Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Windows 10

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
12 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı:

Nasıl kurdun abi yani nerden indirdin :D 

TNCTR benim indirdiğim site.Bazı işletim sistemleri baya hızlı ve ufak oluyor. Gereksiz olan programları temizliyorlar.

• Yanıt 104
  • Görüntüleme 16,7k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Mehmet Demir
    Mehmet Demir

yukarıdaki mesajımda bahsetmiştim, win 10 a yükseltince eski windows için windows.old klasörü oluşabilir diye. ben bugün laptop u 10 a yükselttim. yerel disk c: de *.old klasörü oluştu. bu klasör eski

• Mehmet Demir
    Mehmet Demir

pc nizi yükseltmenin veya bir kurulum dvd si veya flash belleği oluşturup sıfırdan kurmanın yolunu yazayım. birçoğumuz yükseltmeyi sevmez sıfırdan kurulumu yapmak isteriz. *** ama önce yükseltin sonr

• Serdar Eryürekli
    Serdar Eryürekli

İşin güzel tarafı da o, format için bir tuş var, oda çalışmıyor. Dün bilgisayarı sıfırlamayı denedim, o kadar bekletti sonra da utanmadan ''küçük bir hata oluştu, hiç bir şey değiştirilemedi'' dedi. K

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
22 minutes ago, Yakup Çağatay said:

Windows kuruluysa biryerden indirmene gerek yok, kendisi download edip upgrade ediyor.

Yanıtlama zamanı:

Bende  mağaza uygulaması nedense açılmıyor ?

Yanıtlama zamanı:
20 dakika önce, Servet Ö. yazdı:

Windows kuruluysa biryerden indirmene gerek yok, kendisi download edip upgrade ediyor.

Kurdum win7'yi cd'si ile lisans giriş ekranını göstermeden zaten kendi kendine halletmiş işini. Şimdi çıkan güncellemelerin hepsini yükletiyorum. Ona da sıra gelecek öyle mi?

Bir iki yeniden başlatma sonunda şöyle uyarı verdi: 'Böldüğümüz için özür dileriz kullandığınız windows eskidir yeniye geçmenizi öneririz bkz win10' gibi :D 

--0 dakika sonra eklendi--
1 dakika önce, Servet Ö. yazdı:

İndirdim hemen deneyeyim

Yanıtlama zamanı:
2 minutes ago, Yakup Çağatay said:

Kurdum win7'yi cd'si ile lisans giriş ekranını göstermeden zaten kendi kendine halletmiş işini. Şimdi çıkan güncellemelerin hepsini yükletiyorum. Ona da sıra gelecek öyle mi?

Bir iki yeniden başlatma sonunda şöyle uyarı verdi: 'Böldüğümüz için özür dileriz kullandığınız windows eskidir yeniye geçmenizi öneririz bkz win10' gibi :D 

--0 dakika sonra eklendi--

İndirdim hemen deneyeyim

Windows7 Keyini biliyorsan 7 yuklemeden 10 yukler ve 7 nin keyini verirsen kabul eder.

Yanıtlama zamanı:
1 dakika önce, Servet Ö. yazdı:

Windows7 Keyini biliyorsan 7 yuklemeden 10 yukler ve 7 nin keyini verirsen kabul eder.

DELL win 7 taktım kendi kurdu dümdüz, pc'nin altında win7 key var. İsterse onu gireceğim, insin de gelişmeleri yazayım.

Ekran Alıntısı.JPG

Yanıtlama zamanı:
Just now, Yakup Çağatay said:

DELL win 7 taktım kendi kurdu dümdüz, pc'nin altında win7 key var. İsterse onu gireceğim, insin de gelişmeleri yazayım.

Ekran Alıntısı.JPG

Bende hayatimda ilk defa microsoft urunune para verdim ve win10 pro aldim. Alma nedenim ise XBox oyunlarini, ozellikle Forzayi bilgisayarda oynamak icindi.

Yanıtlama zamanı:
4 saat önce, Yakup Çağatay yazdı:

indirmeye başlamışsın usb'ye atıp kurulum yapımştım ben. varsa usb ona yazdırıver

3 saat önce, Doğan Kurban yazdı:

TNCTR benim indirdiğim site.Bazı işletim sistemleri baya hızlı ve ufak oluyor. Gereksiz olan programları temizliyorlar.

abi ne gerenk var şimdi lisanssız windows kullanmaya. bunun xp versiyonunda ne açıklar. msn programı mesela şifreleri açık tutuyordu sonra güncelleme falan yapsanda hepsi açık duruyordu. normalde böyle değil. neyse ben karıştırmayayım fazla sen memnundansan güzeldir tabii.

3 saat önce, Servet Ö. yazdı:

Bende hayatimda ilk defa microsoft urunune para verdim ve win10 pro aldim. Alma nedenim ise XBox oyunlarini, ozellikle Forzayi bilgisayarda oynamak icindi.

ben lisansları g2a dan alıyorum kampanyaları bekliyorum baya baya indirimli oluyor. 

Yanıtlama zamanı:

Yükleme tamamdır.

Format sonrası hem win7'de hem 10'da usb'ler çalışmıyor. e-sata girişinden kullanıyorum mouse'u. Hiç böyle sorunla karşılaşan oldu mu acaba, aygıt yöneticisindeki Evrensel Seri Veri Yolunda hata gözükmüyor. PC'yi açınca anakartın bi yerine mi dokundum acaba? 

EK: USB 3.0 olan geri geldi, şimdi biri çalışıyor biri çalışmıyor. 

Yanıtlama zamanı:
4 hours ago, Yakup Çağatay said:

Format sonrası hem win7'de hem 10'da usb'ler çalışmıyor.

Üreticinin driverlarını yüklemeyi dene.Microsoft'a bırakma driver işini.

Yanıtlama zamanı:
27 dakika önce, Servet Ö. yazdı:

Üreticinin driverlarını yüklemeyi dene.Microsoft'a bırakma driver işini.

Abi denedim de işte win7'de hiç olmamıştı 10 birini halletti birkaç güncelleme sonrasında :D Biraz daha deneyeceğim yarın ama bu haliyle bile kullanmaya değer artık. DELL'in zamanında en iyi pclerindendi satmaya kıyamadım, eski ssd'yi buna taktım böyle daha gider bu içinde gram toz yoktu  :D 

Yanıtlama zamanı:

Abi denedim de işte win7'de hiç olmamıştı 10 birini halletti birkaç güncelleme sonrasında [emoji3] Biraz daha deneyeceğim yarın ama bu haliyle bile kullanmaya değer artık. DELL'in zamanında en iyi pclerindendi satmaya kıyamadım, eski ssd'yi buna taktım böyle daha gider bu içinde gram toz yoktu  [emoji3] 

Dell in hangi modeli. N5010 deme bak. Ben de geçen gün anakart değişimi yapıp faal ettim. Yeni lenovoyu da kenara attım
Yanıtlama zamanı:
15 saat önce, Doğan Kurban yazdı:

Dell in hangi modeli. N5010 deme bak. Ben de geçen gün anakart değişimi yapıp faal ettim. Yeni lenovoyu da kenara attım

N5110 da benim bildiğim bunlar anakart ile alakalı.

Yanıtlama zamanı:

Ek bilgi olsun.

Win8.1 kurup (nasıl olduğu önemsiz) bu linkten ücretsiz ve lisanslı olarak win 10'e upgrade edebilirsiniz. Assistive Technology kullananlar için hala ücretsiz upgrade var. Bir koşulu şartı yok.

https://www.microsoft.com/en-us/accessibility/windows10upgrade

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.