Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 201511 yıl comment_311376 1962'den beri Alfa ismi ile birlikte anılan Giulia yeniden üretimde. Eylül ayında Frankfurt'ta IAA'da lansmanı planlanan yeni modelin ilk bilgileri de basına sızdı. Alfa Romeo'nun ümit bağladığı yeni modelde sportif sedan özellikleri vurgulanmış ve haliyle gösterime sunulan model de serinin en üst modeli olan Quadrifoglia Verde. Beklenenin dışında Alfa Romeo bu modelde önden çekişten arkadan itişe geçiyor, ve haliyle BMW'nin spor sedanlarını hedef alıyor izlenimini uyandırıyor. Üst modelde kaput ve tavan karbondan yapılmışken alt modellerde alüminyum beklentisi var. Yani hafif tutma konusunda yoğun çaba gözlemleniyor. Turbo altı silindirli motor Ferrari tarafından 510 PS güce trimlenmiş ve spor sedanın 3,9 saniyede 100 km/h sınırını geçmesini sağlıyor. Ekonomik kullanımda da kullanılmayan silindirleri kapatarak yakıt tüketimini düşürmesi hedefleniyor. Tabii fanilerin alacağı modellerde motorlar 1,4L hacimden başlıyor ayrı mesele. Yakup sayesinde her tarafın mavileştiği ortamda değişik bir renk olsun diye paylaşayım dedim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 201511 yıl comment_311377 Güzel olmuş yahu.Ağzına sağlık Cem abi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 201511 yıl Yazar comment_311380 Fani bilgi rezerv Türkçe mealini de yazar mısın.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 201511 yıl comment_311381 Cem abi elinize sağlık... ancak AR'nin sanırım gördüğüm en çirkin modeli... nasıl desem, çok demode bir tasarım. Not: demode değil de, fazla tanıdık diyebiliriz... ön bmw 2 serisi arka ise maserati... nerde o giulietta daki güzellik Haziran 25, 201511 yıl Mert Yürüyen tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 201511 yıl comment_311382 Türkçe mealini de yazar mısın.... Hmm Doğan abi gibi (hatta Mert'de girmiş bile) araya girmesinler ilerde fani bilgilerin girebileceği ileti olsun diye Buarada yavru 50-50 ağırlık dağılımına sahipmiş. Bir de ALFA logoyu yine değişmiş Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 201511 yıl comment_311395 Eski 159 kullanıcısı olarak söylüyorum 159 daha farklıydı Bu tasarımın 159 kadar ses getireceğini düşünmüyorum 159 hala yüzü eskimeyen bir tasarım tabi gene zevkler ve renkler tabi Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 201511 yıl comment_311416 Ön tarafını elinizle kapatıp bakın bildiğiniz 3 serisi. İlk tasarım çizimleri çıktığında çok heyecanlı çizgileri vardı yada başka bir modelin tasarımı olabilir bilmiyorum ama bu yüz benim için biraz hayal kırıklığı oldu, daha şık ve agresif bekliyordum. Mesela bunun gibi... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 201511 yıl comment_311417 Ön tarafını elinizle kapatıp bakın bildiğiniz 3 serisi. İlk tasarım çizimleri çıktığında çok heyecanlı çizgileri vardı yada başka bir modelin tasarımı olabilir bilmiyorum ama bu yüz benim için biraz hayal kırıklığı oldu, daha şık ve agresif bekliyordum. Mesela bunun gibi... Katılıyorum size Ön tampon berbat Şase değişmemiş gibi boyutlarda 159 aynımı acaba Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 201511 yıl comment_311420 Tamponla ilgili fikrimde haklı olduğum kanıtlandı sanırım bu foto ile Kar kürüme makınası gibi Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 201511 yıl Yazar comment_311421 Açıkcası güçlü ve etkileyici halefleri olan bir modelin biraz daha geleneklerine bağlı kalması ve geçmişin mirası üzerine konuşlanması bana hoş geldi. Ayrıca her zaman gösterişsiz tasarımları tercih etmişimdir. Ters üçgen ızgara bana yetiyor. Ama tabii görüntüsüne olduğu kadar özüne de bakmak lazım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 201511 yıl comment_311422 Verdiğiniz verilere göre özü gayet iyi gibi duruyor Alfa ızgarası konusunda haklısınız ama tamponun alt tarafı sanki çok mat siyah gibi Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 201511 yıl comment_311424 ön difüzörü sevdim ben. ... italyanlar ile fransızları bir odaya kapatıp onlara araba çizdirmek ama odadan çıkıp imalat hattına gitmeye kalktıklarında da onları dövmek lazım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 201511 yıl comment_311430 Buda benden olsun. 25. sn'ye dikkat,ön tampondaki siyah parça hareketli sanırım. Haziran 25, 201511 yıl Semih G. tarafından düzenlendi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın