Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 201510 yıl comment_324412 merhaba aracım 2009 model 1.6 tdci focus.Aracımda hız sınırlama kipi arızası veriyor çalıştırınca ibrelerin dibe vurması ve rölanti yarım dakika kadar yüksek çalışıyor araç fazla gaz yemiyor daha sonra motor arıza lambası yanıyor ve motor arızası yazıyor daha sonra hız sınırlama kipi diye yazı yazıyor sizlerde bu durumla karşılaştınız mı ?bana yardımcı olurmusunuz? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 201510 yıl comment_324444 Servis şart hocam basit bir şey değil gibi. Arama yaparak daha önce yazmış olan var mı, bakabilirsiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 201510 yıl comment_324522 İlk defa duydum böyle bir arıza. Geçmiş olsun. @Yakup Çağatay haklı, servis yolu görünmüş sizin için. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 201510 yıl comment_324528 Aslında hız sabitleme arızası vermedi ama benim araba da bir zaman gaza basınca 1700 devri geçmiyordu. Arıza ışığı yakıyordu. Gereksiz herşeyden arıza kodu düşüyordu. Sonunda maf sensörünün soketinin oynadığı anlaşıldı. Yerine oturunca düzelmişti. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 201510 yıl comment_324598 Benim aracımda da benzer bir sorun oldu. (http://www.focusclubtr.com/topic/10432-cruise-control-çalışmıyor/) Debriyaj switch'i değiştirilerek çözülmüştü. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 201510 yıl Yazar comment_324621 peki maf sensörü soketinin yeri nerede oluyor? ya forumda baktım daha önce böyle bir sorunla karşılaşan olmuş ve yaptırmış kullanıcı adı Ali Aydoğdu bu kullanıcıya nasıl ulaşabilirim acaba? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 201510 yıl comment_324632 peki maf sensörü soketinin yeri nerede oluyor? ya forumda baktım daha önce böyle bir sorunla karşılaşan olmuş ve yaptırmış kullanıcı adı Ali Aydoğdu bu kullanıcıya nasıl ulaşabilirim acaba? Valla usta vasıtasıyla kontrol ettirsen daha sağlıklı olur.Özel mesaj attıysanız Ali bey e dönüş yapacaktır. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın