Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Trafikte yer alan hatalı sürücüleri bildirin!


Doğan Kurban

Önerilen Mesajlar

Bende Doğan abiyle aynı fikirdeyim sonuçta plaka 34, zaten cezayıda plakaya göre verecekler neden olmasın? demek isterdim ama saçma bir kararla sadece İstanbul içini dahil etmişler. Bu şekilde ulaşmak daha kolay olurdu diye düşünüyordum sadece.. 

İhbar hattına ilk açıldığı zamanlarda bir kere bir fotoğraf göndermiştim,plaka okunamadığı için işlem yapılamıyor gibisinden bir şeylerle dönüş yapmışlardı.

Benim rahat okuduğum plakayı nasıl göremediklerini anlamamış olmamdan kaynaklı çokta sağlıklı bulmuyorum hala sistemlerini

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Mobil ile yollayın diye boynunuzdan asılan mı var abi :D

diğer türlü yollayın? !?

Ayrıca plâka ile düşünmek bana saçma geliyor ne alaka :D Hatanın plakası mı olurmuş :)

İstanbul'da olma sebebi trafik magandalarından kurtarmak nefes aldırmak.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Her 34 plakayı Istanbullu mu kullanıyor sanki?

Ayrıca bence bu ihbar sistemi tamamen göstermelik, hele ki Whatsapp falan polisi modern göstermek adına göz boyamaca eylemleri. Trafik şube önce adam gibi planlı programlı bir denetleme sistemi kursun, kırmızıda geçeni gören polis kafasını öte tarafa çevirmesin, park yasağına rağmen trafiği engelleyecek kadar yoğun park olan yerlerde günde iki kere yarım saat ceza kesen bir ekip olsun. Radar arabasına kurulup postayla haraç toplama yolundan çok trafiği düzenleyici bütüncül bakışlı bir denetim ve ceza sistemi kurulsun. Sonra böyle oyuncaklı işlere dönsünler. 

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

 

Mobil ile yollayın diye boynunuzdan asılan mı var abi :D

diğer türlü yollayın? !?

Ayrıca plâka ile düşünmek bana saçma geliyor ne alaka :D Hatanın plakası mı olurmuş :)

İstanbul'da olma sebebi trafik magandalarından kurtarmak nefes aldırmak.

 

 

Yapacakları işlem yine plakaya göre olmayacak mı? Ben mi yanlış anlıyorum acaba. Bu filmlerde izlediğimiz yüzü tarayıp bilgilerine ulaşan bir sisteme sahip olmadığımıza göre...

Madem olayı İstanbul ile sınırlandırıyorsun buna tüm 34 plakalıların şehir içide dışıda dahil olmalı,araç kimin üzerineyse o ilgilensin,sonuçta plaka buna göre verilmiyor mu? 

Şehiriçinde yapınca magandalık oluyorda şehir dışında serbest mi yani,adamlar 2-3 gün tatil diye kaçıyor,alışık değil tabi boş yola,akan trafiğe ordan oraya zıplıyor. Sonra ben onu ihbar ederken bu sistemi kullanamıyorum niye şehir dışındaymış.. Bir işide tam yapsak ülkede şaşarım zaten. 

*İnat değil mi ben bu sistemi kullanmak istiyorum arkadaş :D 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 hafta sonra...

Telefonu bilmiyorum ama emniyetin sitesine gönderilen mesajlarla ilgili emniyet artık işlem yapmıyor diyorlar. Ek olarak, taksici ve minibüscüye polis kolay kolay ceza yazmıyor. Aralarında güçlü bir gönül bağı var..

Sahte plaka olayından bahsetmiş Cem abi. Şimdi ben kendi evimin otoparkından biliyorum. Bir tane araba var. Yaklaşık 6 ay önce tesadüfen fark ettim. Adam, LE olan yazıyı beyaz folyo ile kapatarak E yapmış, aynı şekilde rakamlara da küçük bir operasyon yapmış ve rakamları değiştirmiş.. Uzaktan bakınca belli olmuyor, yakından dikkat edince farkediyorsunuz. Şimdi aylardır o araç bu şekilde trafikte, ve kimse fark etmiyor. Bu şekilde yapan adamı hapse atmak lazım ama herhalde fazla bir cezası yok ki buna cesaret edebilmiş.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 4 hafta sonra...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.