Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Orta sınıfın yeni "Hülya"sı: Alfa Romeo Giulia

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

1962'den beri Alfa ismi ile birlikte anılan Giulia yeniden üretimde. Eylül ayında Frankfurt'ta IAA'da lansmanı planlanan yeni modelin ilk bilgileri de basına sızdı.

Alfa Romeo'nun ümit bağladığı yeni modelde sportif sedan özellikleri vurgulanmış ve haliyle gösterime sunulan model de serinin en üst modeli olan Quadrifoglia Verde. Beklenenin dışında Alfa Romeo bu modelde önden çekişten arkadan itişe geçiyor, ve haliyle BMW'nin spor sedanlarını hedef alıyor izlenimini uyandırıyor. Üst modelde kaput ve tavan karbondan yapılmışken alt modellerde alüminyum beklentisi var. Yani hafif tutma konusunda yoğun çaba gözlemleniyor. Turbo altı silindirli motor Ferrari tarafından 510 PS güce trimlenmiş ve spor sedanın 3,9 saniyede 100 km/h sınırını geçmesini sağlıyor. Ekonomik kullanımda da kullanılmayan silindirleri kapatarak yakıt tüketimini düşürmesi hedefleniyor. Tabii fanilerin alacağı modellerde motorlar 1,4L hacimden başlıyor ayrı mesele. 

Yakup sayesinde her tarafın mavileştiği ortamda değişik bir renk olsun diye paylaşayım dedim.

Alfa-Romeo-Giulia-1200x800-e17735ae6c7eb

Alfa-Romeo-Giulia-1200x800-abba01cd83dcc

Alfa-Romeo-Giulia-1200x800-4a03a30c2fdcb

• Yanıt 32
  • Görüntüleme 9,9k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Frankfurt fuarından taze bilgi Giulia QV Nürburgring Nordschleife'yi 7:39 tur zamanı ile dönerek gelmiş geçmiş en hızlı sedan ünvanını almış. 

• ön difüzörü sevdim ben. ... italyanlar ile fransızları bir odaya kapatıp onlara araba çizdirmek ama odadan çıkıp imalat hattına gitmeye kalktıklarında da onları dövmek lazım. 

• Fani bilgi rezerv  

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Cem abi elinize sağlık...

ancak AR'nin sanırım gördüğüm en çirkin modeli... nasıl desem, çok demode bir tasarım. 

Not: demode değil de, fazla tanıdık diyebiliriz... ön bmw 2 serisi arka ise maserati... nerde o giulietta daki güzellik

Mert Yürüyen tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Türkçe mealini de yazar mısın....

Hmm :P  Doğan abi gibi (hatta Mert'de girmiş bile) araya girmesinler ilerde fani bilgilerin girebileceği ileti olsun diye :)

Buarada yavru 50-50 ağırlık dağılımına sahipmiş.

Bir de ALFA logoyu yine değişmiş

1fICLPl.thumb.jpg.da1651bdc4b3ea206ece4a

Yanıtlama zamanı:

Eski 159 kullanıcısı olarak söylüyorum 159 daha farklıydı Bu tasarımın 159 kadar ses getireceğini düşünmüyorum 159 hala yüzü eskimeyen bir tasarım tabi gene zevkler ve renkler tabi

Yanıtlama zamanı:

Ön tarafını elinizle kapatıp bakın bildiğiniz 3 serisi.  İlk tasarım çizimleri çıktığında çok heyecanlı çizgileri vardı yada başka bir modelin tasarımı olabilir bilmiyorum ama bu yüz benim için biraz hayal kırıklığı oldu, daha şık ve agresif bekliyordum.

Mesela bunun gibi...

alfa-romeo-giulia-4_600x0w.jpg

Yanıtlama zamanı:

Ön tarafını elinizle kapatıp bakın bildiğiniz 3 serisi.  İlk tasarım çizimleri çıktığında çok heyecanlı çizgileri vardı yada başka bir modelin tasarımı olabilir bilmiyorum ama bu yüz benim için biraz hayal kırıklığı oldu, daha şık ve agresif bekliyordum.

Mesela bunun gibi...

alfa-romeo-giulia-4_600x0w.jpg

Katılıyorum size 

Ön tampon berbat Şase değişmemiş gibi boyutlarda 159 aynımı acaba 

Yanıtlama zamanı:

Alfa-Romeo-Giulia-1200x800-6bd9142900f7dTamponla ilgili fikrimde haklı olduğum kanıtlandı sanırım bu foto ile Kar kürüme makınası gibi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Açıkcası güçlü  ve etkileyici halefleri olan bir modelin biraz daha geleneklerine bağlı kalması ve geçmişin mirası üzerine konuşlanması bana hoş geldi. Ayrıca her zaman gösterişsiz tasarımları tercih etmişimdir. Ters üçgen ızgara bana yetiyor. Ama tabii görüntüsüne olduğu kadar özüne de bakmak lazım. 

Yanıtlama zamanı:

Verdiğiniz verilere göre özü gayet iyi gibi duruyor :)

Alfa ızgarası konusunda haklısınız ama tamponun alt tarafı sanki çok mat siyah gibi

Yanıtlama zamanı:

ön difüzörü sevdim ben.

... italyanlar ile fransızları bir odaya kapatıp onlara araba çizdirmek ama odadan çıkıp imalat hattına gitmeye kalktıklarında da onları dövmek lazım. 

Yanıtlama zamanı:

Buda benden olsun. 25. sn'ye dikkat,ön tampondaki siyah parça hareketli sanırım.

Semih G. tarafından düzenlendi

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.