Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 201213 yıl comment_136722 Aracıma lassa impetus sport 215/55 R16 lastik aldım fiyatı çifti 520 tl Continental 600 tl fiyat vermişti.. Aralık 1, 201213 yıl Serdar yaman tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 201213 yıl comment_136723 Neden! Eskidi mi lastikleriniz Serdar bey. Maşallah o zaman oldukça sert kullanıyorsunuz aracınızı. Şu dönemde genelde kış lastikleri revaçta ama... Güle güle kullanın. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 201213 yıl Yazar comment_136727 Aracıma lassa impetus sport 215/55 R16 lastik aldım fiyatı çifti 520 tl Continental 600 tl fiyat vermişti.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 201213 yıl Yazar comment_136729 Neden! Eskidi mi lastikleriniz Serdar bey. Maşallah o zaman oldukça sert kullanıyorsunuz aracınızı. Şu dönemde genelde kış lastikleri revaçta ama... Güle güle kullanın. Yol güzergahım ve yaşadığım yerde kara kış yok yollarımız yeni yapıldığı için ön lastiklerimi değiştirdim eşimin okul yolu baya yıprattı lastikleri Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 201213 yıl comment_136730 Yani şimdi ön ve arka aksta farklı marka ve aşınma düzeyinde lastikler mi olacak? Hiç yakıştıramadım sana... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 201213 yıl Yazar comment_136732 Yani şimdi ön ve arka aksta farklı marka ve aşınma düzeyinde lastikler mi olacak? Hiç yakıştıramadım sana... ç Arka lastiklerimde sorun yok cem abi ön lastiklerimin kenarı sanki bıçakla kesilmiş gibi kesik kesik yarın foto koyarım continentale gösterdim ön lastikleri sorun yok diyorlar ama bence sorunlu lastiklerim Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 201213 yıl comment_136733 Hayırlı olsun Serdarım.... ama sanki üsteki kullanılmış gibi duruyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 201213 yıl Yazar comment_136735 Hayırlı olsun Serdarım.... ama sanki üsteki kullanılmış gibi duruyor Depoda diye abi sıkıntı yok Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 201213 yıl comment_136736 Arka lastiklerimde sorun yok cem abi ön lastiklerimin kenarı sanki bıçakla kesilmiş gibi kesik kesik yarın foto koyarım continentale gösterdim ön lastikleri sorun yok diyorlar ama bence sorunlu lastiklerim Ön ve arka akstaki lastiklerin farklı marka ve yıpranma düzeyinde olması aracın yol tutuşunda öngörülenden farklı tepkilere yol açacağı kabul edilerek önerilmez. Ekstrem durumlar için geçerli olsa dahi ben olsam yapmazdım. Ayrıca yenilerin de arkaya takılması lastik üreticileri tarafından öneriliyor, savrulmayı azaltması nedeniyle. Michelin bununla ilgili araştırma yapmış ve sonuçlarını kampanya halinde duyurmuştu Avrupa'da. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 201213 yıl Yazar comment_136739 Ön ve arka akstaki lastiklerin farklı marka ve yıpranma düzeyinde olması aracın yol tutuşunda öngörülenden farklı tepkilere yol açacağı kabul edilerek önerilmez. Ekstrem durumlar için geçerli olsa dahi ben olsam yapmazdım. Ayrıca yenilerin de arkaya takılması lastik üreticileri tarafından öneriliyor, savrulmayı azaltması nedeniyle. Michelin bununla ilgili araştırma yapmış ve sonuçlarını kampanya halinde duyurmuştu Avrupa'da. Pazartesi 2 tane daha alırım abi teşekkür ederim bilgi için Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 201213 yıl comment_136740 Ama gözden kaçan bir kısım şu ; motor ve Serdar önde oldukları için ön lastikler çok daha önem kazanıyor...neticede ağırlık merkezi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 201213 yıl Yazar comment_136742 Ama gözden kaçan bir kısım şu ; motor ve Serdar önde oldukları için ön lastikler çok daha önem kazanıyor...neticede ağırlık merkezi Olaya bak ya bende lastikte sorun var diyorum doğru teşhis Dr.bekir (abi) Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 201213 yıl comment_136745 Olaya bak ya bende lastikte sorun var diyorum doğru teşhis Dr.bekir (abi) Serdarım tecrübe ile sabit yani bende 100kğ olduğum için çok iyi biliyorum.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 201213 yıl comment_136747 ben satmadan önce Michelin inin tanesini 350 den almıştım.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 201213 yıl comment_136759 Otomatik Mesaj Bu konu, "Focus Garajı → Focus III → Genel Bilgiler" kategorisinden "Otomobiller Hakkında → Lastik ve Jant Seçimleri" kategorisine taşınmıştır. Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım. Saygılarımızla, Focus Club Tr Yönetimi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın