Tevfik Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2015 "Eğer şanslıysanız ,anne yada babanızdan biri yada her ikisi hayattaysa, onları arayın, mesaj atmayın, mail atmayın Arayın. Sizinle ne kadar uzun konuşmak isterlerse o kadar dinleyin onları. " Oscar gecesi en iyi yardımcı oyuncu ödülünü WHİPLASH teki acımasız müzik öğretmeni rolüyle kazanan J.K.Simmos'un konuşmasından.... Ha şansınızı değerlendirmezseniz....sadece mezar taşlarıyla konuşursunuz...Bu da benden.... 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kutluhan A. Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2015 O güzel insanlar; o güzel atlara binip gittiler. Yaşar Kemal Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 1, 2015 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2015 Kendini yetersiz ve küçük görme, umursamaz insan tipi daha çok ilgi görür, merak edilir. Gizemli insan tipleri hayranlık besler. Marla singer olacaksın bazen ağa, takmayacaksın, canı cehenneme diyeceksin. Daha fazlasına ihtiyaç duymayacaksın, rahat olacaksın, girmeyeceksin mayınlı, karışık düşüncelere… Vitesi boşa atacaksın, kimileri buna mutsuzluk dese de, sen kendi içinde akacaksın… Kazancakis’in dizelere döktüğü gibi: Hiçbir şey umut etmiyorum hiçbir şeyden korkmuyorum ben özgürüm… Deli Çocuğun Güncesi / Özgür Bacaksız "Güzel geleceği bekleyerek görkemli gençliklerimizi eskittik, bazıları için ruhumuzu körelttik, yine de asiliz, asil! pişman değiliz" Andre Gide "En iyisi rol yapmak, kalabalığın içine karış ve göze batma. Gizlenmenin yolu herkes gibi davranmaktan geçer." C.Bukowski 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2015 "İnsanlar akıllı olduklarına kendilerini inandırmak için bütün aptalları tımarhaneye attılar." Dostoyevski Dünyada her şey iki adettir. Düşüncelerimiz ikiye ayrılır: İyi ve kötü. İki gözümüzle iki türlü şey görürüz: Güzel şeyler ve çirkin şeyler. İki elimiz vardır: Sağ el vurur ve kötü işler yapar;sol el kalbe yakın olduğundan iyilik doludur. İki ayağımız vardır: biri bizi yanlış yola götürür, diğeri doğru yola yöneltir. Evet, her şey ikidir.. Letakots Lesa , Pawnee Kabilesi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2015 "Aptallarla tartışmayın,görenler aranızdaki farkı anlamayabilirler" demişti İmam-ı Gazali... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2015 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2015 Benimle ayni fikirdekilerin fikirlerine saygı duyarim. İlber Ortayli Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2015 (düzenlendi) Als die Nazis die Kommunisten holten,habe ich geschwiegen;ich war ja kein Kommunist.Als sie die Sozialdemokraten einsperrten,habe ich geschwiegen;ich war ja kein Sozialdemokrat.Als sie die Gewerkschafter holten,habe ich nicht protestiert;ich war ja kein Gewerkschafter.Als sie die Juden holten,habe ich geschwiegen;ich war ja kein Jude.Als sie mich holten,gab es keinen mehr,der protestieren konnte Martin Niemöller Ekim 22, 2015 H. Cenk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2015 Als die Nazis die Kommunisten holten,habe ich geschwiegen;ich war ja kein Kommunist.Als sie die Sozialdemokraten einsperrten,habe ich geschwiegen;ich war ja kein Sozialdemokrat.Als sie die Gewerkschafter holten,habe ich nicht protestiert;ich war ja kein Gewerkschafter.Als sie die Juden holten,habe ich geschwiegen;ich war ja kein Jude.Als sie mich holten,gab es keinen mehr,der protestieren konnte Martin Niemöller Yani diyor ki, Naziler komünistler için geldiğinde,Ben sessiz kaldım;Ben komünist değildim. Sosyal demokratlar içeri atıldığındaBen sessiz kaldım;Ben sosyal demokrat değildim. Sonra sendikacılar için geldiler,Ben konuşmadım;Ben sendikacı değildim. Sonra Yahudiler için geldiler,Ben sessiz kaldım;Ben Yahudi değildim. Sonra benim için geldilerProtesto edecekKimse kalmamıştı Ben hep 50 liralık Almanca bildiğimden başına söktüm, gerisi kendiliğinden geldi. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2015 Yani diyor ki, Naziler komünistler için geldiğinde,Ben sessiz kaldım;Ben komünist değildim. Sosyal demokratlar içeri atıldığındaBen sessiz kaldım;Ben sosyal demokrat değildim. Sonra sendikacılar için geldiler,Ben konuşmadım;Ben sendikacı değildim. Sonra Yahudiler için geldiler,Ben sessiz kaldım;Ben Yahudi değildim. Sonra benim için geldilerProtesto edecekKimse kalmamıştı Ben hep 50 liralık Almanca bildiğimden başına söktüm, gerisi kendiliğinden geldi. Güzel çeviri farklı versiyonları da var. Hatta Niemöller abi kendi bile sonradan farklı şekillerde söylemiş galiba. Bugün de Serkan İnciyi gözaltına almışlar o bakımdan bu söz aklıma geldi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zafer Yet Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2015 " Önemli olan varmak değil , yolda olmaktır " Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2016 Casuslar köprüsünden iki cümle Patronlar her zaman haklı değildir, ama her zaman patrondur. Soru: İdam edileceksin hiç endişeli gözükmüyorsun? Cevap: Faydası olur mu ki? 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2016 Güzeldi o film. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan G. Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2016 (düzenlendi) Efendim, bunu geçen sene bendeniz yumurtlamıştım: ("Lider doğulur mu, lider olunur mu?" tartışmasından) ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Liderlik, kitaplardan okuyarak öğrenilebilir. Ama bazıları lider doğar! Lider doğanla, liderliği kitaplardan öğrenen arasındaki fark; performans için yaratılmış "BMW i8" ile, modifiye edilmiş "doğan görünümlü şahin" arasındaki fark gibidir. Ocak 6, 2016 Volkan G. tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap