Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 201510 yıl comment_321155 Peki şöyle bir soru sorsam , ekleme yaparak sürekli kontrol ederek 300 km yol yapsam bi sıkıntı olurmu ,? Malum bayram dönüşü Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 201510 yıl comment_321156 Peki şöyle bir soru sorsam , ekleme yaparak sürekli kontrol ederek 300 km yol yapsam bi sıkıntı olurmu ,? Malum bayram dönüşü Ben o riske girmezdim motoru kitlersiniz güvenmeyin derim Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 201510 yıl comment_321157 Teşekkür ederim ilginize , bi arayıp öğreneyim servisi , yol yardımı. . Selam yeni katıldım foruma bu konu sayesinde kaput kaldırıp kontrol ettim , malesef benimki de kaçırıyor , şu hanesinde su bitti bitecek. Ekleme yaptım. Ancak bundan sonra nasıl bir yol izlemem gerekiyor acil yardım ..? Bu arada aradım , Garanti'den değişip değişmediğini bilmediklerini söylediler. Konunun Son durumunu bilen var mı? Garantiden değişiyormu? Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 201510 yıl comment_321186 Bu arada aradım , Garanti'den değişip değişmediğini bilmediklerini söylediler. Konunun Son durumunu bilen var mı? Garantiden değişiyormu? ...doğrudur, TSB gereği söz konusu hortum gelişmiş model ile bedelsiz olarak değişiyor. Parça, İşçilik vs. cebinizden para çıkmayacak. Servis şase numaranız ile başvuru yapacak ve garanti işlemini uygulayacak. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 201510 yıl comment_321188 Teşekkür ederim kaan bey ,, Bu arada gitmişken 45 bin bakımını yaptirayim.daha önce yaptıran varmi ne kadar tutuyor ? Bu forum ve üyeler iyiki varsınız. Sabah gezinirken nette gördüm inceledim , bakayım benimkinde varmıdir diye , siz olmasaniz, belki motoru yicez belki yolda kalacaktım.bundan sonra bende baş ağritmaya burdayım Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 201510 yıl comment_322673 Bu konuyla ilgili bende bir mağduritiyetimi paylaşmıştım. Ama mesajımı bu başlık altında göremiyorum. Neyse tekrarlamak istiyorum o zaman. Ekim 2012 trafiğe çıkışlı 1.0 focus sahibiyim. Geçen ramazan bayramı birinci günü Ankara 'da motor arızası verdi ve yolda kaldım. Tatilimin ve bayramın zehir olması bir yana arabanın motorun da ciddi bir arıza olabileceğini tahmin ettim. Servise çekildi. Bayram günü serviste kimse yok. Neyse lafı uzatmak istemiyorum. Arabam o tarihten bu yana bugün işlemleri bitti. Ruhsatı bu gün çıktı. Motor bloğu komple değişti. Otosanla görüşmelerimde en son müşteri katkılı yeni bir arabayla değiştirilmesi konusunda anlaştık. Aslında bunu ben teklif ettim. Makul bir seviyede indirim olursa arabamı benimde katkımla sıfırlamış olucam. Tabi kendimce "makul" bir indirim yapılırsa! .Yapılmazsa motor bloğu değişmiş bir araca binilir mi bilmiyorum. Bu dördüncü ford marka arabamdı. Şimdiye kadar memnundum ama makul değişim yapılmazsa bir daha ford a bulaşmak istemiyorum. Herkese iyi günler ve zevkli forumlar diliyorum. Ekim 5, 201510 yıl orhan.yanikoglu tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 201510 yıl comment_329652 Bu hortum problemi 1.6 ecoboost aracımda var gibi görünüyor kelepçe ile sabitlemisler oynattigimda hava kaçırıyor bunu nasıl değiştirebilirim parça kodunu bilen var mıdır acaba ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 201510 yıl comment_329653 Bu hortum problemi 1.6 ecoboost aracımda var gibi görünüyor kelepçe ile sabitlemisler oynattigimda hava kaçırıyor bunu nasıl değiştirebilirim parça kodunu bilen var mıdır acaba ? Özer direk servise uğra, bir çok kişinin canını ya yandı yada ramak kaldı ıhmal etme Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 201510 yıl comment_329654 3 dakika önce, Bekir B. said: Özer direk servise uğra, bir çok kişinin canını ya yandı yada ramak kaldı ıhmal etme Bu sorun 1.0 da yaşandı diye biliyorum 1.6 ecoboostlarda aynı sorunu yaşayan var mı Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 201510 yıl comment_329655 3 dakika önce, Bekir B. said: Özer direk servise uğra, bir çok kişinin canını ya yandı yada ramak kaldı ıhmal etme Bu sorun 1.0 da yaşandı diye biliyorum 1.6 ecoboostlarda aynı sorunu yaşayan var mı Evet, parça kot no ya kadar paylaşılmıştı forumda bir yerlerde.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 201510 yıl comment_329659 Cem abi nin ki değişti @Özer Aksu Kasım 15, 201510 yıl Mehmet Demir tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 201510 yıl comment_329662 2 saat önce, Mehmet Demir said: Cem abi nin ki değişti @Özer Aksu @Cem Boneval cem bey değişen parçanın parça kodunu verebilir misiniz Erol otodan temin edip değiştirelim aracın garantisi bitti özel bir serviste taktiririm. Bunları yazdıktan bir süre sonra aracın hortumunu kontrol ettim ve hortumun ucunda bulunan kelepçeden kırıldı acilen temin edip değiştirmem gerek. Kasım 15, 201510 yıl Misafir tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 201510 yıl comment_329681 Parça koduna gerek yok, er-ol'a veya servis'e söyleyin onlar parçayı bulur zaten. Bilinen bir parça Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 201510 yıl comment_329684 11 dakika önce, Yakup Çağatay said: Parça koduna gerek yok, er-ol'a veya servis'e söyleyin onlar parçayı bulur zaten. Bilinen bir parça Buldum sanırım parça aşağıdaki resimde bulunuyor Cem Bey paylaşmış. Motor Soğutma sıvısı dönüş hortumu mu tam ifade ile acaba? @Yakup Çağatay Kasım 15, 201510 yıl Misafir tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 201510 yıl comment_329685 Artık bu kod yeter Güle güle kullanın şimdiden. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın