Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Bizde makyajlı 156 vardı, 45.000km boyunca sıfır sorunla kullanıp satmıştık ama son dönemlerinde mevcut servis ağı da daralmaya başlamıştı.

Çok keyifli, güzel ve hisli sürüşe sahip bir araÇtı ama halk arasındaki imajı hala olması gerektiği noktada değil (Tofaş üretimi sanan Çok) bu da 2. elini etkiliyor.

• Yanıt 2,8k
  • Görüntüleme 466,2k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bir araba alıyorsunuz, bir araba parasını da devlete vergi ödüyorsunuz. Peki ne yapmak lazım?. Benim naçizane görüşüm, araba almayı bırakmak lazım. Elimizdeki arabalara binmeye devam edelim. Elimizdek

• Dizele 9000 fazla verilmez Hele o gırgırı hiç çekilmez Ama konu Ecoboost ise Rocker Aslan besleyen yemini düşünmez .

• Alper Albayrak
    Alper Albayrak

Focus almak için para biriktirinler dikkat edin lütfen,paranız yettiğinde focusu hemen almayın,kimbilir belkide bmw mercedes parası biriktirmiş bile olabilirsiniz farketmeden ne kaldıki arada zaten

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Bizde makyajlı 156 vardı, 45.000km boyunca sıfır sorunla kullanıp satmıştık ama son dönemlerinde mevcut servis ağı da daralmaya başlamıştı.

Çok keyifli, güzel ve hisli sürüşe sahip bir araÇtı ama halk arasındaki imajı hala olması gerektiği noktada değil (Tofaş üretimi sanan Çok) bu da 2. elini etkiliyor.

Fiat'la aynı motorları kullanmasından böyle genel bir kanı oluşmuş malesef. Biraz da Çok bilinen bir marka olmamasından kaynaklanıyor bence.

Yanıtlama zamanı:

Fiat'la aynı motorları kullanmasından böyle genel bir kanı oluşmuş malesef. Biraz da Çok bilinen bir marka olmamasından kaynaklanıyor bence.

Firmanın sahibi Fiat ama ufak parÇalar dışında eski modellerde ortak motor kullanımı yoktu; üretim, teknolojiler ve kalite vs epey farklıydı ama marka Türkiye de Tofaş la anılıp kötü pazarlanınca hakettiği yeri bulamadı, bilinÇsiz insanlar Çoğu zaman ya yüceltiyor ya yerin dibine sokuyor bir markayı.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Firmanın sahibi Fiat ama ufak parÇalar dışında eski modellerde ortak motor kullanımı yoktu; üretim, teknolojiler ve kalite vs epey farklıydı ama marka Türkiye de Tofaş la anılıp kötü pazarlanınca hakettiği yeri bulamadı, bilinÇsiz insanlar Çoğu zaman ya yüceltiyor ya yerin dibine sokuyor bir markayı.

Marka değil ama model olarak aynı dertten müzdarip mondeodur ülkemizde.

Yanıtlama zamanı:

Marka değil ama model olarak aynı dertten müzdarip mondeodur ülkemizde.

O yüzden 11 milyara tertemiz Mondeo 2.0 almıştık 13 e rahatca sattıydık ;)

Yanıtlama zamanı:

Fiat'a karşı aşırı bir önyargı var. Ben kime Bravo düşünüyorum desem o arabaya o para verilir mi diyorlar. Sonra sebeplerini donanımını anlatıyorum. Bir şey bulamayıp sonuçta Fiat'a o kadar para vercen gibi düz mantıkla yırtmaya çalışıyorlar. Gerçi onlar da haklı bilmiyorlar ki karşılarındaki gidip bu arabayla ilgili 100 sayfa forum okumuş yerli yabancı forumlarda sürünmüş gitmiş alakalı alakasız bir sürü video izlemiş ;)

Focus biraz aceleye geldiğinden bu kadar araştıramadım çok cahil kaldım da telafi edecem inşallah zaman buldukça.

Yanıtlama zamanı:

Alfanın iÇine eden Tofaş değil Zeytinoğlu'dur. Markayı bitirdier. Pek tabi bunda yaşanan elektrik problemleri bunu bir türlü Çözemeyen dangalak ustacıkların payıda Çok büyük.. Tofaş zamanında gene iyi kötü servis hizmeti verilmeye başlandı. Birmot falan eski alfa servislerine nazaran daha kurumsal ve doğru işler yapıyor..

Yanıtlama zamanı:

Fiat bravonun içinde o kadar kötü işçilik hataları vardı ki,tofaşa hakkaten o parayı istemelerine şaşmamak lazım...Bu arada Focus alacağıma mondeo alırım diyenlere de ikinci el değerlerini sormak lazım...Focusun ikinci eldeki değer kaybının neredeyse 2 katını mondeo ile yaşayabilirsiniz...Mondeo asla ikinci elde Focus kadar tercih edilen ve değerini kaoruyabilen bir model olamadı maalesef...

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Her zaman Mondeo Focusa tercih edilir.

ikinci eldeki değer kaybını düşünüp arabadan zevk alamıycaksam zaten arabayı hiç almamak lazım.

Hatta bu ikinci el değer kaybını düşünüyorsan 96 corolla almalısın, şarap gibi araba değeri hiç düşmüyor.

Yanıtlama zamanı:

Size şöyle bişey göstersem, ikinci elde pek tutulmadığı doğru da, şuna da bir bakmanızı öneririm.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2011model-ford-mondeo-ecobost-2-0-240-hp-powershift-66448224/detay/

Yanıtlama zamanı:

Fiat bravonun içinde o kadar kötü işçilik hataları vardı ki,tofaşa hakkaten o parayı istemelerine şaşmamak lazım...Bu arada Focus alacağıma mondeo alırım diyenlere de ikinci el değerlerini sormak lazım...Focusun ikinci eldeki değer kaybının neredeyse 2 katını mondeo ile yaşayabilirsiniz...Mondeo asla ikinci elde Focus kadar tercih edilen ve değerini kaoruyabilen bir model olamadı maalesef...

Kaç tane mondeo alıp sattın?

İlk mondeomu 3 sene kullandım. (2008 benzinli trend) 7 bin lira fark verip 2011 modeli ile takasa aldığım bayiiye verdim. Ki o üç senede motoru yakmak, supercharger (mercedescesi kompresor) takıp 170 hp yapmak vs vs dahil birçok eyleme imza atmıştım ve verdiğim bayii bunu biliyordu. Zira motoru kendileri yapmışlardı. Kısacası kaşar bir arabaydı. :D

Geçen sene temmuzda o mondeoyu verdim sıfırını aldım. 2011 mondeoyu 38500 e aldım, tam bir sene sonra bu temmuzda da 43000 liraya aynı bayiiye takasa verdim. ve 800 lira ekleyip şu an kullandığım focusu aldım.

Sence mondeo çok mu zarar ediyor? Zarar ediyormu?

Araba satarken para kazandırmaz. Alırken para kazandırır. Satarken her şartta zarar edersiniz. Alırken ne kadar dipletebiliyorsan o kadar dipletmelisin. Gerisi hikaye..

Yanıtlama zamanı:

havalandırma ızgaraları şaşırtıcı derecede ucuz duruyor bir o kadarda dokunmatık ekran gerı kalan 10 numara

Yanıtlama zamanı:

Mondeonun ikinci eli hakkında yorum yapabilmek için illa 2-3 mondeomu satmak lazım..Zaten işe yarar araba olsaydı satıp durmazdın Mertol...Eheheheh...Şaka bir yana Mondeoyu Focusa tercih ediyorsanız o sizin beklentilerinizle alakalıdır...İkinci elde Focusun çok daha üstün olduğunu tartışmak abesle iştigaldir....Görünen köy klavuz istemez....

Yanıtlama zamanı:

Mondeonun ikinci eli hakkında yorum yapabilmek için illa 2-3 mondeomu satmak lazım..Zaten işe yarar araba olsaydı satıp durmazdın Mertol...Eheheheh...Şaka bir yana Mondeoyu Focusa tercih ediyorsanız o sizin beklentilerinizle alakalıdır...İkinci elde Focusun çok daha üstün olduğunu tartışmak abesle iştigaldir....Görünen köy klavuz istemez....

He demek sen kendini böyle kandırıyorsun.. :) Peki...

Mondeo her şartta focustan daha iyi bir araba. Ben 4 senedir aynı arabayı kullandığım için sıkılmıştım açıkcası. Ama her an bunu satıp 160 lık mondeoya geri dönebilirim.

Yanıtlama zamanı:

Sen sat Focusunu Mertol,yaramaz Focus,satarkende o navigasyonu sök bana ver ...Ehehehehehehe......Ben şehir içinde o heyulaaa gibi arabayı sürmem de almam da..Zaten kıçıda yandan çok gıcık ve tipsiz duruyor,hatchback faln olsaymış keşke....Kalantor arabalarla içim olmaz...Sedan Focusa şööyle yan çapraz profilden arkaya doğru bak bir,nasıl güzel duruyor..Birde mondeoya bak....Gerçi sen seviyosun büyük arabaları tabide bence mondeo yerine passat alırım ben büyük d sınıfı alacak olsam.....

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.