Yanıtlama zamanı: Mart 28, 201511 yıl comment_295171 Haydi gözümüz aydın direksiyon kutusu merhaba dedi bana [emoji2] Haydaaa, geçmiş olsun Serdar'ım .. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 201511 yıl comment_298390 Sanırım bu o meşhur kutu. Ama üstünde yağ gibi bişi var bir yerden akmis gibi gözükmüyor. Acaba yağ mı sızdırıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 201511 yıl comment_299103 Sanırım bu o meşhur kutu. Ama üstünde yağ gibi bişi var bir yerden akmis gibi gözükmüyor. Acaba yağ mı sızdırıyor. Kutu bu kutu Onun üstüne yağ sızdıracak bir şey var mı bilmiyorum. Fakat bir kaçak söz konusu. Temizleyip sağını solunu takip etmekte fayda var. Ayrıca o kutuda bu derece yağ olmaması lazım, belki gres vardır ama bu şekilde hidrolik yağ benzeri bir şey yoktur içinde. Yani o yağ kutudan değil başka biryerden geliyor olabilir. Belkide ben olayı komple yanlış biliyorumdur Garantili araba, gidip servisin başına ekşisene abicim Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 201511 yıl comment_299256 Bende bunun daha hafifi şöyle bir durum oluşmuştu; Servise gösterdim; yağlanmanın direksiyon kutusundan kaynaklanmadığı, kutu içinde yağ bulunmadığı söylendi. Yağın, üstte kutu hizasında bulunan hidrolikten sızdığını ve aşağıya damladığını tahmin ettiler. Hidrolik kapağını sıkıp gönderdiler. Daha sonra sızıntıda artış olmayınca ben de öyle olduğunu düşündüm. Sizde çok fazla yağlanma var ama servisin dediği doğru ise kutu ile alakası yok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 201511 yıl comment_299486 Edit : hafif sağ dönüşlerden ziyade tama yakın dönüşlerde yapıyordu. Bundan sonra tam çevirmemeye dikkat ederseniz faydanıza olacaktır Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 201511 yıl comment_299489 Kutu bu kutu Onun üstüne yağ sızdıracak bir şey var mı bilmiyorum. Fakat bir kaçak söz konusu. Temizleyip sağını solunu takip etmekte fayda var. Ayrıca o kutuda bu derece yağ olmaması lazım, belki gres vardır ama bu şekilde hidrolik yağ benzeri bir şey yoktur içinde. Yani o yağ kutudan değil başka biryerden geliyor olabilir. Belkide ben olayı komple yanlış biliyorumdur Garantili araba, gidip servisin başına ekşisene abicim Valla servet işte mardine gidecek ilk bakıma o zaman göstereceğim bakalım ne diyecekler kimi kutuda yağ yok diyor kimi var diyor anlayamadım ama otada da akacak yer yok gibi yani üstünde bişi yok yağ akitacak. Ama sanırım bana göre o yağ kutudan akmiş bakalım artık @@Serdar Yaman ile konuyu çözeceğiz. Bilgilendirme için saol Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 201511 yıl comment_300153 Meşhur direksiyon kutusu buymuş [emoji3] Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 201511 yıl comment_300161 Meşhur direksiyon kutusu buymuş [emoji3] değişti mi abi kutucuk? çok mu gerisinde kaldım acaba muhabbetin. ben ne demiştim, o tur sınırlayıcıyı takmak lazım demiştim dimiii (nalete bağlayan kadınlar gibi yazdım aynen) Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 201511 yıl comment_300164 değişti mi abi kutucuk? çok mu gerisinde kaldım acaba muhabbetin. ben ne demiştim, o tur sınırlayıcıyı takmak lazım demiştim dimiii (nalete bağlayan kadınlar gibi yazdım aynen) Ne kutusu yav bildiğin çıbık bu Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 201511 yıl comment_300169 Hakkaten yaw kutu mutu deyince insanın aklına kara kutu gibi bişey geliyor, tabii onu da görmediğimiz için işte artık[emoji4] Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 201511 yıl comment_300170 Valla Allahtan denk geldim ordayken parça geldi bende başka bişe bekliyordum görünce şaşırdım Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın