Yanıtlama zamanı: Mart 16, 201313 yıl comment_154975 Biz arabayı aldığımızda (01.02.2013) üstünde kauçuk paspaslar vardı orjinal. Bugün servise gittim teyp çerçevesi değişimi için. Servis danışmanı bir tane daha kauçuk paspas seti verdi ) Hangi servis bu İstanbul'da.Ben 27 Kasım'dan beri kauçuk paspas bekliyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 16, 201313 yıl comment_154977 Biz arabayı aldığımızda (01.02.2013) üstünde kauçuk paspaslar vardı orjinal. Bugün servise gittim teyp çerçevesi değişimi için. Servis danışmanı bir tane daha kauçuk paspas seti verdi ) Bizde de hiç paspas yok.İsteyincede tersliyor Otosan beni Size maşallah 2 set vermişler. Birini uygun fiyata satmayı düşünürseniz alırım Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 16, 201313 yıl comment_154978 Hangi servis bu İstanbul'da.Ben 27 Kasım'dan beri kauçuk paspas bekliyorum. Otokoç İstinye. Bizde de hiç paspas yok.İsteyincede tersliyor Otosan beni Size maşallah 2 set vermişler. Birini uygun fiyata satmayı düşünürseniz alırım Satmayı düşünmüyorum şu anlık.Şimdi kullandıklarımz eskiyince onları kullanmayı düşünüyorum. İlginize teşekkürler Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 16, 201313 yıl comment_154983 Otokoç İstinye. Satmayı düşünmüyorum şu anlık.Şimdi kullandıklarımz eskiyince onları kullanmayı düşünüyorum. İlginize teşekkürler Peki bu kauçuk paspaslar sol ayak koyma yerini kapatıyor mu? Mart 16, 201313 yıl ufuk özdemir tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 16, 201313 yıl comment_154985 Otokoç İstinye. Satmayı düşünmüyorum şu anlık.Şimdi kullandıklarımz eskiyince onları kullanmayı düşünüyorum. İlginize teşekkürler Peki bu kauçuk paspaslar sol ayak koyma yerini kapatıyor mu? Hayir. Ufacik kucucuk uyduruk bisey. Bana hem hali hem kaucuk verdiler kaucuklari kullanmiyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 16, 201313 yıl comment_154986 Peki bu kauçuk paspaslar sol ayak koyma yerini kapatıyor mu? Yok. Servis yanlışlıkla kauçuk vermiş halı paspas vermesi gerekirken. Bende zaten servisten istemiştim paspas pedalların altını örtmediği için. Ama yanlış vermişler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 16, 201313 yıl comment_154988 Bana da iki tane halı paspas verdiler.Daha poşetini açmadım.Kauçuk paspas da gelecek söyledim otosana o gelince onu da verecekler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 16, 201313 yıl comment_154989 Bana da iki tane halı paspas verdiler.Daha poşetini açmadım.Kauçuk paspas da gelecek söyledim otosana o gelince onu da verecekler. Halı paspasın şöför tarafıda yolcu tarafı gibi uzun mu pedalların altını ve ayak koyma yerini örtüyor mu? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 16, 201313 yıl comment_154990 Bana da iki tane halı paspas verdiler.Daha poşetini açmadım.Kauçuk paspas da gelecek söyledim otosana o gelince onu da verecekler. Halı paspasın şöför tarafıda yolcu tarafı gibi uzun mu pedalların altını ve ayak koyma yerini örtüyor mu? Hayir. Kaucuk gibi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 16, 201313 yıl comment_154992 Halı paspasın şöför tarafıda yolcu tarafı gibi uzun mu pedalların altını ve ayak koyma yerini örtüyor mu? Yoo örtmüyor ama şu çıt çıt işi olmasa yedek paspasların ön yolcu tarafını şoför tarafına koyabilirim.Yolcu tarafındaki daha uzun. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 16, 201313 yıl comment_154993 Hayir. Kaucuk gibi. Bende halıların şöför tarafını yolcu tarafı gibi uzun birşey zannettim. O yüzden onun peşindeydim neyse piyasadan yan sanayi birşey almamız gerekecek. Çünkü böyle giderse pedalların altındaki yer döşemesi deforme olacak.. Yoo örtmüyor ama şu çıt çıt işi olmasa yedek paspasların ön yolcu tarafını şoför tarafına koyabilirim.Yolcu tarafındaki daha uzun. Onu bende deniyeyim bi yarın. Yolcu tarafının paspasını ters çevirip şöför tarafına koyayım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 17, 201313 yıl comment_155017 Bende siyah için dört ay sonra orj. paspas almaya gittim verdiler......Söylendiği gibi servise göre davranış farklılıkları gözlenebiliyor........ Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 17, 201313 yıl comment_155057 Orjinal veya yan sanayi olsun paspasları yerleştirirken lütfen dikkat !!!!! Özellikle fren pedalı ve gaz pedalları sonuna kadar rahat hareket etmeli ve bırakınca takılma ihtimali bile olmamalı. Lütfen hayatınız sizin dikkatinizde. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 17, 201313 yıl comment_155060 Bende siyah için dört ay sonra orj. paspas almaya gittim verdiler. Siz her iki aracınızı da tur oto dan aldınız değil mi? Tur oto müşteri memnuniyetine hat safhada dikkat ediyor. Ben memnun kalmıştım şahsen. Ve desem ki paspas verin bana diye, emin olmamakla beraber verebileceklerini düşünüyorum. Hatta 30,000 bakımında denemek lazım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 18, 201313 yıl comment_155154 Siz her iki aracınızı da tur oto dan aldınız değil mi? Tur oto müşteri memnuniyetine hat safhada dikkat ediyor. Ben memnun kalmıştım şahsen. Ve desem ki paspas verin bana diye, emin olmamakla beraber verebileceklerini düşünüyorum. Hatta 30,000 bakımında denemek lazım. Yok Ümit siyahı başerden almıştım ( daha iyi fiyat verdiği için)....Evet dediğin gibi turda aynını yapabilirdi belki.... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın