Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Direksiyon Kutusu Arızalandı Yardım Lütfen..

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Haydi gözümüz aydın direksiyon kutusu merhaba dedi bana [emoji2]

Haydaaa, geçmiş olsun Serdar'ım ..

• Yanıt 85
  • Görüntüleme 25,3k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Doğan Kurban
    Doğan Kurban

Ne kutusu yav bildiğin çıbık bu

• Kaan Yagizer
    Kaan Yagizer

imalatçı / malzeme / montaj / kullanım kalemleri altında onlarca (bkn.bu defa abartmayayım dedim...) neden aklıma geliyor.   ...servis arıza'yı tespit etmiş, sizden (kullanıcı) kaynaklı olmadığını b

• Merhabalar. İlk yorumum olmasına rağmen yaklaşık iki yıldır forumu takip ediyorum.   Araç 2012 trend 40000 lerde. Direksiyonu çevirirken direksiyon simidinin olduğu bölgeden gelen tıkırtılar, soğuk

Yanıtlama zamanı:

Geçmiş olsun.

Yanıtlama zamanı:

Gulme komsuna gelir başına

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

2ed23be578569eb423f839c6cea615d7.jpg

Sanırım bu o meşhur kutu. Ama üstünde yağ gibi bişi var bir yerden akmis gibi gözükmüyor. Acaba yağ mı sızdırıyor.

Yanıtlama zamanı:

2ed23be578569eb423f839c6cea615d7.jpg

Sanırım bu o meşhur kutu. Ama üstünde yağ gibi bişi var bir yerden akmis gibi gözükmüyor. Acaba yağ mı sızdırıyor.

Kutu bu kutu :)

Onun üstüne yağ sızdıracak bir şey var mı bilmiyorum. Fakat bir kaçak söz konusu. Temizleyip sağını solunu takip etmekte fayda var.

Ayrıca o kutuda bu derece yağ olmaması lazım, belki gres vardır ama bu şekilde hidrolik yağ benzeri bir şey yoktur içinde. Yani o yağ kutudan değil başka biryerden geliyor olabilir. Belkide ben olayı komple yanlış biliyorumdur :)

Garantili araba, gidip servisin başına ekşisene abicim :)

Yanıtlama zamanı:

Bende bunun daha hafifi şöyle bir durum oluşmuştu;

Servise gösterdim; yağlanmanın direksiyon kutusundan kaynaklanmadığı, kutu içinde yağ bulunmadığı söylendi. Yağın, üstte kutu hizasında bulunan hidrolikten sızdığını ve aşağıya damladığını tahmin ettiler. Hidrolik kapağını sıkıp gönderdiler. Daha sonra sızıntıda artış olmayınca ben de öyle olduğunu düşündüm. Sizde çok fazla yağlanma var ama servisin dediği doğru ise kutu ile alakası yok.

Yanıtlama zamanı:

Kutu bu kutu :)

Onun üstüne yağ sızdıracak bir şey var mı bilmiyorum. Fakat bir kaçak söz konusu. Temizleyip sağını solunu takip etmekte fayda var.

Ayrıca o kutuda bu derece yağ olmaması lazım, belki gres vardır ama bu şekilde hidrolik yağ benzeri bir şey yoktur içinde. Yani o yağ kutudan değil başka biryerden geliyor olabilir. Belkide ben olayı komple yanlış biliyorumdur :)

Garantili araba, gidip servisin başına ekşisene abicim :)

Valla servet işte mardine gidecek ilk bakıma o zaman göstereceğim bakalım ne diyecekler kimi kutuda yağ yok diyor kimi var diyor anlayamadım ama otada da akacak yer yok gibi yani üstünde bişi yok yağ akitacak. Ama sanırım bana göre o yağ kutudan akmiş bakalım artık @@Serdar Yaman ile konuyu çözeceğiz. Bilgilendirme için saol
Yanıtlama zamanı:

Meşhur direksiyon kutusu buymuş [emoji3]

değişti mi abi kutucuk? :)

çok mu gerisinde kaldım acaba muhabbetin. ben ne demiştim, o tur sınırlayıcıyı takmak lazım demiştim dimiii :) (nalete bağlayan kadınlar gibi yazdım aynen)

Yanıtlama zamanı:

değişti mi abi kutucuk? :)

çok mu gerisinde kaldım acaba muhabbetin. ben ne demiştim, o tur sınırlayıcıyı takmak lazım demiştim dimiii :) (nalete bağlayan kadınlar gibi yazdım aynen)

Ne kutusu yav bildiğin çıbık bu
Yanıtlama zamanı:

Hakkaten yaw kutu mutu deyince insanın aklına kara kutu gibi bişey geliyor, tabii onu da görmediğimiz için işte artık[emoji4]

Yanıtlama zamanı:

Valla Allahtan denk geldim ordayken parça geldi bende başka bişe bekliyordum görünce şaşırdım

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.