Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 20188 yıl Yazar comment_460333 2 dakika önce, Süleyman Can Şahin yazdı: Focus 3 ile MCA kasa arasımda kıyas konuları varmıdır . Foruma baktım ama bulamadım Bu konuya ve genel olarak buraya bakılabilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 20197 yıl comment_492598 @Yakup Çağatay Hocam videonun 11:03'ü dakikasında bahsettiğiniz vurma problemi benim araçta var ben bu konudan dolayı yakınıyordum ancak hiç düzgün sonuç bulamadım kapı içlerine yalıtım yaptırdım kendimce pek bi fayda etmedi bu dediğiniz yeri fotoğrafta pek anlayamadım burası tam olarak neresi oluyor bana yardımcı olursanız çok sevinirim kafayı yedim bu dertten ayrıca mca ile düz focus 3 ün hoparlörleri aynı mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 20197 yıl Yazar comment_492599 6 dakika önce, Eren Can Güldalı yazdı: @Yakup Çağatay Hocam videonun 11:03'ü dakikasında bahsettiğiniz vurma problemi benim araçta var ben bu konudan dolayı yakınıyordum ancak hiç düzgün sonuç bulamadım kapı içlerine yalıtım yaptırdım kendimce pek bi fayda etmedi bu dediğiniz yeri fotoğrafta pek anlayamadım burası tam olarak neresi oluyor bana yardımcı olursanız çok sevinirim kafayı yedim bu dertten ayrıca mca ile düz focus 3 ün hoparlörleri aynı mı? Kapı içine yalıtım + iyi bir hoparlör değişimi yapabilirsin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 20197 yıl comment_492602 42 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Kapı içine yalıtım + iyi bir hoparlör değişimi yapabilirsin. peki mca da kullanılan hoparlörler aynı mı farklı mı Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 20197 yıl Yazar comment_493003 8.01.2019 - 16:42 tarihinde, Eren Can Güldalı yazdı: peki mca da kullanılan hoparlörler aynı mı farklı mı 6 hoparlörlüler aynı. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın