Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Featured Replies

Solved by Ozan Kar

Yanıtlama zamanı:

Murat bey bizim C max lara yeni yazlılım varmı ?..Servise sordum yazılm güncellemsi gelirse ekrana gelir diyor.Sanki salladılar beni ..

Güncelleme her zaman var ama, servis kritik güncelleme yoksa çağırmaz. Ayrıca kritik güncelleme harici, servis güncelleme yapmayı sevmez :) Sizin araç için güncelleme olup olmadığını şasi no ile etis.ford adresinden kontrol edin. Kampanya mesajı bulunamadı yazıyor ise kritik güncelleme yoktur.

• Yanıt 67
  • Görüntüleme 35k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bakalım basit bir renk nekadar konuşulacak ben en az 4 sayfa diyorum.

• Işık bozuk olsa ve kırmızıyı yaksa, kırmızı yanmayacağından hiç yanmaz. Gauge Test menüsünden LED TEST kısmına gelirseniz kırmızı sarı olarak dönüşümlü yandığını görebilirsiniz. Kendi adıma durumda

• Sari veya kirmizi yanmasi bu kadar onemli mi? Sallayin gecin yahu..

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Bu ekran hangi ekrana geliyormuş anlamadım.Siz fordetis ten baktınız mı? Orada varsa bastırın yapılsın diye.Onun dışında olan güncelleme ile ilgili bilgi vermeyebilirler.Tabi öncelikli güvenlik nedeniyle yapılan güncellemeler ve buna benzer güncellemelerde bilgi verebilirler ama ekran için felan vermezler.Bana da biraz başlarından savmışlar gibi geldi.

Aynen ben de öyle düşündüm ama dedim cehalet belki ben bilmiyorum dur.mesela geçen konusu da açıldı ama bende Ford Eco mode var ama yok..büyük bir ihtimalle yazılımsal olarak kapalı. .Ford etiste kampanya bilgisi yok diyor..

Güncelleme her zaman var ama, servis kritik güncelleme yoksa çağırmaz. Ayrıca kritik güncelleme harici, servis güncelleme yapmayı sevmez :) Sizin araç için güncelleme olup olmadığını şasi no ile etis.ford adresinden kontrol edin. Kampanya mesajı bulunamadı yazıyor ise kritik güncelleme yoktur.

Kampanya bilgisi yok diyor..ama aracimin yazılım güncelleme sini guzelkikle yapmayacak aracimin sanırım. .salladiklarina göre. ...

Yanıtlama zamanı:

Burada, Özet tabının altında.. (daha doğru ifade ile, modülün serviste kontrol edildiği tarih diyebiliriz. Kritik güncelleme yoksa servis güncelleme yapmayabiliyor sanırım..). Yine aynı sayfada "Değişiklikler & Yükseltmeler" tabının altında, yanında "Yazılım Güncellemeler" ifadesi var ise, o modül için yeni yazılım olduğu anlamına geliyor..

Dlpad6.jpg

Çok teşekkür ederim.
  • 2 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

arkadaşlar 2011 focus 2 sedan aldım 2.el KAR İŞARETİ SARI YANIYORDU SONRALARI KIRMIZI YANAR OLDU HALADA ÖYLE HAVA SICAKLIĞI 20 DERECE OLDUGUNDADA KIRMIZI YANIYOR...VE AYRICA DERECE GÖSTERMIYOR ARAÇTA...YARDIMCI OLUR MUSUNUZ...

Yanıtlama zamanı:

arkadaşlar 2011 focus 2 sedan aldım 2.el KAR İŞARETİ SARI YANIYORDU SONRALARI KIRMIZI YANAR OLDU HALADA ÖYLE HAVA SICAKLIĞI 20 DERECE OLDUGUNDADA KIRMIZI YANIYOR...VE AYRICA DERECE GÖSTERMIYOR ARAÇTA...YARDIMCI OLUR MUSUNUZ...

Dış sıcaklık termometresi devre dışı kalmış gibi duruyor. Kontrol etmek lazım.

• 1 yıl sonra...
Yanıtlama zamanı:

Geçen ay şeytan dürttü ve gittim yazılım güncellettim. Etisteki çıkan tüm güncellemeleri yapmıyorlar. Yapılan güncellemelerden biriside gösterge tablosuydu. Eskiden 0 derecede kırmızı yanan lamba artık hep sarı yanıyor.Sesli ikazların sesi kısılmış. Ve yol bilgisayarında km nin sıfırlandığı bölümde  eskiden hem sıfırladığım km hemde aracın toplam km si gözüküyordu. Şimdi ise toplam km nin yerine "sıfırlamak için ok" gibi bir  yazı duruyor sürekli.   IPC için güncellemede  son durum bu. 

Yanıtlama zamanı:
20 dakika önce, Mehmet Çallı yazdı:

Geçen ay şeytan dürttü ve gittim yazılım güncellettim. Etisteki çıkan tüm güncellemeleri yapmıyorlar. Yapılan güncellemelerden biriside gösterge tablosuydu. Eskiden 0 derecede kırmızı yanan lamba artık hep sarı yanıyor.Sesli ikazların sesi kısılmış. Ve yol bilgisayarında km nin sıfırlandığı bölümde  eskiden hem sıfırladığım km hemde aracın toplam km si gözüküyordu. Şimdi ise toplam km nin yerine "sıfırlamak için ok" gibi bir  yazı duruyor sürekli.   IPC için güncellemede  son durum bu. 

26.08.2013 tarihinden itibaren yazılımla kırmızı olan uyarı sarıya çevrilmiştir.

Yanıtlama zamanı:

sarı -lacivert olsun

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.