Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 201510 yıl comment_322198 nerden buluosun bunları abi, hayırdır? [emoji4]@Murat Kavuk Senin gibi biryerlerini yayıp oturmuyo demekki. Araştırıyor anla artık [emoji12][emoji12][emoji12][emoji12] Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 201510 yıl Yazar comment_322201 Polonyadan geldi @Mert Yürüyen Orada bu tür aksesuarlar bol. Başka bir şey arıyordum ama bunu görünce dayanamadım (posta daha pahalı idi). Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 201510 yıl comment_322202 nereden aldın peki, bir site üzerinden falan mı? @Murat Kavuk Senin gibi biryerlerini yayıp oturmuyo demekki. Araştırıyor anla artık yav dur bir gölge etme, sana motor alıcam iki dakika müsade et Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 201510 yıl Yazar comment_322206 @Mert Yürüyen site bu: http://allegro.pl/ Google translate sağolsun. Bir de Polonyadaki fabrikada arkadaşlar var. Onların desteğini alıyorum. Malum, güven konusu. Gerçi Polonyalılar şu ana kadar gördüğüm en dürüst insanlar, yamuk yapanı rastlamadı henüz.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 201510 yıl comment_322209 @Mert Yürüyen site bu: http://allegro.pl/ Google translate sağolsun. Bir de Polonyadaki fabrikada arkadaşlar var. Onların desteğini alıyorum. Malum, güven konusu. Gerçi Polonyalılar şu ana kadar gördüğüm en dürüst insanlar, yamuk yapanı rastlamadı henüz.. lewandowski varsa galatasaraya alayım buradan bari bir çift Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 201510 yıl Yazar comment_322211 lewandowski varsa galatasaraya alayım buradan bari bir çift Podolski var ya, o zaten aslen Polish. Lewandowskiyi de kendisine benzetmesin bize gelince.. Bu resim de anı olarak dursun ... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 201510 yıl Yazar comment_325340 İkinciyi monte ettim. Gerekli kontrolleri yaptım, bu da gayet iyi çalışıyor. Eskisini yedek parça deposuna kaldırdım. Artık bir ara satacağım .. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 201510 yıl comment_325343 İkinciyi monte ettim. Gerekli kontrolleri yaptım, bu da gayet iyi çalışıyor. Eskisini yedek parça deposuna kaldırdım. Artık bir ara satacağım .. Facebooktaki cmax grubunda arayanlar var abi. Konunun linkini paylaşmıştım hatta. Burdan da Hakan abi arıyordu ama ayrıca çerçevede alması gerekir tabii. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 201510 yıl Yazar comment_325349 Facebooktaki cmax grubunda arayanlar var abi. Konunun linkini paylaşmıştım hatta. Burdan da Hakan abi arıyordu ama ayrıca çerçevede alması gerekir tabii. Bilgi için sağolasın Ozan. Bunu 1-2 hafta biraz test edeyim, bir arkadaşa veririz sonrasında. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 201510 yıl comment_325375 Bilgi için sağolasın Ozan. Bunu 1-2 hafta biraz test edeyim, bir arkadaşa veririz sonrasında. İyi günlerde kullan Murat. Avrupa haritası yüklemek mümkün mü buna? Hafıza durumu nedir? Ben Tomtom 50 ülke avrupa Go 750 modelini kullanıyorum Yazları Avrupa yollarında dolaştığım için Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 201510 yıl Yazar comment_325382 Avrupa haritası yüklemek mümkün mü buna? Hafıza durumu nedir? Ben Tomtom 50 ülke avrupa Go 750 modelini kullanıyorum Yazları Avrupa yollarında dolaştığım için Bu oem ünite olduğu için, yapılabilecekler kısıtlı. Normal teybin navigasyonlu versiyonu kısaca. Bende resmini verdiğim harita yüklü. Avrupa + Türkiye diye geçiyor.. Ekim 19, 201510 yıl Murat Kavuk tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 201510 yıl comment_325389 Bu oem ünite olduğu için, yapılabilecekler kısıtlı. Normal teybin navigasyonlu versiyonu kısaca. Bende resmini verdiğim harita yüklü. Avrupa + Türkiye diye geçiyor.. Evet bu işimi görür. Bu işe kalkışmak bana kaça malolur Murat? Polonya Swiecie'de yaşayan yeğen de var Ekim 19, 201510 yıl Gürkan Çakıroğlu tarafından düzenlendi Yazım hatası Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 201510 yıl Yazar comment_325406 Ben de şu anda Münih üzerinden Mikolow'a gidiyorum Maliyet aşağı yukarı ilk mesajda belirttiğim gibi. Ekran fiyatları değişken .. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 201510 yıl comment_325412 İyi yolculuklar. Ben de şu anda Münih üzerinden Mikolow'a gidiyorum Maliyet aşağı yukarı ilk mesajda belirttiğim gibi. Ekran fiyatları değişken .. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın