tartışmaya açık şu tespitler çıkıyor:

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Conti alman malı tavsiye ediliyor piyasada da alman malı bulunmuyor

Yanıtlama zamanı:
1 dakika önce, İsmail Doğanay yazdı:

Conti alman malı tavsiye ediliyor piyasada da alman malı bulunmuyor

Kaç kişi her iki ürünü aynı şart altında kullanıp kıyaslamış. Gereksiz bilgi olmuş hocam ben olsam dikkate almazdım. Ayrıca kaç kişi hangi fabrikanın daha iyi ürün ürettiğini biliyor (bunlar firmalar arasında denetlenir, puanlanır genelde)

Yanıtlama zamanı:

Kaç kişi her iki ürünü aynı şart altında kullanıp kıyaslamış. Gereksiz bilgi olmuş hocam ben olsam dikkate almazdım. Ayrıca kaç kişi hangi fabrikanın daha iyi ürün ürettiğini biliyor (bunlar firmalar arasında denetlenir, puanlanır genelde)

Kaldı ki büyük firmaların belli bir kalite standartı vardır fabrika farkı olacagını sanmam.
Yanıtlama zamanı:

Ne alacam karar veremedim herkes farklı bişey söylüyor

Yanıtlama zamanı:
9 saat önce, İsmail Doğanay yazdı:

Ne alacam karar veremedim herkes farklı bişey söylüyor

Normal...

Çünkü ikisi de iyi lastik.

Bridgestone T001 ilginç bir şekilde CPC%'den konforlu, önceliğiniz bu ise tercih edilebilir.

Conti PC5'ler kıyaslamalı tüm incelemelerde T001'den iyi puan almış. 

Ne malı olduğunun önemi yok, Conti markasını alan ürün aynı standartta üretilmiştir. İşçiliğin ve bu nedenle çalışan elemanın milliyetinin önemi yok lastikte. 

Hangisini alırsanız alın yanlış yapmış olmazsınız. 

Ucuzunu tercih etmek de bir tercih yöntemi olabilir.

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Kış Lastiğini sezon girmeden alayım diye düşündüm. Fiyatlar artmadan. DUNLOP 205 55 R16 94T SP Winter Ice02 Nasıl bir Lastiktir? 229 TL'ye 4 Adet aldım 50 TL'de günü dolan bonusum vardı onu da kullanmış oldum. Lastikler 2016 30.cu hafta ve üzeri üretim demişlerdi. Sonradan aradılar 1.ci hafta dediler. Bende sorun etmedim 4 tane de çelik sibop hediyemiz olsun size diyerek jest yaptılar. 

Ergin Demiroğlu tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
1 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı:

İyidir mutlaka ama alınmış lastik sonuçta bundan sonra nasıl olduğu pek önemli olmasın bence :) Güle güle kullanın.

Teşekkür ederim Yakup Bey, ama siparişi iptal edebilirim. Yarın kargolanacaktı ürünler. Araştırırken yine forumdan bir arkadaşın önerisini okumuştum diye hatırlıyorum. Kışın çok yol yapmıyorum, belki bu yıl Ilgaz'a çıkabilirim diye düşünüyorum. 

• 4 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

merhaba arkadaşlar malum yavaş yavaş kış gelecek ve lastik uygulaması 1 aralık ile mart arası gecerli olacak ve cezai işlem de cabası sormak istediğim 205-55-16 ebatlarında focus lastıgınde belirtilen h-t vs harfler ne işe yarıyon anlamadım piyasada birton lastik markası var bana yardımcı olunuz uygun fiyata  lassa mı iyidir yoksa pirelli mi?

Yanıtlama zamanı:
4 saat önce, rıdvan can yazdı:

h-t vs harfler ne işe yarıyon

4 saat önce, rıdvan can yazdı:

uygun fiyata  lassa mı iyidir yoksa pirelli mi?

Kış lastikleri genelde başarılı, karda buzda yeterli tutunma sağlıyorlar, ancak kuruda yaz lastiklerine göre perofrmnasları biraz düşüyor.

Ucuzlardan Petlas'tan memnun olan çok, Lassa'nın da iyi latikleri var.

Biraz daha paraya kıyarsanız Nokian WR D4, GY Ultragrip 8 veya 9 başarılı ürünler. 

Yanıtlama zamanı:

Bu tarihlerde lastik almak avantajlı ( yeni üretim bulmak koşulu ile) ben geçen yıl böyle yapıtım ,epey hesaplıya gelmişti kışlık Goodyear lar,

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Merhaba, Michelin energy saver lastik aldım 6. Ayda 2017 üretimi. Şimdi fiyat almak için başka lastikçilere sorduğumda o eski seri üretimi yok diyorlar. Primacy 3 verelim diyorlar. 2 tane almıştım, 2 tane daha alıcam yazlık. Sorum şu : energy saver mı yoksa P3 mü almalıyım(?) Teşekkür ederim.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.