Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Dış Ortam Isı Göstergesi Sorunu

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Gösterge panelinde bulunan dış ortam ısı değeri hatalı gösteriyor. Bunun sebebi ne olabilir ve ısı sensörü aracın neresinde bulunuyor ?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

onu gözle kontrol ettim ve herhangi bir vurugu kırığıda yok.. değer olarak devamlı 19-24 C arasında değerler gösteriyor konrol amaçlı bişey yapılabilir mi?

Yanıtlama zamanı:

Sensör ön tamponun ortasında bir yerlerde olması lazım.

Murat Kavuk tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

ilk çalıştığında hatalı gösterir, yanılmıyorsam 10 sn de bir ölçüp günceller, 1 dk içinde tam doğru dereceyi göstermesi lazım..

ilk andaki derece sizi yanıltmasın..

@Selçuk Atakan,

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Derece göstergesi her daim aynı aralıkta (19 -25) degeler gösteriyor.. o yüzden sensörün kendisinin gittiğini düşünüyorum

• 1 yıl sonra...
Yanıtlama zamanı:

Sayın Selçuk bey,

Dış ısı sensörü probleminizi nasıl çözdünüz? Benim 2015 1.5 TDCİ PS Titanium aracımın göstergesi sabah akşam hemen hemen hep aynı değeri gösteriyor. Sağ aynada gözle görünür hasar yok.

• 1 yıl sonra...
Yanıtlama zamanı:

Geçen haftaki akü değişimine kadar derece doğru gösteriyordu usta aküyü takarken bir soketimi takmadıki acaba bunun söketinin yerini bilen varmıdır? Ankara da Ağustos da bile bu saatte bu sıcaklık imkansız ??

image.jpg

• 10 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Net olarak yanıt alınmayan sorunlardan birisi olan dış ortam ısı göstergesinin hatalı ölçmesi ve/veya göstermesi sorunu benim de başıma geldi. Sanıyorum nasıl çözüm bulunacağı konusunda fikri olan var mı?

--2 dakika sonra eklendi--

Bu arada hata şöyle, yaklaşık 10 derece yüksek gösteriyor. 

• 4 yıl sonra...
Yanıtlama zamanı:

aynı sorun bedede var -40 gösteriyor sağ aynanın altında sensör. aynayı komple değiştirdim yine aynı

• 11 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ben sorunu komple ayna değişimi ile serviste halletirmistim.

• 5 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

2012 focus araç aldım. Benimde dış ısı derecesi kararsız çalışıyor sanırım. 10 derece gibi yüksek gösteriyor sanki bazen. Chevrolet aracımda gayet güzel çalışıyordu. Videolarda seyrettim 10 k ntc oluyormuş bu ayna sensörlerinde ntc aldım değiştireyim dedim ama bağlayınca o da değer vermiyor . Ford focusta farklı bir sensör mü var acaba. Aynalarda katlanır kör noktalı orjinal.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.