Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Foruma yeni üye oldum. Focus III ümü Eylül de Bursa dan aldım. Focus III trend 1.6 125 hp. Param ancak buna yetti. Bazen bir üst donanım olan style alsamıdım acaba diye de hayıflanmıyor da değilim. Genel olarak arabamdan memnunum ancak bozuk yollarda ve kasislerde ön takımlardan çok ses geliyor sanki. Lüleburgazda yaşıyorum burada yollar berbat ötesi. Normal yollarda pek fazla bi ses sorunu yok aslında ama bozuk yollarda çok tıkırdıyo sanki.
Bu konuda bilgili ve tecrübeli arkadaşlardan cevap ve yorum beliyorum.
Soru
Ahmet Meşe
Herkese selamlar.
Foruma yeni üye oldum. Focus III ümü Eylül de Bursa dan aldım. Focus III trend 1.6 125 hp. Param ancak buna yetti. Bazen bir üst donanım olan style alsamıdım acaba diye de hayıflanmıyor da değilim. Genel olarak arabamdan memnunum ancak bozuk yollarda ve kasislerde ön takımlardan çok ses geliyor sanki. Lüleburgazda yaşıyorum burada yollar berbat ötesi. Normal yollarda pek fazla bi ses sorunu yok aslında ama bozuk yollarda çok tıkırdıyo sanki.
Bu konuda bilgili ve tecrübeli arkadaşlardan cevap ve yorum beliyorum.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
26
17
17
14
Popular Days
Ara 13
28
Ock 8
12
Ksm 5
12
Ock 10
12
Top Posters For This Question
Yakup Ç. A. 26 posts
Ümit Vaysaloğlu 17 posts
Cem Boneval 17 posts
Bora A. 14 posts
Popular Days
Ara 13 2011
28 posts
Ock 8 2012
12 posts
Ksm 5 2011
12 posts
Ock 10 2012
12 posts
Popular Posts
Mertol Kip
Kusura bakma benim tavan döşemesinin dokusu sendekinden daha güzel. Ancak bu zevk meselesi tabi. Ama neresinden bakarsan bak, arkada tutamaç yeri bırakmamış olmaları geyik ve hatta geyiğinde ötesinde
Guest Tolga KARACA
Soğuktan sertleşen lastik sesi. Kendinizi lastik yerine koyun hele bi
Cem Boneval
Unutuyorlar, hele ki araç showroomda fazla kalırsa, gezenler yürütmesin diye kaldırıp sonra koymayı unutuyorlar.
Bu soruda 221 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap