Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 201213 yıl comment_110181 Günaydın arkadaşlar.. Alperen yazınca aklıma geldi, bugünün konusu da "nasıl bir insanım" olsun mu? Mesela ben 1.90 boyunda sırım gibi, sarışın mavi gözlü, üçgen vücutlu, karakteri güçlü, yardımsever, cömert, çalışkan, iyi niyetli ve iyi huylu bir insanım. Kimieri Brad Pitt'e kimileri de Robert Redford'a benzetir. Haydi bakalım sıra sizde. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 201213 yıl comment_110213 Benim içinde Sylvester Stallone ye benziyor diyorlar ama...... :) Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 201213 yıl comment_110217 Öncelikle şunu sorun kendinize; Ben bir insan mıyım ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 201213 yıl comment_110252 Biz bize benzeriz. Türk'ün Türk'den başka dostu yoktur. 1,78 boy 76kg, sabahları genel de uykulu, çabuk sinirlenip sönen, gıcık, muhalif, kumral, kahverengi gözlü, pesimist Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 201213 yıl comment_110260 Çevremdekiler tarafından sık sık Tom Hanks'e benzetilirim Biraz alıngan; çabuk ısınamayan; kolay arkadaş edinemeyen ama arkadaşlarına çok değer veren biriyim. Kendini tarif etmek ne zormuş, tanıyanlardan yardım istiyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 201213 yıl comment_110267 Herşeyde aşırı mantık arayan garip biriyim işte Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 201213 yıl comment_110268 Çevremdekiler tarafından sık sık Tom Hanks'e benzetilirim Biraz alıngan; çabuk ısınamayan; kolay arkadaş edinemeyen ama arkadaşlarına çok değer veren biriyim. Kendini tarif etmek ne zormuş, tanıyanlardan yardım istiyorum çok zorlama KIL...desende olurdu... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 201213 yıl comment_110270 1.92 boyunda cocuklugundan beri kilo problemi ceken bir insanim duygusalim cok dusunurum herseyi dusunurum basim agrircasina. Cok ruya gorurum ve 10 15 dakika etkisinde kalirim. Birine cok kizip sinirlenebilirim ama en fazla 2 gun surer unuturum. Aklima geldikce yazarim Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 201213 yıl comment_110272 Herşeyde aşırı mantık arayan garip biriyim işte uzay yolunun etkisinde kalmış zavallı...Mr spock sendromu...mantıksız kaptan... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 201213 yıl comment_110273 172 cm boy , 0.1 ton ağırlık , Çaykaralı dedemden gelen dev bir laz burnu, artık tamama yakın dökülmüş kıvırcık saçlar, geniş bir ağız ve bu ağza bile büyük gelen koca bir dil. Standart piknik tip. Göbek (maalesef elma tipi), man boobs, gövdeye göre kısa alt ve üst ekstremiteler. Onun dışında çok çalışmaktan sürmenaj olmuş, artık hayatta hiç bir şeyden fazla zevk almayan, gelecek endişesi içinde (Tayyip sağolsun) kaygılı bir insanım.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 201213 yıl comment_110274 1.92 boyunda cocuklugundan beri kilo problemi ceken bir insanim duygusalim cok dusunurum herseyi dusunurum basim agrircasina. Cok ruya gorurum ve 10 15 dakika etkisinde kalirim. Birine cok kizip sinirlenebilirim ama en fazla 2 gun surer unuturum. Aklima geldikce yazarim kilondan dolayı devamlı çatal paso acıkta bol bol rüya görürsün tabi...tanga giy bişi olmaz... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 201213 yıl comment_110275 kilondan dolayı devamlı çatal paso acıkta bol bol rüya görürsün tabi...tanga giy bişi olmaz... İşin sırrı tanga diyorsun yani Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 201213 yıl comment_110276 1.92 boyunda cocuklugundan beri kilo problemi ceken bir insanim duygusalim cok dusunurum herseyi dusunurum basim agrircasina. Cok ruya gorurum ve 10 15 dakika etkisinde kalirim. Birine cok kizip sinirlenebilirim ama en fazla 2 gun surer unuturum. Aklima geldikce yazarim Kızlar seni çok üzer bu halinle silkin biraz yahu Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 201213 yıl comment_110278 Kızlar seni çok üzer bu halinle silkin biraz yahu Bende memnum değilim pek kendimden Başak burcundan dolayı galiba Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın