Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 201511 yıl comment_307577 Hiç heyecan uyandırmıyor klasik vw çizgileri. adamların gözü doymuyor her pazara mal koyuyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 201511 yıl comment_307818 Toyota tasarımcısı mı çizmiş. Çok çirkin Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 201511 yıl comment_316154 Sıkıcı olsa da Vw çizgisini beğeniyorum ama bu Polo Sedan artık taşı sıkıp suyunu çıkartıp suyuna haşlama gibi olmuş... Bu arada sanırım Polo'ya SUV da geliyor ve tabi ki Golf'e de... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 201511 yıl comment_316157 neyse kısmet fiestanın sedanına artık... rezil modeller ya (görsel açıdan ve şahsi fikrimdir kimse atarlanmasın), insanın içindeki araba sevgisini bitirir bunlar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 201511 yıl comment_316160 neyse kısmet fiestanın sedanına artık... rezil modeller ya (görsel açıdan ve şahsi fikrimdir kimse atarlanmasın), insanın içindeki araba sevgisini bitirir bunlar. ... bir ara o kuZu'nun (Hindistan'da yapılan) çizimlerini göstermişlerdi bize (saha ekibine) ... çenemi tutamamış ve - İçimden yaşamak dahi gelmiyor, o derece -sıkıcı- ... demiştim. ...ürüncü arkadaşlar küsmüştü bu boşboğazlığıma, adamlar üretimi Türkiye'ye alalım diye bir taraflarını parçalıyor ... ben de saçmalıyorum işte. satar mı? satar tabi ... ama sıkıcı işte. (yalan mı söyleyeyim?) Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 201511 yıl comment_316164 SW olaymış arkasında 2 tane kedi bile taşınabilirmiş ha. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 201511 yıl comment_316165 gereksiz... bazı şeylerin bazı şeylerinin olmasına gerek yok hb aracın sedanın olması vs vs işte... vallahi yazmaya dahi tahammülüm yok bu konuda. bögh Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 201511 yıl comment_316168 Sümbüle rakip olur bu ancak o kadar işte. SW olaymış arkasında 2 tane kedi bile taşınabilirmiş ha. kediler yavru ise ... evet. gereksiz... bazı şeylerin bazı şeylerinin olmasına gerek yok bozuk saat bile günde iki defa doğru zamanı gösterirmiş. Sana katılıyorum Mert +1 Not: Yeni kasa'da aracın çizgisinin değişimi ve NB modele daha fazla zaman harcanması sonucunda Fiesta Sedan'ın 2017'de tipinin düzelmesi durumunda fikir değiştirme hakkımı saklı tutuyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 201511 yıl comment_316170 kediler yavru ise ... evet. Sanırım yavruydu.Abdürrezzakkılkuyruk yavruydu dimi Ağustos 20, 201511 yıl Doğan Kurban tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 201511 yıl comment_316172 Batı Avrupalılar Jetta ve sedan focus için ne düşünüyorsa, biz de Polo sedan vb için demekki aynı duyguları besliyoruz Dingiliz yorumcunun jettayı incelerken, "C sınıfı dediğin hb ya da sw olmalı, bu kasa tipi bu sınıfa çok tuhaf kalıyor" deyişini unutmuyorum.. Rusyada eskiden bu yana Polo sedan var diye hatırlıyorum.. Zaten bu kasa, Rusya, Hindistan, Uzakdoğu ve Güney Amerika olmalı. Türkiyeye gelmez. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 201511 yıl comment_316173 İğrenç kategorime bunu da ekledim. Bundan önce Fiesta Sedan, 206 Sedan ve Honda City vardı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 201511 yıl comment_316174 Batı Avrupalılar Jetta ve sedan focus için ne düşünüyorsa, biz de Polo sedan vb için demekki aynı duyguları besliyoruz Dingiliz yorumcunun jettayı incelerken, "C sınıfı dediğin hb ya da sw olmalı, bu kasa tipi bu sınıfa çok tuhaf kalıyor" deyişini unutmuyorum.. Rusyada eskiden bu yana Polo sedan var diye hatırlıyorum.. Zaten bu kasa, Rusya, Hindistan, Uzakdoğu ve Güney Amerika olmalı. Türkiyeye gelmez. o dingilizin ağzrını yerim ne güzel demiş Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın