Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 201511 yıl comment_312921 Sitede arattım ama ilgili bir konu bulamadım.Memleketime geri taşınıyorum.(Bursa'ya.) Arabam var, kış lastiğim, zincirim var. Kayak yapmaya bol bol çıkarım diyorum. Malum sonbahar-Kış ayları gelmeden takımları dizmek lazım. Çok eskiden indirimde bayağı ucuza alıp hiç kullanmadığımız bir manyetik kayak taşıyıcımız vardı. Boyaya vs. zarar verir mi bir fikriniz var mı?Kayak taşıyıcı olarak önerilerinizi bekliyorum. Daha sonra kayak taşıyıcıyı uygulayıp bir çıkıp inince izlenimler, fotoğraflar vs ile bu mesajı yeniden düzenleyeceğim. (Kışa kısmetse) Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 201511 yıl comment_312922 Manyetikle tavan arasına naylon gibi bir şey koyarsanız sorun olmayabilir. Ama bu manyetiklerin etkisini azaltabilir. Ben olsam arkada oturan yoksa koltuğu yatırır içine atardım arabanın. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 201511 yıl Yazar comment_312926 Çok büyük ihtimalle en az 3-4 kişi çıkarız. O yüzden arka koltuğu yatırmak bir opsiyon değil.Zaten yeni teleferiği otellere kadar açtılar diye biliyorum. 2 kişi için yakılan benzin, karda alınan riske değmez. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 201511 yıl comment_312928 Mantıken bir zarar vermez düşüncesindeyim, keyifli anlar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 201511 yıl Solution comment_312942 Ağustos ayında kayak konusu da bayağı serinletti iyi geldi... Her iki yüzey de temizse ve taktıktan sonra yön değiştirme konusunda zorlama yapılmaz ise birkaç günlük kullanımda gözle görülür bir şey olmuyor. Ancak çıkartırken tavan saçındaki bombeleşme insanı ürkütüyor. Yalnız kayağı tutan mekanizma/bağların sağlam olduğuna emin olun, yoksa biri çözülürse arkası çorap söküğü gibi gelebilir ve arka arabayı şişlemek dahi olası. Uludağ'a çıkış tamam ama Kartalkaya'ya gitmek gerekirse de hızı üç haneli rakamlar altında tutmakta yarar var. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 201511 yıl Yazar comment_312950 Ağustos ayında kayak konusu da bayağı serinletti iyi geldi... Her iki yüzey de temizse ve taktıktan sonra yön değiştirme konusunda zorlama yapılmaz ise birkaç günlük kullanımda gözle görülür bir şey olmuyor. Ancak çıkartırken tavan saçındaki bombeleşme insanı ürkütüyor. Yalnız kayağı tutan mekanizma/bağların sağlam olduğuna emin olun, yoksa biri çözülürse arkası çorap söküğü gibi gelebilir ve arka arabayı şişlemek dahi olası. Uludağ'a çıkış tamam ama Kartalkaya'ya gitmek gerekirse de hızı üç haneli rakamlar altında tutmakta yarar var. Sağolun hocam. Kilerden çıkarıp bağlama yerlerini vs iyice bir kontrol edeceğim.Bombeleşme falan dediniz biraz korkuttunuz önce bir babamın araca takıp kontrol edeyim zaten çepeçevre parça boyalı, tavana da bir şey olursa benden olsun. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın