Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

focus 3 style kol dayama

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Anlıyorum.Peki sence nasıl ürün?Servisler konsol değiştirmeden olmaz diyor.O da 1000 tl civarı.... :blink:

serviste orjinal delmeden takılan yanlış hatırlamıyorsam kdv dahil 375 tl ye satılan bir kol dayama var FORD un kendi ürünü diye biliyorum. Forumda konusu mevcut ben bu arala başka şeylere yönelip taktırdığım için açıkçası biraz daha ilerilerre kaydırdım o ürünü  bakalım bir kaç ay sonra taktırabilirim ben de 

• Yanıt 101
  • Görüntüleme 59,7k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• önder Başböyük
    önder Başböyük

Ben bir tane cikma buldum titanyumdan, el freni dahil 1000 lira istedi. Oturma grubu parasina cikma kol dayama

• S.Velid Demir
    S.Velid Demir

Orta konsol komple fiyat 1100 TL. Ben sordum isterseniz getirtiriz dediler. Bana pahalı geldi. Ankarada iseniz ve bana pahalı gelmez diyorsanız Maltepe Tur oto yu arayıp daha geniş bilgi alabilirsiniz

• Komple orta konsol değişicekse o iş yaş 1100 TL'de beni aşar daha arabanın kredisini ödemeye başlamadık

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

serviste orjinal delmeden takılan yanlış hatırlamıyorsam kdv dahil 375 tl ye satılan bir kol dayama var FORD un kendi ürünü diye biliyorum. Forumda konusu mevcut ben bu arala başka şeylere yönelip taktırdığım için açıkçası biraz daha ilerilerre kaydırdım o ürünü  bakalım bir kaç ay sonra taktırabilirim ben de 

çıkma titanium orta konsolunu da buldum ben ama el frenini yeniden yapılandırlamarı gerekiyor bu seferde.Maliyetini servisle tekrar görüşeceğim.Umarım olur.

Yanıtlama zamanı:

çıkma titanium orta konsolunu da buldum ben ama el frenini yeniden yapılandırlamarı gerekiyor bu seferde.Maliyetini servisle tekrar görüşeceğim.Umarım olur.

valla inşallah olur olursa da güzel olur ben buradaki servise tövbe ettim 15000 bakımına 682 tl verince sözüm ona heryer aynıymış. Tatvan daki servisten gidip alacağım daha fazla versem bile 

Yanıtlama zamanı:

valla inşallah olur olursa da güzel olur ben buradaki servise tövbe ettim 15000 bakımına 682 tl verince sözüm ona heryer aynıymış. Tatvan daki servisten gidip alacağım daha fazla versem bile 

maşallah yani 682 nedir yahu?Ben 436 ya yaptırdım onda da polen filitresine 110 lira yazmışlar.Bir daha gelmem dedim çıktım.Garantisi de bitiyor zaten..

Yanıtlama zamanı:

Hocam  bilmediğim için soruyorum oraya vidalasalar ne gibi bir problem olabilir?

estetik önde geliyor.. 2. olası durumda, vidalanan yerin arkası boşsa, zamanla vida delikleri bollaşabilir..

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Tatvan'a baktım ellerinde dandik bi tane vardı hiç değmez ford'un kendi getirdiği kolçaktan haberleri yoktu sorarız falan dediler de pek oralı olmadılar.

Yanıtlama zamanı:

armster markalı bu ürünü focus 3 e taksam nasıl olur aracımın içi bej bu ürünün bej olanı da üretilmiyor muş arada denemek için kol dayamayı yerine kodum sanki çok yüksek gibi geldi bana ne yapmalıyım acaba taktıranlar var mı acaba bide bu ürün sanki bana kırılır gibi geliyor alt tablası kırılır mı acaba aracın orta konsolunu deldirmeye değer mi?

ben alırken bunu hediye taktirdim gayet memnnunum yanlislikkkkl a baazen hizlli yükledim mi çatır çatır ses geliyor ama saglam malzeme
Yanıtlama zamanı:

Bu konuda da bi çözüme ulaştım. Yarın gündüz detaylı ve fotoğraflı anlatacağım. İyi geceler.

kesinlikle  bana sabah olmaz  şimdi  

Yanıtlama zamanı:

Öğle oldu yav :)

Yanıtlama zamanı:

abi amacina uygun bi calisma olmus ama gorsel olarak hos olmucak gibi. ama gormedende yorum yapmamak lazim.:)

Yanıtlama zamanı:

Kaynaksız yapılamıyor mu?

Yanıtlama zamanı:

haklisin abi :sofeer: . bitmis halini merakla bekliyorum :)

Yanıtlama zamanı:

Kol dayama alanı bırakılmısta neden kaynak yapıldı acaba

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.