Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Cyclone Wince Erişimi Ve Arayüz Değiştirme

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Esen bey.  anladigim kadariyla bu yontemle cihaz markasi ne olursa olsun erisim saglariz sanirim. Bu update.exe dosyasini sd carda atıp ayni nav path seklindemi erisim saglayacagiz? Sizin tahmininize gore pc de nasi windows denetim masasina erisiyorsam bunlada cihazin denetim masasina ulasiriz, diyebilirmiyiz.

Bu kadar cok soru sormam cihazı birdaha kullanilmaz hale getirme korkusundan kaynaklanıyor. Bas agrittim kusura bakmayin.

Teoman Saraç tarafından düzenlendi

• Yanıt 161
  • Görüntüleme 94k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Arkadaşlar Merhaba,   Biraz daha araştırdığımda WinCE'ye erişmenin çok daha kolay bir yolunu buldum. Aslında Türk forumlarda da konuşuluyormuş. Ben çözümü biraz uzaklarda aramışım malesef.   Çok b

• Yakup Bey, dışardayım da geç cevap veriyorum, kusura bakmayın. "Cyclone WinCE erişimi ve arayüz değiştirme" gibi bişey diyebiliriz. Eğer daha uygun bişey düşünürseniz lütfen çekinmeyin, istediğin

• Hüseyin Bey, bir hafta kadar önce onu da denedim. Lakin kurulum sırasında  hata alıyorum. Cihazın belleğiyle alakalı bir sıkıntı diye düşünüyorum. Çünkü, durduk yere cihaz ya restart atıyor ya da ekra

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Bu arada orj skin üstünde biraz oynadım. Gereksiz olan butonları kaldırdım. Klima ikazları ve oto park sorunsuz şuan. Duvar kağıdını değiştirip istediğiniz fotoğrafı atabilirsiniz.

Download linki burada: http://turbobit.net/nd5399is24ti.html
1eae0f06b76d6ac91a4d6c90273ffcee.jpg
c2df7786a2644845292917d974dd4c12.jpg

Doğan Kurban tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Esen bey.  anladigim kadariyla bu yontemle cihaz markasi ne olursa olsun erisim saglariz sanirim. Bu update.exe dosyasini sd carda atıp ayni nav path seklindemi erisim saglayacagiz? Sizin tahmininize gore pc de nasi windows denetim masasina erisiyorsam bunlada cihazin denetim masasina ulasiriz, diyebilirmiyiz. Bu kadar cok soru sormam cihazı birdaha kullanilmaz hale getirme korkusundan kaynaklanıyor. Bas agrittim kusura bakmayin.

Teoman Bey ne demek, sıkıntı yok. Maksat birbirimize yardımcı olmak.

update.exe dosyasını USB belleğin kök dizinine kopyalıyorsunuz. Diyelim belleği bilgisayarınıza takınca F: sürücüsüne yükleniyor. O zaman, F:\update.exe şeklinde görünecek. UBS belleği aracımıza takıyoruz. Sistem arayları menusünden (Navigasyon path belirlediğimiz ekran) sağ üst köşedeki Güncelle (update) düğmesine basıyoruz. Cihaz otomatik olarak USB bellekteki update.exe dosyasını çalıştırıyor. Bu dosya da Windows görev çubuğunu gösterip masaüstüne geçiş yapıyor. Burdan kopyala yapıstır, sil gibi işlemleri rahatlıkla yapabilirsiniz. Cihazı açıp kapattığınızda eski haline döner (masaüstü görünmez). 

Dosyanın cihaza hiçbir zararı olmaz. Zaten servisler de bu dosyayı cihazı güncellemek için kullanıyor. Gönül rahatlıklığıyla kullanabilirsiniz. 

Güncelle düğmesinin yeri

post-2178-0-79338400-1424857352_thumb.jp

@Doğan Kurban, Elinize sağlık güzel ve sade olmuş. Ben de buna benzer birşey yapmıştım. Ama ben otomatik parkı çalıştıramadım bir türlü. Boş siyah ekran çıkıyor. Belki kaydederken bir sıkıntı oldu.

Ana ekran: Sadece uygulamalar ve ekranı kapat düğmesi mevcut.

post-2178-0-50869000-1424857723_thumb.jp

Uygulamalar ekranı: 

post-2178-0-45948300-1424857829_thumb.jp

Yanıtlama zamanı:

Diğer skinlerde oto park ekranı bendede hep siyah ekran. Bu yüzden orj skin üstünde yaptım daha iyi oldu. Akşam evde biraz daha uğraşıp farklı şeyler çıkarmaya uğraşcam inş

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bu da radyo ekranı. Sadece FM frekansları var. Diğeri zaten Ankarada çekmiyor. Bir de elle arama kolay olsun diye frekans bantı ekledim. Aslında PTY ve AF'yi de kullanmıyorum hiç. Onları da kaldırabilirmişim. TA (Traffic announcement) da Türkiyede pek kullanılmıyor ama ne olur ne olmaz. Belki lazım olabilir.

post-2178-0-29082100-1424858107_thumb.jp

Yanıtlama zamanı:

@Esen Bey. Son soru :) sizce bu exe dosyasi wince yazılımı olan olan hermarka cihaza uygun  uygun olurmu? Tesekkurler.

Skin ler cok guzel olmus...

Edit. bu skinler gerçekten güzel.

TA olması iyi olur tünellerde iyi oluyo :D

Teoman Saraç tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

@Teoman Saraç Bey, temel olarak çalışma prensibi çok basit aslında. Windows'ta dolaşmayı sağlayan explorer.exe dosyasını çalıştırıyor. Yani uygundur. Bir sıkıntı çıkartmaz diye düşünüyorum. Ama ben Cyclone'dan önce hiç WinCE kullanmadım, o yüzden konuya hakim değilim. 

Yanıtlama zamanı:

Teşekkür ederim. Artık cesaret edip deneyeceğim. Teşekkürler tekrardan

@Teoman Saraç Bey, temel olarak çalışma prensibi çok basit aslında. Windows'ta dolaşmayı sağlayan explorer.exe dosyasını çalıştırıyor. Yani uygundur. Bir sıkıntı çıkartmaz diye düşünüyorum. Ama ben Cyclone'dan önce hiç WinCE kullanmadım, o yüzden konuya hakim değilim. 

Yanıtlama zamanı:

Dün biraz daha kurcaladım. Bazı menülerde ekolayzıra erişim yoktu. Buton ekledim ve birkaç düzenleme yaptım en son hali bu oldu.

67a668bf8ebee433b693fb9b1227f29d.jpg

d3973c3735239d5a2f908a3291e8a1fe.jpg

Yanıtlama zamanı:

Doğan Bey; ilk sayfada verilen arayüzlerin otomatik parkı çalıştırmadığı şeklinde yorum okudum. Hangileri desteklemiyor. Yukarıda düzenleme yaptığınız arayüzü ne zaman yükleyeceksiniz.

Yanıtlama zamanı:

Doğan Bey; ilk sayfada verilen arayüzlerin otomatik parkı çalıştırmadığı şeklinde yorum okudum. Hangileri desteklemiyor. Yukarıda düzenleme yaptığınız arayüzü ne zaman yükleyeceksiniz.

En son attığım fotoğraftakileri az daha geliştirip yükleyim. Oto park ve klima göstergesi çalışıyor. Birazdan link atıyım

@Yücel Yaman buyrun link atıyorum.İsterseniz bir deneyin size göre kullanışsız olan yerleri ve olmasını istediğiniz kısayolları söyleyin eklemeye çalışıyım.

Link daha sonra ekliyim.Benim aracın fotoğrafları olan temaymış bu sanırım istemezsiniz :)

Doğan Kurban tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Eyvallah Allah Razı olsun.

En son attığım fotoğraftakileri az daha geliştirip yükleyim. Oto park ve klima göstergesi çalışıyor. Birazdan link atıyım

@Yücel Yaman buyrun link atıyorum.İsterseniz bir deneyin size göre kullanışsız olan yerleri ve olmasını istediğiniz kısayolları söyleyin eklemeye çalışıyım.

http://turbobit.net/kb89zpwyvqm1.html

Ellerinize sağlık çok güzel olmuş, ShallowBright4 skininde olduğu gibi arayüz değişikliği yapabilirseniz çok güzel olur diye düşnüyorum. ( İnşaallah ukelalık etmiş olmam. )

Yanıtlama zamanı:

Eyvallah Allah Razı olsun.

Ellerinize sağlık çok güzel olmuş, ShallowBright4 skininde olduğu gibi arayüz değişikliği yapabilirseniz çok güzel olur diye düşnüyorum. ( İnşaallah ukelalık etmiş olmam. )

Yok estağfurullah. Sıkıntı şu. Orj tema harici oto park çalışmıyor. O yüzden hep orj tema üstünde çalıştım. Sorunsuz çalışıyor. İkonları değiştirebilirsem daha farklı temalar yapcam
Yanıtlama zamanı:

Yok estağfurullah. Sıkıntı şu. Orj tema harici oto park çalışmıyor. O yüzden hep orj tema üstünde çalıştım. Sorunsuz çalışıyor. İkonları değiştirebilirsem daha farklı temalar yapcam

Doğan Bey; Mp3 ile Radyo ve genel menülerin arka planını değiştirebilirseniz çok güzel olacağı kanaatindeyim.

Yanıtlama zamanı:

Doğan Bey; Mp3 ile Radyo ve genel menülerin arka planını değiştirebilirseniz çok güzel olacağı kanaatindeyim.

Ben zevkime göre ekledim onları.İsterseniz özel mesajla bana fotoğraf atın beğendiğiniz.Ona göre değiştiriyim.Bunlar dışında sorun var mı?

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.