Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

2011 Focus 2.5 Hb Bagaj Kapısı Kilit Sorunu

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Merhaba arkadaşlar.

Benim Focusun (2011 Makyajlı kasa TDCI  HB) bagaj kapı kilidi kendiliğinden bazen açılıyor.Kapıyı sonuna kadar açtığımda kilit mekanizmasından bazen sesler geliyor.

Kablolarda bi temassızlık sorunu olabilirir diye düşündüm ve şase ile kapı arasındaki bağlantıları elle oynattım fakat bi sonuca varamadım.Ara ara açılmaya devam ediyor.

Bu konuda tecrubesi veya bilgisi olan arkadaş varmıdır aceba?

Solved by Ercan Ç.

Yanıtlama zamanı:

Sorun Bagaj swiçlerinde.Swiç değişince çözülür.Parçacılarda 100 lira civarına satılıyor.Alıp sanayide taktırın.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Tam anlayamadım..!!!  Sviç dediğiniz ,bagaj kapısı kilit mekanizmasının içinde sviçler mi var? Kilit mekanizmasımı değişiyor.

Teşekkür ederim.

Yanıtlama zamanı:

Tam anlayamadım..!!!  Sviç dediğiniz ,bagaj kapısı kilit mekanizmasının içinde sviçler mi var? Kilit mekanizmasımı değişiyor.

Teşekkür ederim.

Kilitleme yapan mekanızmanın sviçleri.Herhangi bir sorundan dolayı aç komutu almış gibi davranabiliyorlar.Birde küçük bir ihtimal daha varki oda kumanda üzrindeki bagaj tuşunda bir sıkıntı olabilme ihtimali.Eğer yedek anahtarınız var ise bir süre onu kullanın sorunun kumandadan olmadığını tam anladıktan sonra sviç değişimi yapın

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Yedek anahatarım yok fakat dediğiniz gibi kilitleme mekanaizması sviçlerini kontrol edecem...Yardımlarınız için çok teşekkür ederim. :)

• 2 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
  • Solution

Arkadaşlar benim problem bagaj açma butonunda çıktı.Buton bozulmuş ve bazen basık olmadığı halde iletime geçip kapı mekanizmasını devreye sokuyor ve kapı kendiliğinden açılıyor.Butonu değiştirince problem çözüldü.

Teşekkürler.

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Merhaba arkadaşlar.

Benim Focusun (2011 Makyajlı kasa TDCI  HB) bagaj kapı kilidi kendiliğinden bazen açılıyor.Kapıyı sonuna kadar açtığımda kilit mekanizmasından bazen sesler geliyor.

Kablolarda bi temassızlık sorunu olabilirir diye düşündüm ve şase ile kapı arasındaki bağlantıları elle oynattım fakat bi sonuca varamadım.Ara ara açılmaya devam ediyor.

Bu konuda tecrubesi veya bilgisi olan arkadaş varmıdır aceba?

Merhaba

Benim Focus(2005 1.6 TDCİ GHİA) da aynı sorun vardı özellikle arabayı çalıştırırken bagaj kendiliğinden açılıyordu  şimdi ise tamamen kapandı, arkadaki tuş çalışmıyor, bagaj kapısı kilidi sadece kumandadan açılıyor. Siz çözüm bulabildiniz mi ? Teşekkürler.. 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Önce bagaj açma butonunu (tuşunu) kontrol etmenizi veya ettirmenizi tavsiye ederim.Kumandadan çalışıyor ise mekanizması sağlamdır.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Benzer İçerikler

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.