Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

bu jantları neden bize göndermiyorlar sizce daha iyi değilmi?

Evet daha iyi ve ilk ikisi 18 inç altdaki 17 inç. (18 ler standart değil ek ücretli.)

Bize şunun biraz oynanmışı gelir ilerde diğerleri aksesuar olarak satılır. bnkz makyajsız versiyon

IMG_0949.jpg

• Yanıt 2,8k
  • Görüntüleme 465,7k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bir araba alıyorsunuz, bir araba parasını da devlete vergi ödüyorsunuz. Peki ne yapmak lazım?. Benim naçizane görüşüm, araba almayı bırakmak lazım. Elimizdeki arabalara binmeye devam edelim. Elimizdek

• Dizele 9000 fazla verilmez Hele o gırgırı hiç çekilmez Ama konu Ecoboost ise Rocker Aslan besleyen yemini düşünmez .

• Alper Albayrak
    Alper Albayrak

Focus almak için para biriktirinler dikkat edin lütfen,paranız yettiğinde focusu hemen almayın,kimbilir belkide bmw mercedes parası biriktirmiş bile olabilirsiniz farketmeden ne kaldıki arada zaten

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

bende makyajsız focus 3 var görüntü olarak çok hoş ön agresif duruyo focus 3,5 alınacaksada  titanium aşağısı değmez almaya

Makyajsız titaniumların jantlarına laf ederdik makyajlı kasaların jantları ne rezil bişey öyle ya.Arkadaşlar kızmasın alınmasın ama makyaj bişey katmamış bu arabaya.(tasarım anlamında) .Zaten baz versiyon sedan beyaz renkliler linea gibi duruyor

Ben bir arabaya 90 bin lira veriyorsam millet dönüp bir göz atacak arkadaş kim ne derse desin.Yakup'un üstte paylaştığı versiyonlara tamam diyecek birşey yok ama Türkiye'ye gelenlerde bir çekicilik göremiyorum.

Herneyse alan arkadaşlara da hayırlı uğurlu olsun.Ben f4 ü bekliycem  :)

Yanıtlama zamanı:

Merhaba ;

Makyajlı kasa focus için fiyatlar malum , bu fiyatlar ile şu an araç almak avantajlı mıdır? Yoksa ileriki zamanlarda araç fiyatları daha cazip hale gelebilir mi?Araç üreticileri ÖTV artışından dolayı pazar payında daralmadan söz ediyorlar bu durumda devlet satışları arttırmak için birşeyler yapıp fiyatlarda bir indirim olabilir mi?

Teşekkürler

Yanıtlama zamanı:

Merhaba ;

Makyajlı kasa focus için fiyatlar malum , bu fiyatlar ile şu an araç almak avantajlı mıdır? Yoksa ileriki zamanlarda araç fiyatları daha cazip hale gelebilir mi?Araç üreticileri ÖTV artışından dolayı pazar payında daralmadan söz ediyorlar bu durumda devlet satışları arttırmak için birşeyler yapıp fiyatlarda bir indirim olabilir mi?

Teşekkürler

Ötv değişmedi ve daralma beklenmiyor genel olarak. Ocak ayı herzamanki gibi düşüyor satış, bu ay ve ilerleyen dönemde artar.

Yanıtlama zamanı:

bu jantları neden bize göndermiyorlar sizce daha iyi değilmi?

bu jantları ben 2 yıl öncemi ne focuslarda kullanıldığını görmüştüm forumada koymuştum resmini ama nereye gidip nerden geldiklerini bilmiyorum izmir limanında idi tespitim...yeni lanse ediliyor ama değil..forumda vardır arayıp bulmak lazım...

Bence bu ön ızgara hiç olmadı evet fiyakalı resimlerde güzel gözüküyor ama netteki saat gibi gidip canlısını görüp bileğinize taktığınızda o heyecan hissini vermiyor...global marka imajı diğer markaların bu yöndeki çalışmaları şudur budur ama en iyi araba ön kısmı şuan bana gelen sevmesemde Toyota Corolla yandan ve önden görünüşü keskin çok ama focus nasıl desem heyecan yaratıcı değil model olarak 2015 yılındayız ve sonuç birsürü şey değişti herşey bilgisayarla yapılıyor ama araba modelleri ultralüks tasarımların dışında hep aynı...sadece marka algısıyla hareket edip zoraki evlilikler yapıyoruz...

Yanıtlama zamanı:

bu jantları ben 2 yıl öncemi ne focuslarda kullanıldığını görmüştüm forumada koymuştum resmini ama nereye gidip nerden geldiklerini bilmiyorum izmir limanında idi tespitim...yeni lanse ediliyor ama değil..forumda vardır arayıp bulmak lazım...

Bence bu ön ızgara hiç olmadı evet fiyakalı resimlerde güzel gözüküyor ama netteki saat gibi gidip canlısını görüp bileğinize taktığınızda o heyecan hissini vermiyor...global marka imajı diğer markaların bu yöndeki çalışmaları şudur budur ama en iyi araba ön kısmı şuan bana gelen sevmesemde Toyota Corolla yandan ve önden görünüşü keskin çok ama focus nasıl desem heyecan yaratıcı değil model olarak 2015 yılındayız ve sonuç birsürü şey değişti herşey bilgisayarla yapılıyor ama araba modelleri ultralüks tasarımların dışında hep aynı...sadece marka algısıyla hareket edip zoraki evlilikler yapıyoruz...

:D

SFdqhuT.jpg

Yanıtlama zamanı:

Ozannnnnnnnnnnnn nerden buldun ya...sağolasın söylediklerim havada kalmamış oldu böylece...teşekkürler canım... :claps:

Yanıtlama zamanı:

eski site? eski sitede olmaması lazım bu 

Haklısın Ozan benim kafam buna gitti liman deyince :D Yine 1 nisanlandım :D Jant vakti bu siteye geçmiştik, burada bi yerde vardır imagesck değildiyse :D

Click

Ne siteydi be, bundan daha fazla uğraşmıştım :D Çok amatör :/

• 2 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Gözümde şöyle canlandı :) Otosan pantolonu indirmiş dalgametreyi şişirmiş. 1.5 tdci powershift için gelenleri hazır bir şekilde bekliyor :D  :D :D 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.