Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Ön takımlardan ses geliyor.

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Ben yaklaşık 5 yıllık focus2 kullanıcısıyım,aracın hiçmi kusuru yok; elbette var ama ben hep artı yönlerini gördüm,onlarla mutlu barışık oldum arabamla,genelde focus 3 kullanıcısı abilerimizin hepsi bişeylerde hayıflanır olmuş, hep bi şikayet havası ve negatif bakış açısı var focus 3 e ben bunu anlamakta zorluk çekiyorum hatta focus 3 almayı düşünen biri olarak yanlış bi seçimmi yapıyorum diye düşünüp özelliklede vw nin sayfasını ziyaret ediyorum ama inanın beni cezbedecek bi donanım çıkmıyor karşıma.bence sizlerde araçlarınızla mutlu olmaya çalışın kusurları batmasın gözünüze,ve inanın focus3 güzel araç segmentindeki diğer araçlara göre.abilerimizin bu kadar sorgular olmasındaki problem bence otokoçun fiyat donanım politikasının başarısızlığıdır.

• Yanıt 221
  • Görüntüleme 60,1k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Kusura bakma benim tavan döşemesinin dokusu sendekinden daha güzel. Ancak bu zevk meselesi tabi. Ama neresinden bakarsan bak, arkada tutamaç yeri bırakmamış olmaları geyik ve hatta geyiğinde ötesinde

• Guest Tolga KARACA
    Guest Tolga KARACA

Soğuktan sertleşen lastik sesi. Kendinizi lastik yerine koyun hele bi

• Unutuyorlar, hele ki araç showroomda fazla kalırsa, gezenler yürütmesin diye kaldırıp sonra koymayı unutuyorlar.

Yanıtlama zamanı:

Ben mutluyum arabamla yahu.. Parasının arabası. En azından benim verdiğim kadarı ile.. 70 bin kayme toslasam şikayet değil yakma noktasına bile getirebilirdim mevzuuyu.. :)

Mertol Kip tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Ben mutluyum arabamla yahu.. Parasının arabası. En azından benim verdiğim kadarı ile.. 70 bin kayme toslasam şikayet değil yakma noktasına bile getirebilirdim mevzuuyu.. :naughty:

70 Bin Kayme toslasan o tutamaçta olurdu,bixenon farda olurdu,elektronik iklim kontrollü klimanda olurdu,hill holderında olurdu Mertolcum :) Ama sen gittin Pakistan yapımı stayla alıp apaçiye çevirdinn :naughty:

Yanıtlama zamanı:

Focus 3 de arkada oturanlar 2.sınıf vatandaş sayılıyor sanırsam ...Arka plastikler sert,arka kapı kol tutma aydınlatmaları yok falan...Ama Allah için diğer markalar farklı mı sanki...Bir tek Jettada arka koltuklar konforlu..Ha megane da öyle ... Gerçi benim işime geliyor,benim kerata ayaklarıyla arkada epeyce cirit attığından silmesi,temizlemesi kolay oluyor bir bakıma...Ama arka koltukta oturanlar kendilerini siyah camlar nedeniyle ayrıcalıklı hissettiklerini söylüyorlar bazen...Demekki hallerinden memnun arkada oturanlar diyorum bende içimden...Hem banane yaa,arkada kalanın canı çıksın zaten.....ehehehhheüüüüeeee.....

Yanıtlama zamanı:

Boracım...konu ön takımlardan ses gelmesi...sanırım ....hani kızıyorsun ya...focustaki eksikliklerdeki gereksiz iletilere acaba dedim seninde ön takımlardan ses geliyormu...ondanmı yazdın ama yanılmışım.... :)

Yanıtlama zamanı:

Focus 3 de arkada oturanlar 2.sınıf vatandaş sayılıyor sanırsam ...Arka plastikler sert,arka kapı kol tutma aydınlatmaları yok falan...Ama Allah için diğer markalar farklı mı sanki...Bir tek Jettada arka koltuklar konforlu..Ha megane da öyle ... Gerçi benim işime geliyor,benim kerata ayaklarıyla arkada epeyce cirit attığından silmesi,temizlemesi kolay oluyor bir bakıma...Ama arka koltukta oturanlar kendilerini siyah camlar nedeniyle ayrıcalıklı hissettiklerini söylüyorlar bazen...Demekki hallerinden memnun arkada oturanlar diyorum bende içimden...Hem banane yaa,arkada kalanın canı çıksın zaten.....ehehehhheüüüüeeee.....

Octi de öyle..Arkada oturanlar gayet rahatlar yani.. :)

Yanıtlama zamanı:

Yukarıda yazmıştım benim ön takımlardan ses gelmiyorda sol ön kapıdan tıkırtı geliyor ama o da trimlerden...Haklısın konu bozuluyor,bidaha konu hrici bişii yazmıcam söz...Gerekiyosa silinsin hemen....

Yanıtlama zamanı:

Boracım senin ön takımlardan senin...ses geliyormu onu sormuştum ben.....sen bu forumun gülüsün....nerde istersen ne istersen heryere yazabilirsin ...

Yanıtlama zamanı:

Yanlış anlamayın ama, sırf bu forum yüzünden benim arabanın da ön takımından ses geliyor :ban: :ban:

Agalar etmeyin, eylemeyin, paranoyak oldum, yok motoru acayip ses çıkartıyor, yok şu tümsekten geçerken dineyim bakalım biyerinden ses mi geliyor. Yok arka hoparlör mü cızırdıyor, yok kaportasında boya mı var. Allah aşkına paranoyak oluyorum git gide, yapmayın etmeyin, valla ben Europa ile gayet mutluydum, her yerinden ses geliyor, her tarafı tıkırtıyordu, Allah'ı var hoparlörlerde cızırtı falan yoktu. İki yıl önce iki tane kicker hoparlör aldımdı da, onların maşallahı vardı, sesi falan da gayet iyiydi. Bak ben Europa'yı bile seven, sevebilen, seslerinden rahatsız olmayan bir adamken beni düşürdüğünüz şu duruma bakın yavvv :P:D:kızgın:

Ooooo llaaaallllaaa, aynı mesaj iki kere çıkmış. Forumun açığını mı yakaladım bilmeden :smiley2k: :smiley2k:

Mesajların birisi silinebilir.

ÜmitVaysaloğlu tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Yanlış anlamayın ama, sırf bu forum yÜzÜnden benim arabanın da ön takımından ses geliyor :smiley2k: :smiley2k:

Agalar etmeyin, eylemeyin, paranoyak oldum, yok motoru acayip ses çıkartıyor, yok şu tÜmsekten geçerken dineyim bakalım biyerinden ses mi geliyor. Yok arka hoparlör mÜ cızırdıyor, yok kaportasında boya mı var. Allah aşkına paranoyak oluyorum git gide, yapmayın etmeyin, valla ben Europa ile gayet mutluydum, her yerinden ses geliyor, her tarafı tıkırtıyordu, Allah'ı var hoparlörlerde cızırtı falan yoktu. İki yıl önce iki tane kicker hoparlör aldımdı da, onların maşallahı vardı, sesi falan da gayet iyiydi. Bak ben Europa'yı bile seven, sevebilen, seslerinden rahatsız olmayan bir adamken beni dÜşÜrdÜğÜnÜz şu duruma bakın yavvv :P:D:kızgın:

Uyma sen onlara Ümit'cim , gerek yok psikopata takmaya.

Arabasından mutlu olanlar da var, ben, Mertol, yakınmaya ara verdiği zamanlarda Bora ve eminim sessiz izleyen bir sÜrÜ kişi daha.

Evet Mk.3 iyi bir otomobil, bunu kabul etmenin hiçbir sakıncası yok.

Rahat ol!

Yanıtlama zamanı:

70 Bin Kayme toslasan o tutamaçta olurdu,bixenon farda olurdu,elektronik iklim kontrollü klimanda olurdu,hill holderında olurdu Mertolcum :P Ama sen gittin Pakistan yapımı stayla alıp apaçiye çevirdinn :D

70 bin kayme saymış olsam alacağım araba focus olmayacağı için bu tip şeylere hiç takılmazdım zaten.. :kızgın:
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bu başlığı ben acmistim, ancak yanlış anlaşılmasın ben genel olarak arabamdan memnunum. Su ana kadar baska bir sorunla karsilasmadim. Arabami kullanmaktan keyif aliyorum. Sıradışı bir tasarımı var bakmaya doyamiyorum. Mk1 de ilk çıktığında sıradışı bir tasarimdi, bir cok marka taklit etmeye calisti. Mk3 de sıradışı bence. Özellikle dikkatimi çeken özelliklerden biri de çok iri duruyor bir hb e göre. Hani biraz daha yüksek olsa arazi aracı olacak nerdeyse.

Selamlar iyi forumlar.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.