Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
bugün focus 2011 ecoboost 1.6 182ps 48500 km de aracımın direksiyon kutusu sevfis tarafından arızalı olarak tespit edildi.sabah ses ile kendini gösteren arıza öğlen evimin önünde araacımı parkettiten sonra kırmızı ışık uyarısı ile direksiyon arızası belirdi ,antalya otokoç servisine götürdüğüm aracımda direksiyon kutusu arızası dendi ve fiyat 3900 tl ne yapmalıyım sizce.fiyat çok kabarık,bu km de aracın direksiyon kutusu arızası normal mi,bana komik geldi.
Soru
Hasan Meral
bugün focus 2011 ecoboost 1.6 182ps 48500 km de aracımın direksiyon kutusu sevfis tarafından arızalı olarak tespit edildi.sabah ses ile kendini gösteren arıza öğlen evimin önünde araacımı parkettiten sonra kırmızı ışık uyarısı ile direksiyon arızası belirdi ,antalya otokoç servisine götürdüğüm aracımda direksiyon kutusu arızası dendi ve fiyat 3900 tl ne yapmalıyım sizce.fiyat çok kabarık,bu km de aracın direksiyon kutusu arızası normal mi,bana komik geldi.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
16
15
12
9
Popular Days
Ock 24
19
Ock 22
16
Ock 23
11
Mar 28
8
Top Posters For This Question
Hasan Meral 16 posts
Yakup Ç. A. 15 posts
Kaan Yagizer 12 posts
Serdar yaman 9 posts
Popular Days
Ock 24 2015
19 posts
Ock 22 2015
16 posts
Ock 23 2015
11 posts
Mar 28 2015
8 posts
Popular Posts
Doğan Kurban
Ne kutusu yav bildiğin çıbık bu
Kaan Yagizer
imalatçı / malzeme / montaj / kullanım kalemleri altında onlarca (bkn.bu defa abartmayayım dedim...) neden aklıma geliyor. ...servis arıza'yı tespit etmiş, sizden (kullanıcı) kaynaklı olmadığını b
Emre Genek
Merhabalar. İlk yorumum olmasına rağmen yaklaşık iki yıldır forumu takip ediyorum. Araç 2012 trend 40000 lerde. Direksiyonu çevirirken direksiyon simidinin olduğu bölgeden gelen tıkırtılar, soğuk
Bu soruda 85 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap