Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 201510 yıl comment_329348 Focus, C-Max, Kuga ve Mondeo ile birlikte Titanium seviyesinde standart gelen ama pek bahsedilmeyen özellik. Araç içindeki diğer aygıtların (bilgisayarlar veya telefonlar) birbirleri ile iletişim kurmasına, dosya paylaşmasına veya oyun oynamasına imkan veren ve araç içinde bir kablosuz ağ meydana getirebilir. Aracınızda USB mobil geniş bant bağlantısı varsa, telefonunuz kişisel alan ağını destekliyorsa veya kablosuz bağlantı noktasının dışına park ettiyseniz bu Wi-Fi özelliğini kullanarak araçtaki herkes internete de girebilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 201510 yıl comment_329406 Yeni makyajlı kasada Ağrı Kaya Kale bana bu özelliği anlatmıştı ama ilk önce çok itibar etmemiştim. Ne işe yarayacak diye ama şu an kafamda tam anlamıyla oturmuş oldu. Bilgi için teşekkürler... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 201510 yıl comment_329424 İnternet paylaşımı dışında mesela canlı trafik bilgisi gibi şeylerde var mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 201510 yıl comment_329428 Geçtiğimiz günlerde bu ayarları yapıp arabada bulunan tablet, telefon, laptop gibi şeyleri bağlamıştım. Aslında dediğiniz gibi kendi telefonunuzu kullanarak bunu yapmak ne kadar gerekli tartışılır. Ama kablosuz usb modemi olanlar için harika bir özelik. Şu anda bizim büyüğün arkadaşlarına hava atmasına yarıyor , arabaları yakından takip etmeyen eş dostlar için de benim hava atmama yarıyor, "vaaay arabanın interneti bile var, ohaa" falan gibi... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 201510 yıl Yazar comment_329468 2 saat önce, Olcay Sert said: İnternet paylaşımı dışında mesela canlı trafik bilgisi gibi şeylerde var mı? Bununla ilgili çalışmalar var, yavaş yavaş gelir. Önce üst sınıflar Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 201510 yıl comment_329492 2 saat önce, Yakup Çağatay said: Bununla ilgili çalışmalar var, yavaş yavaş gelir. Önce üst sınıflar SYNC 2 de bulunan Wi-fi özelliğini 8" ekranda kullanamadıktan sonra olsa ne olmasa ne Ekrandan internete girebilmeyi deneyen veya başarabilen var mı? Olursa zaten navi ve trafik bilgisi için ekstra para vermeye gerek kalmayacak. O ekranı ve özelliklerini sunupta hiç bir işe yaramamasını sağlayanlar, bize işkence olarak sunanlar utansın. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 201510 yıl comment_329496 Büyük ekranı görünce android tablet koymuşlar hissine kapılıyoruz. Esasen eski teybin büyük ekranlısından öte çok da bir şey yok orada. Genel olarak otomobildeki işletim sistemleri henüz emekleme aşamasındalar, 4-5 yıla muhtemelen bugünkü cihazları ancak yakalarlar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 201510 yıl comment_329808 Bilgi için teşekkürler Yakup, geçen gün bende kurcaladım. Hatta telefon üzerinden bağlantı yaptım. Ama çok bir marifet yok açıkcası. Sadece ağ oluşturmak için işe yarar. Ekdanda bir atraksiyon yok. İnterneti kısıtlı olan yolcularıma telefon üzerinden erişim zaten veriyorum. Ama kesinlikle verimli bir şekilde kullanan vardır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 201510 yıl Yazar comment_329813 Şöyle bir ürün almak lazım https://www.ttnet.com.tr/bireysel/destek/bilgi-bankasi/Sayfalar/3G-Mobil-Modem-Bilgileri.aspx Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 201510 yıl comment_329821 En çok istediğim özellik aracın radyosunun internet üzerinden online radyolara bağlanması. Büyük şehirlerde alternatif radyo çok ama anadolu da bu çok az. Cd yapmaktan, flashbelleğe şarkı bulup koymaktan gına geldi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 201510 yıl comment_329832 Bir saat önce, Mehmet oktay said: En çok istediğim özellik aracın radyosunun internet üzerinden online radyolara bağlanması. Büyük şehirlerde alternatif radyo çok ama anadolu da bu çok az. Cd yapmaktan, flashbelleğe şarkı bulup koymaktan gına geldi. Telefondan açıp, bluetooth ile aracın teybine aktarılmıyor mu, youtube gibi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 201510 yıl comment_331213 Denedim aktarılıyormuş Sesi biraz kısık çıkıyor ama fena değil. Görmemiş gibi ne kadar sevdiğim online radio varsa geçiş yapa yapa dinledim. Bu arada bilmeyen olabilir diye; telefonda ki videoları (sadece ses olarak tabi), müzikleri de çalıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 201510 yıl comment_331326 12 saat önce, Mehmet oktay said: Denedim aktarılıyormuş Sesi biraz kısık çıkıyor ama fena değil. Görmemiş gibi ne kadar sevdiğim online radio varsa geçiş yapa yapa dinledim. Bu arada bilmeyen olabilir diye; telefonda ki videoları (sadece ses olarak tabi), müzikleri de çalıyor. Güzel, biz bazen youtube için kullanıyoruz ama radyoyu hiç denememiştik. Sesi hem telefondan hem de araçtan ayrı ayrı açınca yeterince şiddetli olması lazım. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın