Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Kolçak - Kol dayama Focus 3 için

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

özür dilerim yanlıs linki koymuşum. http://tr.aliexpress.com/item/2005-2011-2012-2013-Ford-Focus-2-Armrest-Storage-Center-Console-the-sixth-generation-for-focus/898982050.html

çok hoşuma gitti bu .krom kaplı gibi bir havası var .

sizin yazınızın oldugu konuyu da iyice bi okuyayım ona göre karar veririm gibi görünüyor .Teşekkürler tekrardan

33 dolar +9 dolar kargo ücreti

Emre, tercihini parçaları hareketli olandan yana kullanmak sanki daha riskli ( Kırılma, yerine tam oturmama v,b,)

gibi....

• Yanıt 338
  • Görüntüleme 124,6k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Tahir Arıt
    Tahir Arıt

Buyrun resimler, aracın döşemesinin aynısı maliyet 100TL

• internette böyle bir resim gördüm tak çıkar tarzı hoşuma gitti.sipariş üzerine yaptırılabilir

• Özer Öztürk
    Özer Öztürk

Yiğidi öldür yoğurdunu yeme... Aurisin tek iyi tarafı çok rahat koltukları ve kolçağıydı. O ne kolçaktı öyle... 8 kutu kola veya 4 küçük su+2 redbull alırdı. Üstelik kapağı da yumuşacıktı...   Ası

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Emre, tercihini parçaları hareketli olandan yana kullanmak sanki daha riskli ( Kırılma, yerine tam oturmama v,b,)

gibi....

parçaları hareketli derken tam olarak neyi kastettin abi ?

Yanıtlama zamanı:

parçaları hareketli derken tam olarak neyi kastettin abi ?

Emre paylaştığın linkteki Kolçağın üst kısmı sağ sol hareketi ve arka kısımdaki Küllük gibi gördüğüm Kısım hareketten kasıt, bunlar çok çabuk deforme olur ve malum kullanım gereği destek alınacağı için kırılabilir, arka kısımda iniş biniş, oturan kişinin açıp kapatırken biraz sert davranması yine zarar verebilir ve görüntü ve işlev bozulabilir...bu gerekçeyle sonradan takılacağından ihtiyacı karşılayan basit kullanışlı tercih edilmeli kanısındayım...

Kılasik içinde bir saklama haznesi olan gibi..

Yanıtlama zamanı:

Emre paylaştığın linkteki Kolçağın üst kısmı sağ sol hareketi ve arka kısımdaki Küllük gibi gördüğüm Kısım hareketten kasıt, bunlar çok çabuk deforme olur ve malum kullanım gereği destek alınacağı için kırılabilir, arka kısımda iniş biniş, oturan kişinin açıp kapatırken biraz sert davranması yine zarar verebilir ve görüntü ve işlev bozulabilir...bu gerekçeyle sonradan takılacağından ihtiyacı karşılayan basit kullanışlı tercih edilmeli kanısındayım...

Kılasik içinde bir saklama haznesi olan gibi..

Anladım abi teşekkür ederim . Omsa'daki ürün en ideali o zaman
Yanıtlama zamanı:

Anladım abi teşekkür ederim . Omsa'daki ürün en ideali o zaman

Emre, birde sipariş vermeden önce oto sanayii ve servislere göz atsan, hem deneme şansın olur hemde fikir sahibi olursun...ben öyle yaptım önce açıkrenk aldım sonra siyahla değiştirdim...

78cbf7019c68773c8799709410ded32c.jpg

c89115c07ef755de44826f5c5800c98c.jpg

Yanıtlama zamanı:

Emre, birde sipariş vermeden önce oto sanayii ve servislere göz atsan, hem deneme şansın olur hemde fikir sahibi olursun...ben öyle yaptım önce açıkrenk aldım sonra siyahla değiştirdim...

Krem daha iyiymiş yav.

Doğan Kurban tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Cıkss, Kullanım ve Rahatlık siyah....

Yaw birde zevk işi hani kim neyi daha çok beğeniyorsa bence en iyisi o..

Yanıtlama zamanı:

Haklısın abi belki daha uygun fiyata bulabilirim

Krem renk olan çok açık gibi. Siyah ideal . Ama yinede dediğin gibi görerek almak lazım

Yanıtlama zamanı:

Buda benim aldigim kolcak. Delmesiz. Otoparkta cektigim icin karanlik (ama kolcak parlamis)cikmis olabilir.b8ee52b1d927b6298eb967538c871b5e.jpg13cd086301e9c48b7e8cfdb6e6d88dfd.jpgbe1d5eca99101ca4f427e7cfd35f9e67.jpgb272d1181694c12f80e0e5a90ffca543.jpg

Teoman Saraç tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Buda benim aldigim kolcak. Delmesiz. Otoparkta cektigim icin karanlik (ama kolcak parlamis)cikmis olabilir.

Nereden ve kaç liraya aldınız acaba

Yanıtlama zamanı:

Buda benim aldigim kolcak. Delmesiz. Otoparkta cektigim icin karanlik (ama kolcak parlamis)cikmis olabilir.b8ee52b1d927b6298eb967538c871b5e.jpg13cd086301e9c48b7e8cfdb6e6d88dfd.jpgbe1d5eca99101ca4f427e7cfd35f9e67.jpgb272d1181694c12f80e0e5a90ffca543.jpg

Galiba aynı ürün

22a320d5496302d8fba1d79b28add9c6.jpg

Yanıtlama zamanı:

Buyuk olasilikla aynı urun.

Istanbul Aksaraydan aldim 150 tl. Sanirim internette olanlarda bundan. Omsan diye biryer var tunningcilerin birligi gibi bisi. Eger kartini bulursam veririm sahibinden de satıyorlar.

Yanıtlama zamanı:

Hocam sizdeki USB girişi nerede? Torpido içerisinde olanlar da kolçağı oturttuğunuz kısım farklı sanırım. O yüzden soruyorum.

78cbf7019c68773c8799709410ded32c.jpg

c89115c07ef755de44826f5c5800c98c.jpg

Yanıtlama zamanı:

Hocam sizdeki USB girişi nerede? Torpido içerisinde olanlar da kolçağı oturttuğunuz kısım farklı sanırım. O yüzden soruyorum.

Torpido da USB..

Yanıtlama zamanı:

http://otoaksesuar.com/

Bu firma Omsa Line ürünlerinin internet üzerinden satışını gerçekleştiriyor.

Krom aksesuar vb. hemen hemen tüm Ford ürünlerini bulabiliyorsunuz.

Yalnız alerjisi olanlar sonra benden bilmesinler;duyduğuma göre Omsa Lİne ürünleri İsrail malı imiş!

A.Coşar tarafından düzenlendi

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.