Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Navitech Nx 251Y Montaj

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

herkese selamlar arkadaşlar, ben navitech nx 251y sistemini aracıma montaj ettirmek istiyorum. adana otokoç'tan 1850 tl montaj dahil fiyat aldım. kendileri bizzat getirtip takıyo. yalnız internet sitelerinde aynı ürün 1050tl ayrıca kredi kartı vs kampanyalarla yaklaşık 900tl ye geliyor. acaba bunu biz internetten alıp servise montaj yaptırabilir miyiz. böyle bir deneyimi olan varsa yardım lütfen. birde bunu başka bir yerdearaca montaj ettirdiğimizde aracın garantisine bir şey olur mu?

hoş görürsünüz arada ciddi bir fark var neredeyse 1000tl. montaj hariç.

ne tavsiye dersiniz. yardım ltfn...

post-5315-0-38682000-1416122307.png

Yanıtlama zamanı:

o fiyata cyclone taktır bence

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

cyclone sesli türkçe komut özellik yapıldı. arkadaşım şu birkaç gün içinde taktıracak. kendisinden duydum bende. eski tip ürünlere para vermemenizi öneririm. yazılım güncellemesiyle falan düzelmiyor.

Yanıtlama zamanı:

Navitech nx 232r taktırdım. Tüm özellikleri çalışıyor arabamın

Dünkü konuşmalarımızı düşünüp belki farklı birşeyler yazmak istersin :)

Yanıtlama zamanı:

Navigasyonun zart diye kapanması normal bir çalışma mıydı?

Olur öyle şeyler canııım. En fazla yenisiyle değişir başkanım. Tv yi güzel çekiyordu ama değilmi :)
Yanıtlama zamanı:

Olur öyle şeyler canııım. En fazla yenisiyle değişir başkanım. Tv yi güzel çekiyordu ama değilmi :)

Yenisiyle değişir mi? Ahahahah, yeniside aynı şeyi yapacak muhtelemen.

Tv 'yi görmedim ki ben? Ki sorsan ne gerek var derim :)

Yanıtlama zamanı:

Yenisiyle değişir mi? Ahahahah, yeniside aynı şeyi yapacak muhtelemen.

Tv 'yi görmedim ki ben? Ki sorsan ne gerek var derim :)

Sıkıntı yok yav. Sonuçta beklenti meselesi. Senin beklentinle benimki bir olamazki. Beklentiyi karşılamak memnuniyete eşittir benim gözümde. Ben memnunum beya. Bir ara oturup film izleyelim hızlı be öfkeli 35 çıkmış :D
Yanıtlama zamanı:

Sıkıntı yok yav. Sonuçta beklenti meselesi. Senin beklentinle benimki bir olamazki. Beklentiyi karşılamak memnuniyete eşittir benim gözümde. Ben memnunum beya. Bir ara oturup film izleyelim hızlı be öfkeli 35 çıkmış :D

Beklentilerimi karşılamaz kesinlikle :) Sana iyi seyirler :)

• 1 yıl sonra...
Yanıtlama zamanı:

Bu sistemi, gören bilen, kullanan var mıdır? İyi kötü yönleri nelerdir.

Makyajlı kasaya gerek renk, gerek görsellik olarak daha uygun gibi duruyor. Yorumlarınızı bekliyorum.

big_crop_1_111639.jpg

• 3 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Bu ürünü taktıran kullanan tecrübe eden var mı ürün hakkında kilitlenmesinden bahsedilmekte hiç yaşayan oldu mu bende aracıma taktırmayı düşünüyorum fiyat olarak en uygunu bu görünüyor markanın diğer modeli arasında büyük bir fark yok gibi varsa onuda duymak isterim bu ürün şu an 960 lira civarı yorumlarınızı beklerim sizce navigasyon düşünüyosak bu ürünü seçmelimiyiz ?

• 1 ay sonra...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.