Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 201511 yıl comment_308596 Turbo dediğin nedir, illaki bozulur. Sadece Ss değil, çalıştırma ve park kuralları da değil. Sen denesiz kullanırsan arabanı devir üstünde saçma vites değişimlerinde yüksek performans elde ederim Kafası varsa eğer dur kalktan vs den daha çok ömrünü yersin inceden inceye. Bence insanoğlu arabadan daha çok kendi ömrünü nasıl uzatır nasıl daha iyi Yaşar ona takmalı kafayı. Turbo Dediğin nedirki.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 201511 yıl comment_308599 Sen denesiz kullanırsan arabanı Ben deneli kullanıyorum ki, ver ordan bi denesiz işkembe Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 201511 yıl comment_308634 Ben deneli kullanıyorum ki, ver ordan bi denesiz işkembe Dene dene benleri var yüzünde. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 201511 yıl comment_308659 Ben servetin kafadanim.aracim turbo ve su an 120.000 km de ama ne calistirirken ne stop.ederken.hic.dikkat etmem,gittigi kadar.turbo dedigin nedir ki.1000 km once ömrünü yese.ne.olur 1000 km sonra yese ne.olur.takmayin turrboyi bu kadar.cem abimde gerekli aciklamayo yapmis zaten. Saygilar Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın