Yanıtlama zamanı: Mart 18, 201511 yıl comment_293101 özür dilerim yanlıs linki koymuşum. http://tr.aliexpress.com/item/2005-2011-2012-2013-Ford-Focus-2-Armrest-Storage-Center-Console-the-sixth-generation-for-focus/898982050.html çok hoşuma gitti bu .krom kaplı gibi bir havası var . sizin yazınızın oldugu konuyu da iyice bi okuyayım ona göre karar veririm gibi görünüyor .Teşekkürler tekrardan 33 dolar +9 dolar kargo ücreti Emre, tercihini parçaları hareketli olandan yana kullanmak sanki daha riskli ( Kırılma, yerine tam oturmama v,b,) gibi.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 18, 201511 yıl comment_293107 Emre, tercihini parçaları hareketli olandan yana kullanmak sanki daha riskli ( Kırılma, yerine tam oturmama v,b,) gibi.... parçaları hareketli derken tam olarak neyi kastettin abi ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 19, 201511 yıl comment_293116 parçaları hareketli derken tam olarak neyi kastettin abi ? Emre paylaştığın linkteki Kolçağın üst kısmı sağ sol hareketi ve arka kısımdaki Küllük gibi gördüğüm Kısım hareketten kasıt, bunlar çok çabuk deforme olur ve malum kullanım gereği destek alınacağı için kırılabilir, arka kısımda iniş biniş, oturan kişinin açıp kapatırken biraz sert davranması yine zarar verebilir ve görüntü ve işlev bozulabilir...bu gerekçeyle sonradan takılacağından ihtiyacı karşılayan basit kullanışlı tercih edilmeli kanısındayım... Kılasik içinde bir saklama haznesi olan gibi.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 19, 201511 yıl comment_293182 Emre paylaştığın linkteki Kolçağın üst kısmı sağ sol hareketi ve arka kısımdaki Küllük gibi gördüğüm Kısım hareketten kasıt, bunlar çok çabuk deforme olur ve malum kullanım gereği destek alınacağı için kırılabilir, arka kısımda iniş biniş, oturan kişinin açıp kapatırken biraz sert davranması yine zarar verebilir ve görüntü ve işlev bozulabilir...bu gerekçeyle sonradan takılacağından ihtiyacı karşılayan basit kullanışlı tercih edilmeli kanısındayım... Kılasik içinde bir saklama haznesi olan gibi.. Anladım abi teşekkür ederim . Omsa'daki ürün en ideali o zaman Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 19, 201511 yıl comment_293210 Anladım abi teşekkür ederim . Omsa'daki ürün en ideali o zaman Emre, birde sipariş vermeden önce oto sanayii ve servislere göz atsan, hem deneme şansın olur hemde fikir sahibi olursun...ben öyle yaptım önce açıkrenk aldım sonra siyahla değiştirdim... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 19, 201511 yıl comment_293211 Emre, birde sipariş vermeden önce oto sanayii ve servislere göz atsan, hem deneme şansın olur hemde fikir sahibi olursun...ben öyle yaptım önce açıkrenk aldım sonra siyahla değiştirdim... Krem daha iyiymiş yav. Mart 19, 201511 yıl Doğan Kurban tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 19, 201511 yıl comment_293212 Cıkss, Kullanım ve Rahatlık siyah.... Yaw birde zevk işi hani kim neyi daha çok beğeniyorsa bence en iyisi o.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 19, 201511 yıl comment_293215 Emre, birde sipariş vermeden önce oto sanayii ve servislere göz atsan, hem deneme şansın olur hemde fikir sahibi olursun...ben öyle yaptım önce açıkrenk aldım sonra siyahla değiştirdim... Haklısın abi belki daha uygun fiyata bulabilirim Krem renk olan çok açık gibi. Siyah ideal . Ama yinede dediğin gibi görerek almak lazım Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 19, 201511 yıl comment_293219 Buda benim aldigim kolcak. Delmesiz. Otoparkta cektigim icin karanlik (ama kolcak parlamis)cikmis olabilir. Mart 19, 201511 yıl Teoman Saraç tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 19, 201511 yıl comment_293222 Buda benim aldigim kolcak. Delmesiz. Otoparkta cektigim icin karanlik (ama kolcak parlamis)cikmis olabilir. Nereden ve kaç liraya aldınız acaba Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 19, 201511 yıl comment_293224 Buda benim aldigim kolcak. Delmesiz. Otoparkta cektigim icin karanlik (ama kolcak parlamis)cikmis olabilir. Galiba aynı ürün Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 19, 201511 yıl comment_293233 Buyuk olasilikla aynı urun. Istanbul Aksaraydan aldim 150 tl. Sanirim internette olanlarda bundan. Omsan diye biryer var tunningcilerin birligi gibi bisi. Eger kartini bulursam veririm sahibinden de satıyorlar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 19, 201511 yıl comment_293313 Hocam sizdeki USB girişi nerede? Torpido içerisinde olanlar da kolçağı oturttuğunuz kısım farklı sanırım. O yüzden soruyorum. Emre, birde sipariş vermeden önce oto sanayii ve servislere göz atsan, hem deneme şansın olur hemde fikir sahibi olursun...ben öyle yaptım önce açıkrenk aldım sonra siyahla değiştirdim... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 19, 201511 yıl comment_293314 Hocam sizdeki USB girişi nerede? Torpido içerisinde olanlar da kolçağı oturttuğunuz kısım farklı sanırım. O yüzden soruyorum. Torpido da USB.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 19, 201511 yıl comment_293318 http://otoaksesuar.com/ Bu firma Omsa Line ürünlerinin internet üzerinden satışını gerçekleştiriyor. Krom aksesuar vb. hemen hemen tüm Ford ürünlerini bulabiliyorsunuz. Yalnız alerjisi olanlar sonra benden bilmesinler;duyduğuma göre Omsa Lİne ürünleri İsrail malı imiş! Mart 19, 201511 yıl A.Coşar tarafından düzenlendi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın