Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Tamer Tekin

Üye
  • Toplam İleti

    86
  • Katılım

  • Son ziyaret

Tamer Tekin Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    İstanbul
  • Arabam:
    Yok
  • Meslek:
    İK
  • Cinsiyet:
    Bay

Tamer Tekin's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

91

Toplam Beğeni

  1. ben satmadan önce Michelin inin tanesini 350 den almıştım....
  2. evet Engin bey in de söylediği gibi memnun kaldığınız servisi belirtebilirsiniz, hem kimseye sorumluluk da yüklememiş olurum :-)
  3. Bayram haftası tatil için, eğer bir değişiklik olmaz ise, arabam ile İstanbul a gideceğim. Bayramdan sonraki üç günden herhangi birinde götürmek üzere İstanbul da, ustaları iyi, başından savmak için cevaplar vermeyen, ilgili bir yetkili servis tavsiye edebilir misiniz? Aracın göğüsten, kapılardan, direklerden gelen sesler var ve buradaki servis de çözemediler... Geçen sabah yola çıkarken aracın ekranında "fren yağ seviyesi düşük servise götürün" uyarısı çıktı, uzun yola çıkacağım için yolumun üzerindeki her zaman gittiğim servis olmayan diğer servise gittim. Bu arada aracın 30.000 km. bakımı da 3.000 km önce yapılmıştı. Neyse sabah uğradığım servis balataların bitmek üzere olduğunu, uyarıyı bu yüzden verdiğini söyledi. Tabi bunu arabaya şöyle bir bakıp söylediler, lastikleri filan sökmediler ve araca da fren hidroliği de eklediler. Bakımı yapan servis de balatalar ile ilgili bir sorun olmadığını belirtmişti. Konuyu çok uzatmayayım, neticede farklı bir servise daha göstermek istiyorum ve İstanbul da bir yetkili servis önermenizi rica edeceğim. Teşekkürler, herkese iyi bayramlar.
  4. kısaca ben; tembel - 188 cm boy, 112 kg. ağırlık uykucu - 24 saatin 21 ini uyuyarak geçirebilecek kadar yakışıklı - sarı saç, yeşil göz, bazılarına göre kıvanç tatlıtuğ a benzeyen, bazılarına göre daha yakışıklı :-D (ben bana söyleneni söylüyorum, yoksa bence hiç de öyle değil) hayatında bir kaç doğru karar, pek çok yanlış karar vermiş olan, hiç bir uzmanlık alanı olmayan, sınırlı bilgi ile hayatını idame ettiren, sinirli, milliyetçi, vatanını seven, vatanına milletine hayırlı bir evlat olmayı arzu eden
  5. anladım, önümüzdeki hafta ben de baksam iyi olacak demek ki sıkılmamak elde değil tabi yeni araba neticede ama öyle ya da böyle çözerler
  6. Kubilay bey öncelikle geçmiş olsun, inşallah tez zamanda çözülür sorununuz dün benim arabanın 30.000 bakımını yaptırdım, aracı teslim alırken aynı sorunun olduğunu söylediler ve garantiden keçeyi değiştirdiklerini söylediler. Ben üstünde durmamıştım ama görüyorum ki kontrol etmek daha sağlıklı olacak. siz hangi aralıklar ile kontrol ediyordunuz kaçağın olup olmadığını, yani mesela bir hafta sonra baksam kaçak varsa belli olur mu ?
  7. ben de arada bir öndeki arabayı hafiften ittireyim diyorum gitsin diye ama her seferinde çalışıyor ve durduruyor arabayı. benim araçta sistem şimdiye kadar 5-6 defa çalıştı trafikte, çalışmıyorsa şayet bir sorun vardır bence
  8. bir önceki aracım ile sıfırdan 70 bin km kadar BP den aldım mazotu ve bu arada yakıt ile ilgili hiç bir sorun yaşamadım, 70 binden sonra opet ten almaya başladım 90 bin de aracın dizel partikül filtresi tıkandı, yakıtı opet ten aldığımı söylememe rağmen yakıttan kaynaklanan sorunun garanti kapsamına girmediğini söyledi yetkili servis ve değiştirme halinde ödemenin tarafımca yapılacağını söylediler, hatta ben opet ten yakıt alınırsa güvence filan var demiştim, yapacak bir şey yok demişlerdi. şimdi yine opet ten almaya devam ediyorum ama her istasyondan almamaya özen gösteriyorum, uzun hikaye opet ile yazışmalar yapılan testler neticesinde önemli olanın temiz istasyondan yakıt alımı yapmak olduğunu anladım. fakat yine de bazen depoyu boşalmaya yakın konuma getirip shell den gtl alıyorum. Aracın yakıt tüketimi ve çekişinde ufak da olsa bir fark oluyormuş gibi geliyor.
  9. Antalya şehir içinde ortalamam 5,8-5,9 civarı, tabi ki klima hep açık, şehirler arası yolda 4,2 ortalama görmüşlüğüm var. Benim hesaplarıma göre aracım şehir içinde kilometrede 24-25 kuruş, şehirler arası yolculukta kilometrede 19-20 kuruş civarında tüketiyor.
  10. eskiden bankada çalışırken yalandan yatacak yerim yok derdim, o kadar çok yalan söylerdim yani... mecburen...:-) şimdi şükür yalan söylememe gerek kalmıyor hiç :-)
  11. bence de Focus 3 ün süspansiyonları bir önceki neslinden kesinlikle ve kesinlikle daha sert değil, hatta (yine bence) 2 nin süspansiyonları, daha yumuşak lastik kullanmama rağmen, daha sertti yol tutuşları için de genel kanı aralarında ciddi fark olduğu yönünde, açıkçası ben buna da katılmıyorum...
  12. forum sayesinde yeni bir şey daha öğrendim :-) 7 aydır kullanıyorum arabayı, böyle bir şeyden haberim bile yok, en iyisi ben şu kitapçığını okuyayım aracın bir zahmet :-)
  13. çok meraklısı olduğumdan değil de şu aksesuar zenginliği nedeni ile telefonu değiştirmem gerektiğinde iphone alacam... bence çok kullanılışlı bir kılıf..
  14. Tamer Tekin

    Yeni Focus ST

    ben olsam böyle motor sesi varken teybi açmazdım :-))
  15. Kia nın tasarımcısı audi nin eski tasarımcısı diye biliyorum ben :-)
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.