Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 201411 yıl comment_275585 Bende usb den dinliyorum klasörde gezinmeler filan hepsini biliyorum fakat babam eski toprak oldugu için ben uğraşamam usb diye tutturdu cd yap bana diye:D bu işin çözümü varda bilen olması lazım. geçen birisinde görmüştüm adam cd nin içine 250 küsür muzık atmıs dinliyordu cd den. 9 tane cd yi çöpe attım 1 saat önce hep yanlıs oldu:) son 2 cd kaldı bi sorayım dedim bilen varmı diye Mp3 atacaksın bunun için muhtemelen elindekiler zaten öyledir. Bir cd yapma programı yükle pc'ne ardından standart cd oluşturmaya bas veri - veri dosyası - sonra müzikleri oraya at. Müzik cd'si olaylarına girmeyeceksin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 201411 yıl comment_275589 veri diski olarak içine mp3 atarak bir deneyin.Arabada cd den mp3 okuma desteği varmı emin değilim.Usb den var ama cd ayrımı varmı bilemedim şimdi. m3u biçimli ses diyor bu mp3 dür değilmi ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 201411 yıl comment_275612 ohh sonunda yaptım dvd ye kaydediyordum hep meğersem cd okuyucu dvd okumuyormus cd soyledım devrelerime olay yeri incelemeden getirmişler bu saate kadar uğraştım tesekkurler Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 26, 201511 yıl comment_283133 Isb araştır diyorsunuz. Sonra usb içindeki klasörler geliyor karşınıza. Hangi klasörü istiyorsanız ok basıp hepsini çal diyince klasör klasör dinleyebilirsiniz Bu hafta sonu nereden aklıma geldiyse bunu deneyeyim dedim. USB araştırı tıklayınca hemen klasörler görünmüyor, karşınıza yine bir menü çıkıyor. Bu menünün içinden (aşağılarda bir yerde) klasör başlığı bulunup tıklayınca klasörlerin listesine ulaşılıyor. Bence araç kullanan için, bu da epey zahmetli bir yol. Ancak bu noktadan sonra bir şey farkettim. Bu şekilde bir klasör seçilip, çalmaya başladıktan sonra, kalsör modunu açmış oluyorsunuz. Bu benim aracı aldığımdan bu yana arayıp da bulamadığım mod. Artık hanımefendiye "sonraki klasör" diye seslendiğinizde hemen sonraki klasöre geçiyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 20197 yıl comment_495085 Merhaba yazıları okudum ama bendeki sorunu çözemedim? düne kadar kullanıp dinlediğim USB leri bugün taktım USB başlatılıyor deyip radyoya tekrar geçiyor söylenenleride yaptım dosyaları yedekleyip USB biçimlendirdim fat32 yaptım diger USB de nts olarak biçimlendirip denedim araçta nts olana USB desteklenmiyor dedi fat32 olanda başlatılıyor deyip tekrar radyoya geçti ? bunu yasayıpta çözüm bulanınız var mı acaba ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 20197 yıl comment_495091 Bir saat önce, Derya Atli yazdı: Merhaba yazıları okudum ama bendeki sorunu çözemedim? düne kadar kullanıp dinlediğim USB leri bugün taktım USB başlatılıyor deyip radyoya tekrar geçiyor söylenenleride yaptım dosyaları yedekleyip USB biçimlendirdim fat32 yaptım diger USB de nts olarak biçimlendirip denedim araçta nts olana USB desteklenmiyor dedi fat32 olanda başlatılıyor deyip tekrar radyoya geçti ? bunu yasayıpta çözüm bulanınız var mı acaba ? Ben bu şekilde bir sorun görmedim ama, radyoya geçiş olunca TA akla geliyor. TA kapalı olduğundan emin olun. Olmazsa usb takılı iken medya dizini sıfırlama yapın. Ya da fat32 formatlı başka usb deneyin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 20197 yıl comment_495096 Aslında demin çok basit çözüldü medyadakı tüm eklentileri (CD,ikinci bi USB vs) çıkartınca önce bi afalladı tek USB den çalmaya başladı demek ki aynı anda içinde uyumsuz bi cd olmamalıymış ?? her CD yide çalmıyor araba bile benden daha seçici çıktı ?? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 20197 yıl comment_495099 2015 makyajlı trendx paket aracımda var. En üst paket hiçbir araç almam. Kullanmadığım yada gereksiz birçok özelliğe neden fazla para vereyim. Orta paket en iyisi. Ayrıca ne kadar çok elektronik, o kadar bela demektir.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 20197 yıl comment_495102 2 usbli sync şimdiye kadar hiç sorun yapmadı trendx 2015 araçta. Girişlerden birinde hep bellek takılı, diğerine de şarj gerektikçe telefonu takıyorum.. cd hiç takmadım şimdiye kadar. Şubat 5, 20197 yıl Kerem Bozdoğan tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 20197 yıl comment_495103 Bende CD vardı bide DVD takmısım aklım bende değil ki geç fark ettim ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 20197 yıl comment_495107 Bir saat önce, Derya Atli yazdı: Bende CD vardı bide DVD takmısım aklım bende değil ki geç fark ettim ? Usbnin çalışmasını yine de etkilememesi gerekiyor ama problem çözüldüyse önemi yok artık. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 20197 yıl comment_495108 Bende öyle düşündüm ama onu çıkarınca problem çözüldü demek ki var bi etkeni bende anlamadım.? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 20197 yıl comment_495110 1 saat önce, Kerem Bozdoğan yazdı: Usbnin çalışmasını yine de etkilememesi gerekiyor ama problem çözüldüyse önemi yok artık. 1 saat önce, Derya Atli yazdı: Bende öyle düşündüm ama onu çıkarınca problem çözüldü demek ki var bi etkeni bende anlamadım.? Takılan aygıtların içindeki dosya ve klasörlerin indekslenmesi gibi bir durum var. Eğer okuyamıyorsa saçmalıyor vs. olabilir. Bir diğer sorun da şu. Şarkıları tekrarlama seçeneği kaynaklı bir sorun da hatırlıyorum sanki, dizindekilerin tamamını çalmışsa atlayıp durma yapıyordu galiba. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 20197 yıl comment_495111 15 dakika önce, Semih O. yazdı: Takılan aygıtların içindeki dosya ve klasörlerin indekslenmesi gibi bir durum var. Eğer okuyamıyorsa saçmalıyor vs. olabilir. Bir diğer sorun da şu. Şarkıları tekrarlama seçeneği kaynaklı bir sorun da hatırlıyorum sanki, dizindekilerin tamamını çalmışsa atlayıp durma yapıyordu galiba. Usb müzik yapmak sadece bana mı zor geliyor? Ya radyo ya da bluetooth üzerinden online müzik, mis. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 20197 yıl comment_495112 3 dakika önce, Kerem Bozdoğan yazdı: Usb müzik yapmak sadece bana mı zor geliyor? Ya radyo ya da bluetooth üzerinden online müzik, mis. Ben çoğunlukla usb kullanıyorum. Yüksek bitrate ile mp3'leri, tek tek etiketlerini değiştirerek özenle hazırlamak gibi gereksiz takıntılarım var. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın