Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2015 bu jantları neden bize göndermiyorlar sizce daha iyi değilmi? Evet daha iyi ve ilk ikisi 18 inç altdaki 17 inç. (18 ler standart değil ek ücretli.) Bize şunun biraz oynanmışı gelir ilerde diğerleri aksesuar olarak satılır. bnkz makyajsız versiyon 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2015 bende makyajsız focus 3 var görüntü olarak çok hoş ön agresif duruyo focus 3,5 alınacaksada titanium aşağısı değmez almaya Makyajsız titaniumların jantlarına laf ederdik makyajlı kasaların jantları ne rezil bişey öyle ya.Arkadaşlar kızmasın alınmasın ama makyaj bişey katmamış bu arabaya.(tasarım anlamında) .Zaten baz versiyon sedan beyaz renkliler linea gibi duruyor Ben bir arabaya 90 bin lira veriyorsam millet dönüp bir göz atacak arkadaş kim ne derse desin.Yakup'un üstte paylaştığı versiyonlara tamam diyecek birşey yok ama Türkiye'ye gelenlerde bir çekicilik göremiyorum. Herneyse alan arkadaşlara da hayırlı uğurlu olsun.Ben f4 ü bekliycem Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Osman Fil Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 Merhaba ; Makyajlı kasa focus için fiyatlar malum , bu fiyatlar ile şu an araç almak avantajlı mıdır? Yoksa ileriki zamanlarda araç fiyatları daha cazip hale gelebilir mi?Araç üreticileri ÖTV artışından dolayı pazar payında daralmadan söz ediyorlar bu durumda devlet satışları arttırmak için birşeyler yapıp fiyatlarda bir indirim olabilir mi? Teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 Merhaba ; Makyajlı kasa focus için fiyatlar malum , bu fiyatlar ile şu an araç almak avantajlı mıdır? Yoksa ileriki zamanlarda araç fiyatları daha cazip hale gelebilir mi?Araç üreticileri ÖTV artışından dolayı pazar payında daralmadan söz ediyorlar bu durumda devlet satışları arttırmak için birşeyler yapıp fiyatlarda bir indirim olabilir mi? Teşekkürler Ötv değişmedi ve daralma beklenmiyor genel olarak. Ocak ayı herzamanki gibi düşüyor satış, bu ay ve ilerleyen dönemde artar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 bu jantları neden bize göndermiyorlar sizce daha iyi değilmi? bu jantları ben 2 yıl öncemi ne focuslarda kullanıldığını görmüştüm forumada koymuştum resmini ama nereye gidip nerden geldiklerini bilmiyorum izmir limanında idi tespitim...yeni lanse ediliyor ama değil..forumda vardır arayıp bulmak lazım... Bence bu ön ızgara hiç olmadı evet fiyakalı resimlerde güzel gözüküyor ama netteki saat gibi gidip canlısını görüp bileğinize taktığınızda o heyecan hissini vermiyor...global marka imajı diğer markaların bu yöndeki çalışmaları şudur budur ama en iyi araba ön kısmı şuan bana gelen sevmesemde Toyota Corolla yandan ve önden görünüşü keskin çok ama focus nasıl desem heyecan yaratıcı değil model olarak 2015 yılındayız ve sonuç birsürü şey değişti herşey bilgisayarla yapılıyor ama araba modelleri ultralüks tasarımların dışında hep aynı...sadece marka algısıyla hareket edip zoraki evlilikler yapıyoruz... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 bu jantları ben 2 yıl öncemi ne focuslarda kullanıldığını görmüştüm forumada koymuştum resmini ama nereye gidip nerden geldiklerini bilmiyorum izmir limanında idi tespitim...yeni lanse ediliyor ama değil..forumda vardır arayıp bulmak lazım... Bence bu ön ızgara hiç olmadı evet fiyakalı resimlerde güzel gözüküyor ama netteki saat gibi gidip canlısını görüp bileğinize taktığınızda o heyecan hissini vermiyor...global marka imajı diğer markaların bu yöndeki çalışmaları şudur budur ama en iyi araba ön kısmı şuan bana gelen sevmesemde Toyota Corolla yandan ve önden görünüşü keskin çok ama focus nasıl desem heyecan yaratıcı değil model olarak 2015 yılındayız ve sonuç birsürü şey değişti herşey bilgisayarla yapılıyor ama araba modelleri ultralüks tasarımların dışında hep aynı...sadece marka algısıyla hareket edip zoraki evlilikler yapıyoruz... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 Ozannnnnnnnnnnnn nerden buldun ya...sağolasın söylediklerim havada kalmamış oldu böylece...teşekkürler canım... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 Ozannnnnnnnnnnnn nerden buldun ya...sağolasın söylediklerim havada kalmamış oldu böylece...teşekkürler canım... arşive atmıştım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 eski sitede duruyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 eski sitede duruyor eski site? eski sitede olmaması lazım bu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2015 eski site? eski sitede olmaması lazım bu Haklısın Ozan benim kafam buna gitti liman deyince Yine 1 nisanlandım Jant vakti bu siteye geçmiştik, burada bi yerde vardır imagesck değildiyse Click Ne siteydi be, bundan daha fazla uğraşmıştım Çok amatör :/ 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2015 Ortalama bin 500 lira fiyatlar arttı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2015 Dahada aratacaktır bu fiyatlar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2015 Gözümde şöyle canlandı Otosan pantolonu indirmiş dalgametreyi şişirmiş. 1.5 tdci powershift için gelenleri hazır bir şekilde bekliyor :D 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2015 Gözümde şöyle canlandı Otosan pantolonu indirmiş dalgametreyi şişirmiş. 1.5 tdci powershift için gelenleri hazır bir şekilde bekliyor :D Tüm binekler artmış. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap