Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

2015 Makyajlı Ford Focus Trend X 1.6 Tdci İncelemesi Ve Makyajsız Kıyaslaması & Test Sürüşü

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
2 dakika önce, Süleyman Can Şahin yazdı:

Focus 3 ile MCA kasa arasımda kıyas konuları varmıdır . Foruma baktım ama bulamadım

Bu konuya ve genel olarak buraya bakılabilir.

• 10 ay sonra...
  • Yanıt 49
  • Görüntüleme 60,1k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Doğan Kurban
    Doğan Kurban

Engin Abi zaten bende anlamıyorum far kumandasına 190 boyla ben nasıl dizimi çakamıyorum .Ya bende birşey mi var acaba.Bu arada bence donanım farkı aracın dışında değil de sadece içinde olması gerekt

• Kaan Yagizer
    Kaan Yagizer

trafiğe kapalı alanda 0 - 100 - 0 yapmak çok zevklidir, hele ki o araba senin değil ise  

• Kaan Yagizer
    Kaan Yagizer

arabaya değil de (o kadar zorlamadan bir şey olmaz) ...ya da şyöe anlatayım ; soğuk lastik ... pati-pati-pati kalk ... 7-8 saniye sonra freni kazıkla, ABS falan devrede ...kaZık...kaZık dur.   ...la

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

@Yakup Çağatay Hocam videonun 11:03'ü dakikasında bahsettiğiniz vurma problemi benim araçta var ben bu konudan dolayı yakınıyordum ancak hiç düzgün sonuç bulamadım kapı içlerine yalıtım yaptırdım kendimce pek bi fayda etmedi bu dediğiniz yeri fotoğrafta pek anlayamadım burası tam olarak neresi oluyor bana yardımcı olursanız çok sevinirim kafayı yedim bu dertten ayrıca mca ile düz focus 3 ün hoparlörleri aynı mı?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
6 dakika önce, Eren Can Güldalı yazdı:

@Yakup Çağatay Hocam videonun 11:03'ü dakikasında bahsettiğiniz vurma problemi benim araçta var ben bu konudan dolayı yakınıyordum ancak hiç düzgün sonuç bulamadım kapı içlerine yalıtım yaptırdım kendimce pek bi fayda etmedi bu dediğiniz yeri fotoğrafta pek anlayamadım burası tam olarak neresi oluyor bana yardımcı olursanız çok sevinirim kafayı yedim bu dertten ayrıca mca ile düz focus 3 ün hoparlörleri aynı mı?

Kapı içine yalıtım + iyi bir hoparlör değişimi yapabilirsin.

Yanıtlama zamanı:
42 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı:

Kapı içine yalıtım + iyi bir hoparlör değişimi yapabilirsin.

peki mca da kullanılan hoparlörler aynı mı farklı mı

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Benzer İçerikler

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.