Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 201411 yıl comment_268844 Aldığım aracın yedek anahtarı yeni geldi, yalnız yedek anahtarda uzaktan kilitleme, açma gibi özellikler yok bildiğimiz kapı anahtarı, orjinalinde de böyle mi focus 3 lerin Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 201411 yıl comment_268845 Aldığım aracın yedek anahtarı yeni geldi, yalnız yedek anahtarda uzaktan kilitleme, açma gibi özellikler yok bildiğimiz kapı anahtarı, orjinalinde de böyle mi focus 3 lerin Trend x donanımda böyle mi? diye düzenleyelim soruyu Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 201411 yıl Solution comment_268846 Titanium dışında yedek anahtarlar maalesef öyle Fatih. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 201411 yıl comment_268847 Yedek anahtarda uzaktan kilitleme açma gibi fonksiyonları bulunmamaktadır. Bilindik Tofaş anahtarı Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 201411 yıl Yazar comment_268848 Trend x donanımda böyle mi? diye düzenleyelim soruyu Bilmiyordum donanıma göre anahtar değiştiğini yakup kusura bakma bunu her fırsatta yüzümüze vuracak o zaman ford Titanium dışında yedek anahtarlar maalesef öyle Fatih. Abi çok büyük hayal kırıklığına uğradım, beklemiyordum bunu Yedek anahtarda uzaktan kilitleme açma gibi fonksiyonları bulunmamaktadır. Bilindik Tofaş anahtarı Aynen doğru söylüyorsunuz bildiğimiz tofaş anahtarı saklamaya kıyamaz insan o kadar güzel . Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 201411 yıl comment_268871 Ben de galeride araçları incelerken bu durumu farkettim ve gerçekten Ford'u ayıplamıştım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 201411 yıl comment_268883 O boş anahtarı sustalı kumandalıya çevirmek ne kadara mal olur bilgisi olan varmı Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 201411 yıl comment_268887 O boş anahtarı sustalı kumandalıya çevirmek ne kadara mal olur bilgisi olan varmı Hakan öğütlerin arada anahtarcı var abicim. Oraya daha önce kumanda yaptırmıştım. Çok iyi ustadır bence bi sor oraya. Hemde arkadaşlara fikir vermiş oluruz. Sustalı kumandalı felanda yapıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 201411 yıl comment_275346 Yedek anahtarı kaybettik yenisi nasıl alabilirim? Serviste kasko aracılığı ile filan oluyor mu acaba? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 201411 yıl comment_275389 Oncelikle kaybettiğinize dair karakolda tutanak tutulacak bu tutanakla kasko firmamıza gideceksiniz ve işlemler başlayacak ancak unutmayın anahtar değişimi hasarsizligi bozuyor başınıza dert almayın aynı şey başıma geldi anahtar bozuldu ve biyerde zar zor yaptırdım. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın