Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 201114 yıl comment_36454 Ben yaklaşık 5 yıllık focus2 kullanıcısıyım,aracın hiçmi kusuru yok; elbette var ama ben hep artı yönlerini gördüm,onlarla mutlu barışık oldum arabamla,genelde focus 3 kullanıcısı abilerimizin hepsi bişeylerde hayıflanır olmuş, hep bi şikayet havası ve negatif bakış açısı var focus 3 e ben bunu anlamakta zorluk çekiyorum hatta focus 3 almayı düşünen biri olarak yanlış bi seçimmi yapıyorum diye düşünüp özelliklede vw nin sayfasını ziyaret ediyorum ama inanın beni cezbedecek bi donanım çıkmıyor karşıma.bence sizlerde araçlarınızla mutlu olmaya çalışın kusurları batmasın gözünüze,ve inanın focus3 güzel araç segmentindeki diğer araçlara göre.abilerimizin bu kadar sorgular olmasındaki problem bence otokoçun fiyat donanım politikasının başarısızlığıdır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 201114 yıl comment_36458 Focus 3 iyi araba.. Olan hatalar az bile.. Hepsi kolaylıkla duzeltilen seyler.. Duzeltilemeyen F2 kusurları giderilmiş, estetik özellikli araç için F3 Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 201114 yıl comment_36466 Ben mutluyum arabamla yahu.. Parasının arabası. En azından benim verdiğim kadarı ile.. 70 bin kayme toslasam şikayet değil yakma noktasına bile getirebilirdim mevzuuyu.. Aralık 13, 201114 yıl Mertol Kip tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 201114 yıl comment_36475 Ben mutluyum arabamla yahu.. Parasının arabası. En azından benim verdiğim kadarı ile.. 70 bin kayme toslasam şikayet değil yakma noktasına bile getirebilirdim mevzuuyu.. 70 Bin Kayme toslasan o tutamaçta olurdu,bixenon farda olurdu,elektronik iklim kontrollü klimanda olurdu,hill holderında olurdu Mertolcum Ama sen gittin Pakistan yapımı stayla alıp apaçiye çevirdinn Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 201114 yıl comment_36477 Focus 3 de arkada oturanlar 2.sınıf vatandaş sayılıyor sanırsam ...Arka plastikler sert,arka kapı kol tutma aydınlatmaları yok falan...Ama Allah için diğer markalar farklı mı sanki...Bir tek Jettada arka koltuklar konforlu..Ha megane da öyle ... Gerçi benim işime geliyor,benim kerata ayaklarıyla arkada epeyce cirit attığından silmesi,temizlemesi kolay oluyor bir bakıma...Ama arka koltukta oturanlar kendilerini siyah camlar nedeniyle ayrıcalıklı hissettiklerini söylüyorlar bazen...Demekki hallerinden memnun arkada oturanlar diyorum bende içimden...Hem banane yaa,arkada kalanın canı çıksın zaten.....ehehehhheüüüüeeee..... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 201114 yıl comment_36481 Boracım...konu ön takımlardan ses gelmesi...sanırım ....hani kızıyorsun ya...focustaki eksikliklerdeki gereksiz iletilere acaba dedim seninde ön takımlardan ses geliyormu...ondanmı yazdın ama yanılmışım.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 201114 yıl comment_36491 Focus 3 de arkada oturanlar 2.sınıf vatandaş sayılıyor sanırsam ...Arka plastikler sert,arka kapı kol tutma aydınlatmaları yok falan...Ama Allah için diğer markalar farklı mı sanki...Bir tek Jettada arka koltuklar konforlu..Ha megane da öyle ... Gerçi benim işime geliyor,benim kerata ayaklarıyla arkada epeyce cirit attığından silmesi,temizlemesi kolay oluyor bir bakıma...Ama arka koltukta oturanlar kendilerini siyah camlar nedeniyle ayrıcalıklı hissettiklerini söylüyorlar bazen...Demekki hallerinden memnun arkada oturanlar diyorum bende içimden...Hem banane yaa,arkada kalanın canı çıksın zaten.....ehehehhheüüüüeeee..... Octi de öyle..Arkada oturanlar gayet rahatlar yani.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 201114 yıl comment_36503 Yukarıda yazmıştım benim ön takımlardan ses gelmiyorda sol ön kapıdan tıkırtı geliyor ama o da trimlerden...Haklısın konu bozuluyor,bidaha konu hrici bişii yazmıcam söz...Gerekiyosa silinsin hemen.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 201114 yıl comment_36509 Boracım senin ön takımlardan senin...ses geliyormu onu sormuştum ben.....sen bu forumun gülüsün....nerde istersen ne istersen heryere yazabilirsin ... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 201114 yıl comment_36510 Yanlış anlamayın ama, sırf bu forum yüzünden benim arabanın da ön takımından ses geliyor :ban: Agalar etmeyin, eylemeyin, paranoyak oldum, yok motoru acayip ses çıkartıyor, yok şu tümsekten geçerken dineyim bakalım biyerinden ses mi geliyor. Yok arka hoparlör mü cızırdıyor, yok kaportasında boya mı var. Allah aşkına paranoyak oluyorum git gide, yapmayın etmeyin, valla ben Europa ile gayet mutluydum, her yerinden ses geliyor, her tarafı tıkırtıyordu, Allah'ı var hoparlörlerde cızırtı falan yoktu. İki yıl önce iki tane kicker hoparlör aldımdı da, onların maşallahı vardı, sesi falan da gayet iyiydi. Bak ben Europa'yı bile seven, sevebilen, seslerinden rahatsız olmayan bir adamken beni düşürdüğünüz şu duruma bakın yavvv Ooooo llaaaallllaaa, aynı mesaj iki kere çıkmış. Forumun açığını mı yakaladım bilmeden :smiley2k: Mesajların birisi silinebilir. Aralık 13, 201114 yıl ÜmitVaysaloğlu tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 201114 yıl comment_36522 Yanlış anlamayın ama, sırf bu forum yÜzÜnden benim arabanın da ön takımından ses geliyor :smiley2k: Agalar etmeyin, eylemeyin, paranoyak oldum, yok motoru acayip ses çıkartıyor, yok şu tÜmsekten geçerken dineyim bakalım biyerinden ses mi geliyor. Yok arka hoparlör mÜ cızırdıyor, yok kaportasında boya mı var. Allah aşkına paranoyak oluyorum git gide, yapmayın etmeyin, valla ben Europa ile gayet mutluydum, her yerinden ses geliyor, her tarafı tıkırtıyordu, Allah'ı var hoparlörlerde cızırtı falan yoktu. İki yıl önce iki tane kicker hoparlör aldımdı da, onların maşallahı vardı, sesi falan da gayet iyiydi. Bak ben Europa'yı bile seven, sevebilen, seslerinden rahatsız olmayan bir adamken beni dÜşÜrdÜğÜnÜz şu duruma bakın yavvv Uyma sen onlara Ümit'cim , gerek yok psikopata takmaya. Arabasından mutlu olanlar da var, ben, Mertol, yakınmaya ara verdiği zamanlarda Bora ve eminim sessiz izleyen bir sÜrÜ kişi daha. Evet Mk.3 iyi bir otomobil, bunu kabul etmenin hiçbir sakıncası yok. Rahat ol! Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 201114 yıl comment_36528 70 Bin Kayme toslasan o tutamaçta olurdu,bixenon farda olurdu,elektronik iklim kontrollü klimanda olurdu,hill holderında olurdu Mertolcum Ama sen gittin Pakistan yapımı stayla alıp apaçiye çevirdinn 70 bin kayme saymış olsam alacağım araba focus olmayacağı için bu tip şeylere hiç takılmazdım zaten.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 201114 yıl comment_36582 ya şu başlığı her gördüğümde pencereden kar geliyor türküsü aklıma geliyor.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 201114 yıl Yazar comment_36591 Bu başlığı ben acmistim, ancak yanlış anlaşılmasın ben genel olarak arabamdan memnunum. Su ana kadar baska bir sorunla karsilasmadim. Arabami kullanmaktan keyif aliyorum. Sıradışı bir tasarımı var bakmaya doyamiyorum. Mk1 de ilk çıktığında sıradışı bir tasarimdi, bir cok marka taklit etmeye calisti. Mk3 de sıradışı bence. Özellikle dikkatimi çeken özelliklerden biri de çok iri duruyor bir hb e göre. Hani biraz daha yüksek olsa arazi aracı olacak nerdeyse. Selamlar iyi forumlar. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın